Widok

spiworek dla 3latka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam
czy ktos wie gdzie mozna kupic taki dosc duzy spiwor dla 3latka, widzialam w sklepach takie max110cm ale i tak jakies male sie wydaja,
a w czym spia wasze 3 i wiecej latki? bo w poscieli to sie ciagle odkrywa...
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może mu za gorąco to się odkrywa. Jak będzie mu zimno to się obudzi i przykryje. Trzyletnie dziecko już potrafi to zrobić.
Temperatura w mieszkaniu to 20 stopni...wzwyż.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może coś takiego?
http://allegro.pl/cars-fantastyczny-spiworek-na-ferie-spiwor-john-i3012852931.html
mojej kupiłam do przedszkola i zadowolona z niego była :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj spi pod swykła kołdra,,jak mu imno to przyjdzie do nas w ocy to potem go odprowadzam to niego do pokoju i spi dalej
śpiworek? A po co? Śpi na podłodze? Jest coś takiego jak kołdra :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz na mojebambino sa tam śpiworki przedszkolaka-tak na prawde zwykla koldra z suwakiem, calosc pierzesz w pralce-bardzo praktyczne, sprawdzają się w przedszkolu i w domu
mój też się odkrywa - i co z tego? śpi pod kołderką :] jak Mu za zimno - to się przykrywa :]

jeśli się obudzę i widzę, że jest odkryty - to dla własnego spokoju sumienia Go przykrywam ;)
śpimy przy uchylonym oknie :] ma bawełnianą piżamkę z długimi nogawkami/rękawami + cienkie skarpetki :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzylatek to już chyba za duży na śpiworek?
Mój dwulatek śpi w bawełnianej piżamce+ body i normalna kołdra.
Zanim się położe to jeszcze go przykrywam, a w nocy jak sie obudzi to albo sie przykrywa sam albo mnie woła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój synek śpi w śpiworkach, na razie tych z IKEA. Bardzo podobają mi sie śpiworki angielskiej firmy GROBAG http://www.gro-store.co.uk/grobag-baby-sleep-bag/3-6-years.html
Mają nawet rozmiarówkę dla 10 latków. W Gdańsku widziałam je w Tk maxx i bodajże w Mama i ja na Grunwaldzkiej. Ale nie wiem czy w mega rozmiarach. Choć własnie zdziwiłam się w TK maxx, że istnieją (tak na oko) takie duże śpiworki dla dzieci, ale rozmiarów nie sprawdzałam. Ja jak na razie bardzo chwale sobie spanie dzieci w śpiworkach.
Sprzedam https://plus.google.com/photos/110685867311420582249/albums?hl=pl
kontakt: justyna.olowska@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja wole dziecko polozyc do spiworka i miec spokoj a nie ciagle budzic sie i zagladac czy nie ma przypadkiem odkrytej nozki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
O racja ja w tkmaxx tez widziałam, ale nie takie jak w mojebambino, tylko "na szelkach" trochę wygladaly jak dla niemowlakow olbrzymow ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakbym miala nieogrzewane mieszkanie to bym tez spiworek kupila.ale sadze ze masz cieplo? spiworek?moze smoka
? temp do spania najlepsza to 18-19-20 stopni.na noc wogole nie grzeje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a zaraz zobaczymy watęk ze twoje dziecko ciągle choruje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bym nie chciała spać odkryta przy 18-20 stopniach... chyba bym zamarzła
i nie, nie choruję, moje dzieci też
A te śpiworki dla 6-10 latków to mega przesada, nie chciałabym spać w czymś takim z dwóch powodów:
po pierwsze: odkryte ramiona, nie wiem jak Wy, ale ja okręcam się kołdrą cała i jak mi gorąco to odkrywam po kawałku,
po drugie: jak się z czegoś takiego szybko wyplątać gdy w nocy zachce się siku? Z kołdrą prosta sprawa: odkrywa się dziecko i biegnie do łazienku w pidżamie (ew. szlafroczku). A tu?
Wszystko wedle potrzeb. Dorośli tez często śpią w śpiworach.
Mój roczniak śpi prawie od urodzenia w śpiworkach (no oczywiście nie zawsze np. podczas upałów pod samą pieluchą). W domu mamy ogrzewanie miejskie, więc ciepło,bez skoków temperatury. Ale nocą jak karmiłam piersią dziecko zabrane z łóżeczka do karmienia mniej się rozbudzało jak było w śpiworku. Ponadto lubię spać przy otwartym oknie (o ile pogoda pozwala). Często podróżujemy, w miejsca gdzie jest ogrzewanie kominkowe, nad ranem bywa zimno. Latem byliśmy pod namiotem. Wiem, że nieraz będziemy w miejscach gdzie spanie w śpiworku zapewni komfort mojemu dziecku. Dlatego tez mój syn śpi w śpiworku i będzie spał jak najdłużej-o ile będzie chciał.
Nie dziwi mnie, że w UK są dostępne tak duże rozmiary. Często ich domy nie mają ogrzewania, albo jeśli mają to włącza się je dopiero jak naprawdę temperatura jest niska. Sama doświadczyłam tego na własnej skórze, brrr. Dodatkowo nieprzyjemne poczucie chłodu potęguje duża wilgotność powietrza. Zdarzyło mi się wtedy wyciągnąć w nocy śpiwór
Sprzedam https://plus.google.com/photos/110685867311420582249/albums?hl=pl
kontakt: justyna.olowska@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Polecam sklep bialymotylek.pl mają duży wybór śpiworków.

Pozdrawiam

My mamy ten i jest świetny https://www.sklep.zolta.pl/pl/p/Spiworek-do-wozka-sanek-gondola-spiwor-4w1-cieply-XL-brazowy/2814

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry