Widok
wow, widzę, że wiara w Boga jest równoznaczna w wiarę, że wszyscy księża są dobrzy, a milionowe odszkodowania dla dziecięcych ofiar gwałtu dokonywanych przez księży to mit? nie ma to jak obrażanie kogoś tylko dlatego, że nie udaje, że wszystko jest w porządku. Myślący ludzie wiedzą, że nie jest. I jeśli frycia nie chce słuchać jakiegoś hipokryty, który kłamie w sprawie nauk kościoła, to chyba należałoby wskazać jej innego księdza? a może keciap wg Ciebie miłość do bliźniego i chęć niesienia pomocy to też mit?
my na naukach dowiedzieliśmy się, że współżycie przed ślubem to grzech, a po ślubie grzechem jest nie współżyć ;)
my na naukach dowiedzieliśmy się, że współżycie przed ślubem to grzech, a po ślubie grzechem jest nie współżyć ;)
akurat mój nick nie ma nic wspólnego ze znaną z tv "frytką", jeśli do tego pijesz :)
choć pomysł fajny, nie powiem
Co do mojej inteligencji.. też nietrafiona opinia.
Nie znasz mnie, więc wybaczam :)
Przykro mi rozczarować niektórych "mocno wierzących" w "czystość" naszych księży.. to co napisałam, to prawda niestety.
Nasi księżulkowie mają stałe zamówienia.
choć pomysł fajny, nie powiem
Co do mojej inteligencji.. też nietrafiona opinia.
Nie znasz mnie, więc wybaczam :)
Przykro mi rozczarować niektórych "mocno wierzących" w "czystość" naszych księży.. to co napisałam, to prawda niestety.
Nasi księżulkowie mają stałe zamówienia.
~nusia85
cyt. cheeringup
"niestety Kościół dalej trzyma stronę, że współżyce jest tylko po to, żeby robić dzieci... inaczej to grzech"
niestety, ale dobrze koleżanka pisze..
u nas nawet na naukach to podkreślali z 10 razy
a ja podchodzę do tego w ten sposób, że nie będzie mnie moralności uczył koleś w sutannie co przynajmniej raz w tyg na dziwki jeździ
cyt. cheeringup
"niestety Kościół dalej trzyma stronę, że współżyce jest tylko po to, żeby robić dzieci... inaczej to grzech"
niestety, ale dobrze koleżanka pisze..
u nas nawet na naukach to podkreślali z 10 razy
a ja podchodzę do tego w ten sposób, że nie będzie mnie moralności uczył koleś w sutannie co przynajmniej raz w tyg na dziwki jeździ