Widok
--- już od jakiegos czasu nosiłem się z zamiarem wrzucenia na forum takiej propozycji. Także wchodzę w to jak najbardziej. mamy boisko przy rondzie turbinowym, co prawda ciasno tam jest z terminami w godzinach popołudniowych i wieczornych (bynajmniej tak było jakiś czas temu) ale zawsze można też monitorować temat.
Do dyspozycji są też hale w Chwaszczynie i w Osowie, bo z nich jak jeszcze mieszkałem w Gdyni korzystałem. Może ktoś ma jakieś info jak wygląda temat w stronę Żukowa itp, albo jeszcze bliżej.
Ja tak czy owak się pisze na to :)
Do dyspozycji są też hale w Chwaszczynie i w Osowie, bo z nich jak jeszcze mieszkałem w Gdyni korzystałem. Może ktoś ma jakieś info jak wygląda temat w stronę Żukowa itp, albo jeszcze bliżej.
Ja tak czy owak się pisze na to :)
No w końcu poruszył ktoś ten temat!!
Po przeprowadzce do Banina daleko mi dojeżdząć na Babie Dołe więc wchodzę w ciemno (piłka nożna).
Boisko przy turborondzie należy do mojego znajomego (stowarzyszenia) mogę z nim porozmawiać na temat wynajęcia od marca/kwietnia.
A co z halą teraz, w zimne dni? Ktoś się tym zajmie konkretnie czy wszystko to gadanie?!
Jakby co będę miał jeszcze 2 - 3 osoby więc chyba ekpia się zbierze - bo zawsze z tym jest największy problem.
Po przeprowadzce do Banina daleko mi dojeżdząć na Babie Dołe więc wchodzę w ciemno (piłka nożna).
Boisko przy turborondzie należy do mojego znajomego (stowarzyszenia) mogę z nim porozmawiać na temat wynajęcia od marca/kwietnia.
A co z halą teraz, w zimne dni? Ktoś się tym zajmie konkretnie czy wszystko to gadanie?!
Jakby co będę miał jeszcze 2 - 3 osoby więc chyba ekpia się zbierze - bo zawsze z tym jest największy problem.
no jak na razie jest nas 6 plus dwóch twoich znajomych, na hali wystarczy 10 osób, ale na boisku przy turbo rondzie pewnie będzie nas za mało.
Sądzę, że hala nam już raczej nie jest potrzebna. marzec kwiecień, możemy już za gałka latać na powietrzu.
Ale gdybyście nalegali, to jutro zaczerpnę języka na temat hali w szkole w Chwaszczynie i dam znać.
Sądzę, że hala nam już raczej nie jest potrzebna. marzec kwiecień, możemy już za gałka latać na powietrzu.
Ale gdybyście nalegali, to jutro zaczerpnę języka na temat hali w szkole w Chwaszczynie i dam znać.
Dobra Panowie!
Rozmawiałem z kumplem i możemy mieć boisko przy turborondzie. Na pewno nas upchnie.
Jeżeli duże boisko to minimum 18 osób - więc tą opcję możemy sobie odpuścić. Na małym wystarczy 10 - 12 więc tyle powinno się uzbierać.
Propozycja moja od 2 kwietnia godzina 18:30 na godzinę czasu. Raz w tygodniu we wtorki właśnie na 18:30...
Koszt godziny to 100 zł.
Proszę chętnych o wpisy. Im szybciej tym lepiej i będzie możliwość jeszcze jakichś korekt co do terminu.
Rozmawiałem z kumplem i możemy mieć boisko przy turborondzie. Na pewno nas upchnie.
Jeżeli duże boisko to minimum 18 osób - więc tą opcję możemy sobie odpuścić. Na małym wystarczy 10 - 12 więc tyle powinno się uzbierać.
Propozycja moja od 2 kwietnia godzina 18:30 na godzinę czasu. Raz w tygodniu we wtorki właśnie na 18:30...
Koszt godziny to 100 zł.
