Widok

sprawdzone apteki internetowe

jak macie jakieś sprawdzone internetowe apteki to proszę napiszcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo polecam apte.pl, można odebrać osobiście Rumi a zamówić przez internet. Szybka realizacja zamówienia, jak zamówiłam w poniedziałek rano to wieczorem dostałam informację, że mogę już odebrać. Ceny przez internet są niższe niż w samej aptece.
ja też zamawiałam w tej aptece :) http://www.apte.pl/index.php

tylko z wysyłką - 2 razy ;) (potrzebowałam Codofix dla psa ale ciężko było z określeniem rozmiaru)

zamawiałam kiedyś w jakiejś aptece z Gdyni - koleżanka odebrała zamówiony towar osobiście :P
tylko nie pamiętam jaka to była apteka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dziewczyny orientujecie się czy ceny przy zakupie osobiscie w tej aptece są takie same jak przy internetowych zakupach? pytam,bo często promocje obowiązują tylko zamawiając przez internet
ja zamawiam przez internet w DOZ i odbieram w aptece na swojej dzielnicy, ale aptek do wyboru, do odbioru jest mnostwo, napewno blisko swojego miejsca zamieszkania znajdziesz... polecam
np. za plastry evra w DOZ zaplacilam 39,90 zl, a gdybym w tej aptece kupila, w ktorej odbieralam, to normalnie zaplacilabym 47 zl, takze roznica jest.
image
image
Kostkap napisała, że kupując przez internet masz taniej nawet jeśli odbierzesz osobiście :)

mi akurat nie opłacało się jechać odebrać ;) wolałam zapłacić za przesyłkę :)

w tej jakiejś aptece w Gdyni(której nazwy nie pamiętam) też zamawiając przez internet było taniej niż kupując na miejscu :)
Ja zawsze kupuje w tej:
http://www.cefarm24.pl/cgi-bin/index.fcgi
image
Kostkap a czy orientujesz się jak to jest z tym odbiorem osobistym-czy płacę całą kwotę przy odbiorze czy muszę dokonać przedpłaty?
w zakładce "płatności "nic o tym nie piszą (jest tylko napisane odbiór osobisty w Rumi) a jak pojawił się mój koszyk to jedyna opcja z odbiorem osobistym to taka z przedpłatą
hmmm...mam trochę wątpliwości bo jeszcze nigdy nic nie kupowałam przez internet :)))
agutek - nie bój się zakupów internetowych :)

większość z nich odbywa się w ten sposób - najpierw kasa, później odbiór lub wysyłka :)

sama nie znoszę łażenia po sklepach ;) dlatego większość zakupów (ubrania, kosmetyki, drobne sprzęty, nawet wszystkie meble do sypialni) robię przez Internet ;)
ja najczęściej zamawiałam w tej aptece: http://www.apteka.gda.pl/index.php
image[/url]

image
dzięki Agusia
jestem zielona w tym temacie :)))
jesli chodzi o DOZ, to cala platnosc jest w aptece przy odbiorze, wiec nic nie ryzykujesz
image
image
ja też polecam DOZ
Nasza Kochana Lenka
image
image
no to pierwsze internetowe zamówienie złożone :)))
jak wszystko będzie ok to może częściej będę korzystała z takiej opcji :)
Agutek - zobaczysz jaka to wygoda ;P

kilka lat temu zastanawiałam się jak ludzie mogę kupować na Allegro... :P przecież tego nie widzą na żywo, sprzedawca może nie wysłać towaru i kasa przepadnie itp. :)

teraz jestem maniaczką aukcji ;)

a jeśli trafia się nieuczciwy sprzedawca (mój Mąż raz miał taką "przyjemność") to zgłasza się sprawę na policję ;)
My zamawiamy w http://www.i-apteka.pl/
Szybie dostawy no i te ceny... Nie mam zamiaru już przepłacać na mieście.
doz.pl
cefarm24.pl
image
image
GEMINI:) super apteka internetowa;)
ja tez zamawiam w DOZ
Polecam doz.pl :)
wszytsko bezproblemowo i ekspresowo się załatwia :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Nudny seks w długim związku (6 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

do góry