Widok

spowiedź

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny... czy ktorać ma już pierwszą spowiedź "przedślubną" za sobą??
piszę do panien mieszkających ze swoimi N... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
box 28/29 jest z bielizną :)
A box z czym??:>
Bielizna, buty?....
Roksana ale ja mam tylko jedną spowiedź prawdopodobnie w piątek lub w sobotę jak się ksiądz uprze :D

nr boxu 28/29
jakby nie miał dać to i nie da 2 dni przed ślubem i w dzień slubu :) można gdybać tylko :D
piwonia podaj mi jeszcze raz numer boxu :D
Roksana ale ja w dzień ślubu nie dam rady pójść do spowiedzi , nie wyrobię się po prostu bo ślub na 14.00, a po za tym w tym dniu nie chciałabym się jeszcze stresować spowiedzią ,

a teraz taki przykład :

a co by było jak by ksiądz w dniu ślubu nie dał nam rozgrzeszenie ? nie będzie ślubu ? :D
ja chyba tak zrobie... bo nie wiem czy wytrzymamy te jedna noc ;) zakazane bardziej kusi... szykowanko zaczynam o 13 więc myslę, że zdąże po śniadanku do Kościólka pójść... ;)
jak PIwonia napisala.. u mnie tez nie ma mozliwosci by moj R spal gdzies indziej, skoro spanie w jednym lozku bez filgli to jest GRZECH zgorszenia to do spowiedzi powinnam isc w dzien slubu ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"po ślubie grzechem jest nie współżyć ;)"

dobrze że mój narzeczony tego nie czyta, bo po ślubie każdy dzień zaczynałby się tym zdaniem :)
wow, widzę, że wiara w Boga jest równoznaczna w wiarę, że wszyscy księża są dobrzy, a milionowe odszkodowania dla dziecięcych ofiar gwałtu dokonywanych przez księży to mit? nie ma to jak obrażanie kogoś tylko dlatego, że nie udaje, że wszystko jest w porządku. Myślący ludzie wiedzą, że nie jest. I jeśli frycia nie chce słuchać jakiegoś hipokryty, który kłamie w sprawie nauk kościoła, to chyba należałoby wskazać jej innego księdza? a może keciap wg Ciebie miłość do bliźniego i chęć niesienia pomocy to też mit?

my na naukach dowiedzieliśmy się, że współżycie przed ślubem to grzech, a po ślubie grzechem jest nie współżyć ;)
a dziękuję :) nawet bardzo fajnych

jednak temat nie o tym...

Dziewczyny, może polecicie kilka miejsc, w których nie wyrzucają z konfesjonału?
o, nawet potrafisz myśleć :)
Fajnych masz znajomych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
:))))) a tak sobie pomyślałam, że tak właśnie napiszesz :)
NIE! znajomi współpracują z takimi miejscami (taxówkarze) i opowiadają.. oj opowiadają :)
obsługujesz ich ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
akurat mój nick nie ma nic wspólnego ze znaną z tv "frytką", jeśli do tego pijesz :)
choć pomysł fajny, nie powiem

Co do mojej inteligencji.. też nietrafiona opinia.
Nie znasz mnie, więc wybaczam :)

Przykro mi rozczarować niektórych "mocno wierzących" w "czystość" naszych księży.. to co napisałam, to prawda niestety.
Nasi księżulkowie mają stałe zamówienia.
fryciu, jesteś tak inteligentna i wysumblimowana jak twój nick
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
~nusia85
cyt. cheeringup
"niestety Kościół dalej trzyma stronę, że współżyce jest tylko po to, żeby robić dzieci... inaczej to grzech"

niestety, ale dobrze koleżanka pisze..
u nas nawet na naukach to podkreślali z 10 razy

a ja podchodzę do tego w ten sposób, że nie będzie mnie moralności uczył koleś w sutannie co przynajmniej raz w tyg na dziwki jeździ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiem o co!! o zęby :P
Może o rower ;P
A może o coś ze sprawami ślubnymi - zaświadczenie, suknia, buty, goście, transport.... ;P
sloneczko - codziennie się czegoś nowego dowiadujemy, nie?;)

najgorsze, ze jak jechaliśmy to myślałam o czymś, zeby się ciebie zapytać i zapomniałam... jak sobie przypomnę to napiszę;)
No podała takiego linka, że zaczynam wątpić w moje dotychczasowe spowiedzi :/
do góry