Proszę chętnych o wpisy. Im szybciej tym lepiej i będzie możliwość jeszcze jakichś korekt co do terminu.
no to super, że się udało, bo rozmawiałem z kumplem przed momentem i odnośnie turboboiska, nie miał zbyt dobrych wieści. Więc jeśli jest miejsce fajnie. Odpuszczam w takim razie temat hali przy szkole.
Odnośnie terminu, to chyba nie ma co grymasić za bardzo, nie wiem tylko czy godzina nie będzie za mało. Ale na początek może w sam raz.
oki, to ja jestem na TAK.
Jak coś więcej będziecie wiedzieli to dawajcie znaki na prv:domeknaprerii@wp.pl
Odnośnie terminu, to chyba nie ma co grymasić za bardzo, nie wiem tylko czy godzina nie będzie za mało. Ale na początek może w sam raz.
oki, to ja jestem na TAK.
Jak coś więcej będziecie wiedzieli to dawajcie znaki na prv:domeknaprerii@wp.pl
dla Panów i Pań co Sobote parzystą godz 9:15 bieganie okolice Żukowa Banina w nieparzyste rowery górski MTB start i zbiórka o 9ej przy klubie fit-fun w Żukowie zapraszamy starych i młodych :) zapisy http://www.fit-fun.com.pl mail fit-fun.biuro@gmial.com pozdrawiam i zapraszam
hej, no mało mało - ale to był przywódca komunistycznych chin :)
spoko, ważne aby zacząć.
Może w późniejszym terminie uda się nas więcej zorganizować na miejscu jak będzie boisko, ale przyznam szczerze, że sądziłem, że będzie większy odzew bo turbo boisko jest w zasadzie pod nosem. Jak na taką sporawą wioskę, to mizernie to wygląda.
Ale nie ma co na malkontentów się oglądać.
Ja tam się cieszę, bo przez dwa lata nie robienia nic zrobiło się mojej osoby jakby więcej :).
Pozdrawiam.
spoko, ważne aby zacząć.
Może w późniejszym terminie uda się nas więcej zorganizować na miejscu jak będzie boisko, ale przyznam szczerze, że sądziłem, że będzie większy odzew bo turbo boisko jest w zasadzie pod nosem. Jak na taką sporawą wioskę, to mizernie to wygląda.
Ale nie ma co na malkontentów się oglądać.
Ja tam się cieszę, bo przez dwa lata nie robienia nic zrobiło się mojej osoby jakby więcej :).
Pozdrawiam.
Nie wszyscy czytają forum. Może poprosić Radę Banina, żeby zamieścili jakieś info na swojej stronie http://www.radabanino.pl
Można też wywiesić informację w mięsnym i w kościele ;)
Można też wywiesić informację w mięsnym i w kościele ;)
ZAREZERWOWANE!!
Boisko mamy od 2 kwietnia w każdy wtorek na 18:30.
Kilka szczegółów technicznych:
- połowa dużego boiska (nie znam wymiarów)
- nawierzchnbia sztuczna, dopuszczalne korki, lane
- płatne 100 zł/h
- flacha dla pomysłodawcy i organizatora boiska :)
LISTA:
1. dpass + 2 osoby
2. andrew
3. Gienio z malucha + 1 osoba
4. Irron + 4 osoby
5. SID
Lista jeszcze otwarta...
Boisko mamy od 2 kwietnia w każdy wtorek na 18:30.
Kilka szczegółów technicznych:
- połowa dużego boiska (nie znam wymiarów)
- nawierzchnbia sztuczna, dopuszczalne korki, lane
- płatne 100 zł/h
- flacha dla pomysłodawcy i organizatora boiska :)
LISTA:
1. dpass + 2 osoby
2. andrew
3. Gienio z malucha + 1 osoba
4. Irron + 4 osoby
5. SID
Lista jeszcze otwarta...
Cześć! Ja też będę.
