Widok
sprośne pytania na wieczór panieński
moze na weselniku znajde wiekszy odzew odnosnie tych pytan gdyz wiekszosc z was jest na bierzaco w temacie wieczorów panieńskich
potrzebuje waszej pomocy oraz duzej inwencji
chcę przygotować karty z pytaniami na wieczór panieński ale zostało mi za mało czasu aby je zamówić
także zrobie je sama tylko brak pomysłow na pytania
liczę na was
pytania do przyszłej Panny Młodej - sprosne :)))
cos typu
czy polyka czy wypluwa
czy woli na gorze czy na dole
potrzebuje waszej pomocy oraz duzej inwencji
chcę przygotować karty z pytaniami na wieczór panieński ale zostało mi za mało czasu aby je zamówić
także zrobie je sama tylko brak pomysłow na pytania
liczę na was
pytania do przyszłej Panny Młodej - sprosne :)))
cos typu
czy polyka czy wypluwa
czy woli na gorze czy na dole
Może tej przyszłęj Pannie młodej tego typu pytania nie przeszkadzają!! http://www.netkobiety.pl/t25071.html
Pamiętam, że jak ja robiłam panieński to pytania, ale niestety ich już nie pamiętam włożyłam do nadmuchanych balonów z konfetti, było sporo sprzątania, bo pytań było ponad 20
Pamiętam, że jak ja robiłam panieński to pytania, ale niestety ich już nie pamiętam włożyłam do nadmuchanych balonów z konfetti, było sporo sprzątania, bo pytań było ponad 20
Każdy ma chyba inne podejście do wieczoru panieńskiego.
Nie wiem czy te są wystarczająco sprośne :) ale z takimi się spotkałam
- czy ktoś Was kiedykolwiek przyłapał w łóżku?
- Twoja ulubiona pozycja?
- po ilu randkach przespałaś się ze swoim narzeczonym?
- ile razy w tygodniu uprawiacie sex?
Na te pytanie widziałam jak Panna odpowiadała i 10 pozostałych dziewczyn rwało się do odpowiedzi, żeby dodać coś od siebie..także to jest specyficzny wieczór i zabawy też widać ujdą różne.
Wyluzujcie trochę :)
Nie wiem czy te są wystarczająco sprośne :) ale z takimi się spotkałam
- czy ktoś Was kiedykolwiek przyłapał w łóżku?
- Twoja ulubiona pozycja?
- po ilu randkach przespałaś się ze swoim narzeczonym?
- ile razy w tygodniu uprawiacie sex?
Na te pytanie widziałam jak Panna odpowiadała i 10 pozostałych dziewczyn rwało się do odpowiedzi, żeby dodać coś od siebie..także to jest specyficzny wieczór i zabawy też widać ujdą różne.
Wyluzujcie trochę :)