Widok

stanik samonośny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny czy ktoś z was praktykował na sobie stanik samonośny ? czy sie sprawdza do sukienek i najważniejsze czy sie trzyma ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasem noszę stanik samonośny do topów i sukienek. Sprawdza się on w przypadku obcislych ubrań. Przy luźnych nieco się odkleja.
Odnośnie sukni ślubnej, to nie wiem jak to wygląda w praktyce. Ja będę miała normalny stanik, bo mam suknie z ramiączkami i z zabudowanym plecami.
Ślubujemy 29.04.2017
Ja miałam na swoim ślubie - dokładnie z firmy Wonderbra, pomimo dużego biustu - rozmiar 65H trzymał się idealnie :) dla mnie rewelka.
Miałam z innych firmy ale nigdy się nie trzymały, Wonderbra jest drogi, ja za swój dałam 200zł ale uważam że to naprawdę była dobra inwestycja. Kupiłam w Gdańsku na Bora Komorowskiego w salonie "Ważka".
Potwierdzam! Nie bez powodu nazywa sie WONDERbra :)
Kupiłam bardotkę marki Freya i panache - świetnie trzymają duży biust :) Polecam!
ja potrzebuje do sukienki i najbardziej sie boje ze mi wypadnie czy się sunie i będzie cyc na podłodze hehe ja widziałam w triumf i calzedonia za 49,90zl ale nie wiem jak w praktyce
w Wonderbra nie ma szans by cokolwiek Ci wypadło czy się zsuneło ;) ja polecam z całego serca!
Dziękuje Ci za wskazówkę ;)
do góry