Widok

spa Faltom czy ego spa w Rumia opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z jakich zabiegów kosmetycznych korzystałyście i które spa lepeiej wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie był?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na weekend w hotelu Faltom.Sam hotel ładny, śniadanie królewskie ale SPA i basen to porazka!Nasen jest dostepny dla wszystkich kto ma ochote, czyli po prostu jest publiczny!!Pełno chlapiących dzieci, zapełnione jakuzzi, zajeta sauna.Masakra!A Spa , niestety bylo już zarezerwowane, bo ludzie z zewnątrz też mają wejście.Byliśmy zadowolenie tylko ze śniadania, ale 320 zł za śniadanie to przesada!Hotel powinien się zdecydowa czy chce prowadzic SPA czy publiczną pływalnie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze wczesniej trzeba bylo umowic sie w spa....? troszke bez sensu by bylo gdyby do spa mogli wchodzic tylko goscie hotelu...skoro mieszkam 10km dalej to kupowac nocleg aby tam wejsc???troszke przesadzilas z tym pomyslem...moim zdaniem spa sprawia super wrazenie...ladnie...milo..przytulnie...ja sie umawialam wczesniej i nie bylo problemu,i tak polecam robic..wtedy wszystko ok :) a co do basenu sauny tej malej i jakuzzi....to masz racje :/ za duzo ludzi....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
OD JAKIEGOŚ CZASU JESTEM STAŁĄ KLIENTKA EGO-SPA WIĘC SZCZERZE MOGE POLECIĆ TO MIEJSCE.PEŁEN PROFESJONALIZM POD KAŻDYM WZGLĘDEM JAK DLA MNIE TO MIEJSCE W KTÓRYM MOGE ZRELAKSOWAĆ SIĘ I KOMPLEKSOWO ZADBAĆ O SWOJE CIAŁO,A JEŚLI CHODZI O ZABIEGI TO Z PEWNOŚCIĄ DOBIORĄ CI ZABIEG DOSTOSOWANY DO POTRZEB TWOJEJ SKÓRY,ŚWIETNA SPRAWA.
niby spa a palą tam papierosy więc w grocie solnej śmierdzi petami!!!!!!!!! zwrócenie uwagi nic nie daje!! BZDURA, napewno nie polecę a nawet więcej ODRADZĘ !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie odradzasz??
az coś tu kręci, bo tą samą opinie słowo w słowo i wykrzyknik widziałam na innej stronie, dlaczego?

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry