Widok
Zdecydowanie odradzam srebrny młyn na Słowackiego!Sama wyprawialam tam wesele i nie byłam zadowolona. Jak jest ciepło na dworzu to porażka na sali brak klimatyzacji! ja akurat miałam taka upalną pogode i wiem jak sie meczyłam na sali i goscie także się męczyli. Druga rzecz to kwestia jedzenia nie wszystkim gościom smakuje jedzenie na ostro a akurat w tej restaruacji tak podają nawet jak sie wczesniej powie żeby dania były łagodniejsze nie dociera do nich. Trzecia sprawa to trzeba pilnować na to kto i ile bierze kaw czy herbat ja miałam na koniec wesela spięcie z kelnerami bo mi wystawili taki rachunek za kawe i herbate że aż zbladłam ale oczywiście nie dałam im się oszukać bo nikt nie był w stanie wypić tylu kaw i herbat w upalny dzień na jaki opiewał rachunek.
Ja miałam wesele na 60 osób i było dość ciasno a tu piszesz że około 80 osób to odrau odradzam sala zdecydowanie za mała chyba że chcecie się potykać o siebie :-)
Polecam Żabusie na Żabiance tam i obsługa miła i jedzonko dobre i ogólnie super byłam tam na weselu i było OK
Ja miałam wesele na 60 osób i było dość ciasno a tu piszesz że około 80 osób to odrau odradzam sala zdecydowanie za mała chyba że chcecie się potykać o siebie :-)
Polecam Żabusie na Żabiance tam i obsługa miła i jedzonko dobre i ogólnie super byłam tam na weselu i było OK