Widok

starające się XII :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i ja zakładam swój wątek , mam nadziję że szczęśliwy będzie dla kogośtak jak dla mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Michałowa ja również trzymam Bardzo Mocno Kciuki!!!!!!!!!!
Michałowa - tak się cieszę . :) :) :) Normalnie buzię mam uśmiechnięta od ucha do ucha. Trzymam kciuki bardzo mocno. Ale masz prezent na Święta!!! Napiszesz jutro jaki wynik? Czy M już wie?
slonko ja mysle, że co ma byc to będzie. Jesli miała Wam pomóc ta metoda to efekt będzie niedługo ;)))
Trzymam kciuki za Was dziewczyny ;)
No jak pięknie nam sie te wątki szybciutko konczą :))
ja też trzymam kciuki żeby się powiodło i żeby ten wątek również był szybko szczęśliwy :)
Jasne, że napiszę.
Jeśli się potwierdzi, to rodzinie powiemy dopiero w Święta ;-).

A M. wie. Rano wparowałam do sypialni z testem, żeby sprawdził czy dobrze widzę ;-). Na razie próbujemy się nie cieszyc za bardzo. Miałam w domu tylko jeden test, bo byłam pewna, że nic z tego.
Nie wierzę!
Tylko nie przemęczaj się i zostaw porządki - posprzątasz na Boże Narodzenie. :)
A ja proszę o trzymanie kciuków dzisiaj i jutro. :)
Trzymam Asiu ;-))))
Ale co jest dziś i jutro IUI czy @?
dziewczyny a powiedzcie mi bo mnie cały czas tak jakby cmi w podbrzuszu nie caly dzien ale czasami , czy tak powinno byc bo nie wiem czy sie niepokoic , wizyte u lekarza mam dopiero zaklepana ?
Wiem ze tam sie wszystko powoli rozrasta i zagnieżdza ale nie wiem czy sie denerwowac czy tak moze byc ?
hehe super dziewczyny :)

ale sie ciążowo w końcu zrobiło ;)
Michałowa to może kup i zrób jeszcze jeden test ..tak dla pewności ;)
Jeden test wyszedł, a więc jest ciąża. Nie ma co powtarzać. Beta HCG dla formalności. Michałowa - zrób jeszcze prg. Jak byłby za niski to jeszcze szybciutko na wizytę, po luteinę.
Jeny, jaka jestem podekscytowana Michałową!!! Normalnie nie mogę się skupić na pracy. :)))
mam nadzieje, ze to nie bylo pryma aprilis hihi

;-)))

A może test zrobił mi psikusa?
hihi oby nieeeeee ;)
Michalowa baaardzo mocno i szczególnie za ciebie trzymam kciuki aby beta była ładna i wysoka:)))))))))))))00
Asiiek dzieki za jedyny odzew na mojego posta :) Troche mnie podnioslas na duchu. Pamietam, ze kiedys czytalam na roznych forach ze "terapia gumkowa" to unikanuie kontaktu z alergenem przez minimum 3 miesiace, stad moje wczorajszo-dzisiejsze watpliwosci. ale co sie stalo to sie nie odstanie. Ponioslo nas i tyle ;))))) a teraz juz chyba nie ma co wracac do "terapii" majac 1 raz za soba bez zabezpieczen nie? Raczej "terapia" juz skonczona... czy pomoze nie wiem, jak nie to pewnie po adopcji sprobujemy ja ponowic. A do adopcji idziemy na zwywiol.
Jedno nad czym sie jeszcze zastanawiam to czy nie zrobic badania krwi na przeciwciala plemnikowe bo tego jeszcze nie robilam. Mamy zrobiony tylko test PCT i to ze 3 lata temu... Diabli wiedza czy od tego czasu sie cos zmienilo czy nie.
slonko to moze juz wszystko oki skoro tak dawno to PCT było robione....chyba warto powtórzyc to badanie
powiedzcie czy te bóle w podbrzuszu mogą występować ? bo lekarza mam dopiero na 26 kwietnia a trochę sie martiwe czy tak powinno byc ?
Bylam w tej sprawie kilkakrotnie u lekarzy i zaden z nich nie chcial mi dac skierownaia na ten test powtornie, jak zaczelam mowic o tym ze chcialabym zrobic monitoring zeby wiedziec dokladnie kiedy isc na test (bo wiadomo ze musi to byc konkretnego dnia, sama nie jestem w stanie go wyznaczyc) to odpowiadali ze nie beda mi nic dawac bo powtorny test nie ma sensu jako ze konflikt sluzu to nie katar i on nie minie. W invikcie wszyscy mnie wrecz namawiali do in vitro, dr Sliwinski tez mowil zeby nie powatrzac bo nie ma po co (jak nie ma po co???) a inseminacji 4tej nie bedziemy robili bo ponoc do 3 sie robi a pozniej juz tylko in vitro... Pozniej poszlam do lekarza do ktrego od ok 2 lat chodze i uslsyzalam to samo, pozniej jeszcze do przygodni na nfz z mysla ze moze jakby mi zrobil monitoring na nfz to bym chcial nie placila tych astronomicznych kwot za iles tam usg przed testem a ten mnie wyslal do endokrynologa w zwiazku z nadwaga... W ogole nie wzial pod uwage ze konflikt sluzu mzoe byc przyczyna braku dziecka:( Rozumiecie cos z tego?:/ Nie wiem co robic

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry