Widok

starające się XII :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i ja zakładam swój wątek , mam nadziję że szczęśliwy będzie dla kogośtak jak dla mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Michałowa - no ale co???? Robiłaś teścik???
Boję się zapeszyć ;-). Trzymajcie kciuki.
Jutro biorę wolny dzień i idę na betę.

Na razie nic nie mówię, nikomu! ;-))))) Ale serce mi śpiewa!!!!
Michałowa ???
dzisiaj jest narazie spokój ale zobaczymy najwyżej wezme kilka dni urlopu albo zwolnienia jak juz bedzie bardzo zle bo najwazniejsze teraz dziecko
Asieńko jeśli jest az tak stresująco w pracy to może weż kilka dni zwolnienia..lepiej dmuchać na zimne ;)

Slonko ale fajnie z tym spontanem ;)) i tak właśnie powinno być jak za dawnych czasów, w końcu to ma być przyjemność hihi a może sie coś wykluje hihi ale lepiej nie myśleć i sie nie nastawiac ;)
a mnie zaczyna martwić bo jest fasolka a w pracy takie stresy ostatnio , może się uspokoi ale wczoraj było poprostu fatalnie, boje sie o nasze maleństwo i nie wiem co najlepiej zrobić, zwolnienia też bym nie chciala
A nas dzisiaj ponioslo... ale jak... :D Jak bysmy sie dzisiaj poznali hehe :) Chcialam sie na meza rzucic bez gumki a ten mnie przyhamowal pamietajac o niej...wiec przytulanki byly z moim przeswiadczeniem o tym, ze sie zabezpieczamy, a tu w trakcie na spontana zdjal...:) Najlepsze ze chyba mam dni plodne, ale jak z owulka nie wiem bo sie nie staramy i mielismy zabezpieczac hihi:) Chyba pierwszy taki typowy spontan bez planowania, bez liczenia dni, sparwdzania sluzu,tempki, testowania itp... Co ma byc to bedzie. Na nic sie nie nastawiam,no chyba ze adopcje;)
Ale wiecie co, najlepszy sposob na niemyslenie to zaprzatniecie sobie glowy czyms innym. Moje mysli sie ostatnio klebia w tematyce sprawy sadowej, kursu w osrodku, kwalifikacji itp i pomaga... a jakie efekty:) Od razu wieksza przyjemnosc...;)Jak kiedys, keidy sie poznalismy, odzywaja stare czasy...
u mnie 12 dc i byłam na monitoringu czy CLO działa...i mam 2 ładne pęcherzyki 23 mm i 15 mm :) wiec chyba jest dobrze...oby starania były owocne....
Marchew: robiłaś dzisiaj znowu bete? łąnie urosła? daj nam znać jak się czujecie z Fasolinką ;-)
tak ja mam pco z obrazu jajnikow czyli usg z badan wyszlo ponad 1, a z tego co wiem to pco jest chyba od 1,5
image
image
Gratulacje asienkaj!!!
Michalowa,trzymam kciuki,żeby wszystko było ok.!!!
Madziulka z tego co pamiętam ty masz PCO...chyba że sie mylę:(Napisz proszę jakie wyniki badań hormonalnych to potwierdziło , bo oprócz USG badania również to wykazują. Chodzi mi między innymi o androstendion, LH i FSH, czy miałaś takie badania i jakie jeszcze badania?
Cześć dziewczyny :)
ja ide zaraz zrobić prolaktyne..i coś mi sie wydaje, że tu będzie problem..
Wogóle ten cykl mam chyba bezowulacyjny ;(( więc coś napewno nie gra..ehh
wow! ale nowiny:)) asienkaj gratulacje!!

ja ciągle wśród staraczek..

Michałowa! 3mam kciuki! kończ wąteczek :)))
asienkaj ogromnie gratulacje. Zrób drugą bete w czwartek badz piatek
image
image
tak tu slucham właśnie ze powinno sie pojsc drugi raz ze chyba tez sie wybiore , zobaczymy , musze sie jeszcze do lekarza zapisac bo nie bylam
idę jutro... mam nadzieję, że wszytsko się dobrze rozwija:)
to mamy podobnie :) a jaka mialas bete ? i idziesz na druga czy juz robilas ?
asienkaj - dokładnie tak jak ja:)
ostatni dzień @ mialam 26 lutego takze wychodzi mi ze jestem w 5 tygodniu

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry