Widok
Byłam na weekend w hotelu Faltom.Sam hotel ładny, śniadanie królewskie ale SPA i basen to porazka!Nasen jest dostepny dla wszystkich kto ma ochote, czyli po prostu jest publiczny!!Pełno chlapiących dzieci, zapełnione jakuzzi, zajeta sauna.Masakra!A Spa , niestety bylo już zarezerwowane, bo ludzie z zewnątrz też mają wejście.Byliśmy zadowolenie tylko ze śniadania, ale 320 zł za śniadanie to przesada!Hotel powinien się zdecydowa czy chce prowadzic SPA czy publiczną pływalnie!!!
moze wczesniej trzeba bylo umowic sie w spa....? troszke bez sensu by bylo gdyby do spa mogli wchodzic tylko goscie hotelu...skoro mieszkam 10km dalej to kupowac nocleg aby tam wejsc???troszke przesadzilas z tym pomyslem...moim zdaniem spa sprawia super wrazenie...ladnie...milo..przytulnie...ja sie umawialam wczesniej i nie bylo problemu,i tak polecam robic..wtedy wszystko ok :) a co do basenu sauny tej malej i jakuzzi....to masz racje :/ za duzo ludzi....
OD JAKIEGOŚ CZASU JESTEM STAŁĄ KLIENTKA EGO-SPA WIĘC SZCZERZE MOGE POLECIĆ TO MIEJSCE.PEŁEN PROFESJONALIZM POD KAŻDYM WZGLĘDEM JAK DLA MNIE TO MIEJSCE W KTÓRYM MOGE ZRELAKSOWAĆ SIĘ I KOMPLEKSOWO ZADBAĆ O SWOJE CIAŁO,A JEŚLI CHODZI O ZABIEGI TO Z PEWNOŚCIĄ DOBIORĄ CI ZABIEG DOSTOSOWANY DO POTRZEB TWOJEJ SKÓRY,ŚWIETNA SPRAWA.