Widok

starające się XII :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i ja zakładam swój wątek , mam nadziję że szczęśliwy będzie dla kogośtak jak dla mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden dzien tu nie zaglądałam a tyle sie wydarzyło:)
Michałowa :)))))) czekamy na wyniki bety i nowy szczęśliwy wątek:)))
Michalowa jak tam beta? Napisz podsumowanie ile sie staraliście i czy miałas ostatnio inseminacje czy jeszcze nie zdazyłas na nia bo dzidzia w drodze:)))
ja też trzymam kciuki żeby już była pewność ale napewno będzie wszystko ok :) Mam nadzieję ze moj watek bedzie dla Ciebie szczesliwy :)
Michałowa ta beta to już tylko formalność :-) ale będę czkeać na wynik z niecierpliwością. Całujemy mocno :-DDDDD
Ja wiem, że w tym miesiącu sie nie udało, więc sie wogóle nie łudze ;( no cóz..
No to super Michałowa ;))
Czekamy na duuużą bete ;D
Wczoraj wieczorem zrobiłam drugi test i wyszły znowu piękne 2 kreski ;-))).
A teraz dopiero wstałam, bo spać nie mogłam z przejęcia (dobrze, że wzięłam wolny dzień dzisiaj). Także zaraz zjem śniadanie, ogarnę się i jadę na betę ;-).

Dziękuje Wam kochane za te wszystkie słowa ;-)))
Michałowa i co i co?????? byłaś na becie?
Oj jak milo się czyta dobre wieści i gratuluje wszystkim dziewczyną, Michalowa czekamy na dobre wiadomości, tak się cieszę waszym szczęściem:)
:))))))))) i takie mają być wszystkie wątki- pełne radości, dobrych nowin i nadziei ... :)))))
Michalowa, dobrze jednak przeczuwalam,ze ten wątek należy do Ciebie. Zamykaj go jutro szybciutko:))
a Twoje dwie kreski są też ważne dla mnie, umacniają nadzieję

... pewnie jeszcze się denewujesz, wiec jeszcze nie gratuluje, czekam na bete :) bedzie dobrze!
gosiar, eee to wszystko mozliwe hihi

i teraz ja-dwisia, walerka i karolina, och na was kolej...
image

image
Izuluchna: u mnie nic nowego. @ miała przyjść wczoraj i jeszcze jej nie ma-także czekam z niecierpliwością a ona ta małpa wredna prima aprilis sobie robi ;-)
MICHAŁOWA!!!!!! Jakie cudowne wiadomości!!!!
Jestem wzruszona i niesamowicie się cieszę!!! :))
ostatni raz wzruszyła mnie tak ciąża Piggy :))

Trzymam mocno kciuki za piękną betę :))) będzie piękna, no bo musi i już :))

za Ciebie Asiu również jutro trzymam kciuki!
sorki, zle przeczytalam myslalam 25, a nie 15 tc, ale juz niedlugo

Michalowa, napisz pls jutro co i jak?
image

image
a ty nawet nie wiesz jak ja za wszystkie z nas piekne kciukasy trzymam...piggy zycze ci milej ciazy, zaraz beda kopniaki, i nawet nie obejrzysz sie i juz dzidzia bedzie z toba, a znasz plec???
image

image
pamietam izulucha jak to u Ciebie było:) jak pisałaś o swoich rozterkach. Jak ja ci wtedy zazdrościłam:) tak pozytywnie oczywiście:)
piggy hihi, ja tez bylam w szoku, jak 2 kreski zobaczylam, a 5 kwietnia minie mi rowno rok od tego momentu, wiec tym bardziej rozczulam sie...ja w tym momencie jechalam na drugi koniec swiata, pelna obaw i szczescia, a tylko maz sprowadzal mnie na ziemei, itp...

ach Slonko, wlasnie o to chodzi i zycze kazdej z was...

Gosiar, a u ciebie cos wiadomo?
image

image
A jutro trzymam jednego kciuka za Michalową i jednego za Makarenę:)
hmm, tylko ciekawe jak firanki zawieszę;)
I pamiętam jaka ja byłam zszokowana i roztrzęsiona poz zrobieniu testu rano. Do pracy dojechałam w euforii, potem nie mogłam się na niczym skupić, a po pracy , po 16, poleciałam na betę.

Michałowa :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD mam takiego rogala na twarzy, że hej!!!! Jeny dziewczyno Ty bądź w tej przychodni na 6 rano bo my tu zwariujemy ;-) ale pięknie jest czekać na takie wyniczki prawda??? TRZYMAM MOCNO KCIUKI no i pisz nam wszystko.

slonko: jest takie mądre powiedzenie, które po prostu kocham: "Chesz rozśmieszyś Boga? To powiedz Mu o swoich planach". My ziemne ludki możemy sobie planować, a co jest komu zapisane to i tak się stanie. Wszystko ma jakiś swój ukryty cel i po coś musi się wydarzyć...Gorąco Ci kibicuje zarówno w adpocji jak i naturalnym zafasolkowaniu

Marchew: pytałam o Twoję bete i co? nie robiłaś drugi raz?

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry