Widok

starające się XII :)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i ja zakładam swój wątek , mam nadziję że szczęśliwy będzie dla kogośtak jak dla mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj Gosiar, jaka szkoda... Kurcze, a test ciążowy pozytywny był? Myślałam, że wynik pozytywny jest pewny...

Mar-chew, super! Ładna beta! Daj znać co jutro lekarz ci powie.

No chciałabym założyć nowy wątek, oj chciałabym. Ale podświadomie czuję, że nic z tego. No ale jeszcze parę dni.
Moje filmy okazały się mylne. Mężyk dzwonił i wynik poniżej 1-także nie tym razem. Ale się nie poddaje i na pewno będziemy walczyć dalej :-) Treaz czekam na @

Marchew: a Ty się relaksuj i odpoczywaj. Betka ładna więc uszy do góry
Michałowa mam nadzieję, że założysz nowy wątek
wyniki odebrałam.
Beta 738 progesteron 25... jutro gin... gosiar - trzymam kciuki:)
image
image
oj mialo byc "polecam wszystkim"

Trzymam mocno kciuki za dziewczyny odbierajace dzis wyniki...:) napiszcie od razu co i jak...
Czytam wlasnie ksiazke "Dziecko z chmur"- polecam wszystkich, swietna jest... uronilam niejedna lezke i znalazlam pewien cytat, ktory daje do myslenia: "Warto sie zastanowic, czy nieplodnosc nie jest sygnalem, znakiem, ze zostalismy wybrani,wyznaczeni- do tego,by poprawić los skrzywdzonych dzieci"...Moze cos w tym jest?
wow super i znowu nowy wątek, to mi się baaaaaaaaardzo podoba i tak trzymać!
image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
Slonko: tak jak sama napisałaś "jak ma pomóc to pomoże". Rzadna z nas nie da Ci żelaznej recepty jak to zrobić, żeby było dobrze, bo ani nie jesteśmy lekarzami ani specjalistami.(poza tym nie byłoby nas w tym wątku)
Moja rada jest taka: ŻYWIOŁ!!! sama pisałaś, że Ci tego brakuje, więc czemu się temu nie poddasz??? dziewczyno przede wszystkim jak będziesz o tym cały czas myśleć, to nawet jeżeli fizycznie będziesz gotowa, to psychika zrobi swoje i nie zaciążysz. Nie znasz tego??? prawie wszystkie laski zachodzą w ciążę kiedy tego nie chcą, odkładają staranka na następny cykl, nie myślą o tym...
Mniej myślenia a więcej działania ;-) POWODZENIA

Marchew Ty już pewnie odliczas minuty do 17...ja wyniki dopiero dostane koło 20...MATKO ŚWIĘTA oszaleje!!!!!
Daj koniecznie znać.
a jak za miesiac wybije 2,5 miesiaca to Waszym zdaniem wystarczy? Jak ma pomoc to pomoze, czy to tez za krotko bedzie?
bądź dzielna... dajcie sobie ten miesiąc...
No i normalnie mi nikt nie odpisze :( ;) a juz 2 razy Was pytalam...

Rozum nam podpowiada ze lepiej poczekac jeszcze miesiac, wieksza pewnosc ze zniknie ta wrogosc sluzu a z drugiej strony jak nieraz emocje poniosa to az sie chce tak wreszcie spontanicznie na siebie rzucic bez gumek, bez planowania, myslenia o zabezpieczeniach poprostu poprzytulac...nie zwazajac na to jaki dzien , czy plodny czy nie, nie robiac testow, takiu full spontan...Marzy nam sie to, ale chyba lepiej sie wstrzymac nie? :) choc ciezkawo to idzie...
Makarena, życzę Ci aby sie udało jak najszybciej i też trzymam mocno kciuki ;)
dziękuję bardzo i wszystkim życzę również dwóch kreseczek

To moja pierwsza ciąża więc jestem troche przewrażliwiona czy wszystko jest dobrze , mam nadzieje że to minie , dzisiaj albo jutro ide się zapisać do lekarza i wtedy zobaczymy co i jak jest :)
Asienkaj - serdeczne gratulacje.
Mar-chew, Gosiar - będzie dobrze. Trzymam kciuki bardzo mocno.
jaka dobra passa - może i ja się załapię w tym tygodniu? :)
przykro mi natka :( tak to jest z tymi testami..dopoki ich nie zrobisz to jest nadzieja ..
hej jeszcze raz gratuluje :)) a ja dzis zrobiłam test i wyszedl negatywny chyba za bardzo sie nakrecam @ powinnam dostac wczoraj ale moze cykl mi sie wydłuzył, i cały dzień chumor zepsuty :((
Mar-chew jest ok i tak będzie ;) nie ma co sie nakręcać
gosiar ja i tak już jestem spokojniejsza... wczoraj miałam żółty śluz więc się przestraszyłam (przed poronieniem ostatnio pojawiła się najpierw żółty śluz)... a rano w łazience to aż mi się nogi ugięły... ale póki co plamień brak więc jest ok:)
ja staram się póki co nie filmować - odbieram wyniki o 17... Jutro do gina... jak mi się nie spodoba co mi powie to pójdę do jeszcze jednego;P a w środę wyniki powtórzę aby zobaczyć czy dzidzia się rozwija prawidłowo (póki co)... Bardzo się cieszę, że jestem teraz w Polsce... bo w UK to mają podejście, nie ma co...
dziewczyny nie schizujcie się :-)))). BĘDZIE DOBRZE!!!!! nie możecie myśleć inaczej!!!!
Marchew: 3 test potwierdzony-postaraj się uspokoić bo i fasolka się będzie denerwować

Ania81: niestety nie odczekaliśmy 2 cykli. To mój pierwszy po poronieniu. Poniosło nas jednego dnia i emocje wzięły góre...potem miałam straszne wyrzuty. Całe szczęście wyniki NIC nie wykazały i mój gin stwierdził, że jestem zdrowa. Uspokoił, że nawet gdybym była w ciąży to nic się nie stało i mam być dobrej myśli.
Najśmieszniejsze jest to, że wydawało mi się po stopniach temperatury, że ten cykl jest bezowulacyjny ;-)
może powinien przestać może to coś u mnie jest nie tak , a zresztą każdy odczuwa coś innego sama nie wiem czy się niepokoić czy przejdzie , mnie tak nie boli mocno lekko pobolewa a moze to poprostu moje już jakies takie jakby wymysly wyobrazni juz , boje sie poprostu o wszystko i dlatego nie wiem jak reagowac

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

do góry