Pytanka ma tylko:
1. Jak ostatnio podzieliliście się? tzn. chodzi mi o to czy umówiliście się na jakieś koszulki np. czarne lub białe, a może znaczniki pomarańczowe? Jeśli nie to może warto byłoby by każdy coś takiego przywiózł.
2. Zbiórka 18:30 na sztucznym boisku przy turbo rondzie?
3. Jakie opłaty wychodzą za meczyk?
Pozdro i do jutra!
Pytanka ma tylko:
1. Jak ostatnio podzieliliście się? tzn. chodzi mi o to czy umówiliście się na jakieś koszulki np. czarne lub białe, a może znaczniki pomarańczowe? Jeśli nie to może warto byłoby by każdy coś takiego przywiózł.
2. Zbiórka 18:30 na sztucznym boisku przy turbo rondzie?
3. Jakie opłaty wychodzą za meczyk?
Pozdro i do jutra!
Panowie ostatnio frekwencja nie dopisała, więc przypominam o liście obecności aby w razie kłopotów kadrowych można było kogoś jeszcze zaprosić. Ponieważ choróbsko mnie próbuje dopaść zapiszę się na liście ze znakiem "?". Potwierdzę w poniedziałek :) Otwieram Listę obecności na wtorek 18:30:
1. Daro?
1. Daro?
W związkiu z nędzną frekwencją w dniu wczorajszym i ogólnie frekwencją "w kratkę" musimy podjąć decyzje FINANSOWE.
Niestety czy jesteśmy czy też nie ma nas, to boisko jest zarezerwowane tylko dla NAS w związku z tym jesteśmy obarczani kosztami, czy jesteśmy czy też nie ma nas. Dlatego do niedzieli (19.05) KONIECZNE jest określenie kto będzie chodził.
W związku z powyższym:
- w pierwszy wtorek miesiąca wykładamy pieniądzeza CAŁY MIESIĄC z góry. 15 zł/wejście, czyli przy 4 wtorkach w miesiącu wyjdzie 60 zł, przy 5 wtorkach - 75 zł/m-c.
Oczywiście jest to wartość uśredniona i przyjęłem, że zawsze 8 osób będzie. Jeżeli ktoś dodatkowo, spoza poniższej listy przyjdzie będzie płacił 18 zł/wejście. Oczywiście ta dodatkowa kwota będzie bilansowana na koniec miesiąca, a w związku z tym w kolejnym miesiącu może wyjść niższa wartość właśnie ze względu na naddatki od osób nieprzewidzianych!
W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM PROSZĘ O WPISYWANIE OSÓB CHCĄCYCH REGULARNIE GRAĆ (LISTA OTWARTA DLA WSZYSTKICH):
1. Wpsiuje się jak pierwszy irron
Niestety czy jesteśmy czy też nie ma nas, to boisko jest zarezerwowane tylko dla NAS w związku z tym jesteśmy obarczani kosztami, czy jesteśmy czy też nie ma nas. Dlatego do niedzieli (19.05) KONIECZNE jest określenie kto będzie chodził.
W związku z powyższym:
- w pierwszy wtorek miesiąca wykładamy pieniądzeza CAŁY MIESIĄC z góry. 15 zł/wejście, czyli przy 4 wtorkach w miesiącu wyjdzie 60 zł, przy 5 wtorkach - 75 zł/m-c.
Oczywiście jest to wartość uśredniona i przyjęłem, że zawsze 8 osób będzie. Jeżeli ktoś dodatkowo, spoza poniższej listy przyjdzie będzie płacił 18 zł/wejście. Oczywiście ta dodatkowa kwota będzie bilansowana na koniec miesiąca, a w związku z tym w kolejnym miesiącu może wyjść niższa wartość właśnie ze względu na naddatki od osób nieprzewidzianych!
W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM PROSZĘ O WPISYWANIE OSÓB CHCĄCYCH REGULARNIE GRAĆ (LISTA OTWARTA DLA WSZYSTKICH):
1. Wpsiuje się jak pierwszy irron