Widok
Asiiek dzieki za jedyny odzew na mojego posta :) Troche mnie podnioslas na duchu. Pamietam, ze kiedys czytalam na roznych forach ze "terapia gumkowa" to unikanuie kontaktu z alergenem przez minimum 3 miesiace, stad moje wczorajszo-dzisiejsze watpliwosci. ale co sie stalo to sie nie odstanie. Ponioslo nas i tyle ;))))) a teraz juz chyba nie ma co wracac do "terapii" majac 1 raz za soba bez zabezpieczen nie? Raczej "terapia" juz skonczona... czy pomoze nie wiem, jak nie to pewnie po adopcji sprobujemy ja ponowic. A do adopcji idziemy na zwywiol.
Jedno nad czym sie jeszcze zastanawiam to czy nie zrobic badania krwi na przeciwciala plemnikowe bo tego jeszcze nie robilam. Mamy zrobiony tylko test PCT i to ze 3 lata temu... Diabli wiedza czy od tego czasu sie cos zmienilo czy nie.
Jedno nad czym sie jeszcze zastanawiam to czy nie zrobic badania krwi na przeciwciala plemnikowe bo tego jeszcze nie robilam. Mamy zrobiony tylko test PCT i to ze 3 lata temu... Diabli wiedza czy od tego czasu sie cos zmienilo czy nie.
Bylam w tej sprawie kilkakrotnie u lekarzy i zaden z nich nie chcial mi dac skierownaia na ten test powtornie, jak zaczelam mowic o tym ze chcialabym zrobic monitoring zeby wiedziec dokladnie kiedy isc na test (bo wiadomo ze musi to byc konkretnego dnia, sama nie jestem w stanie go wyznaczyc) to odpowiadali ze nie beda mi nic dawac bo powtorny test nie ma sensu jako ze konflikt sluzu to nie katar i on nie minie. W invikcie wszyscy mnie wrecz namawiali do in vitro, dr Sliwinski tez mowil zeby nie powatrzac bo nie ma po co (jak nie ma po co???) a inseminacji 4tej nie bedziemy robili bo ponoc do 3 sie robi a pozniej juz tylko in vitro... Pozniej poszlam do lekarza do ktrego od ok 2 lat chodze i uslsyzalam to samo, pozniej jeszcze do przygodni na nfz z mysla ze moze jakby mi zrobil monitoring na nfz to bym chcial nie placila tych astronomicznych kwot za iles tam usg przed testem a ten mnie wyslal do endokrynologa w zwiazku z nadwaga... W ogole nie wzial pod uwage ze konflikt sluzu mzoe byc przyczyna braku dziecka:( Rozumiecie cos z tego?:/ Nie wiem co robic