Widok
stare samochody
Cześć,
Czy ktoś ma lub miec może namiary na stare amerykańskie autka-caddilaci i tym podobne cuda-ktoś wczęsniej podawał stronę z nimi, ale ona mi się nie ładowała. A może jakiś miłośnik i posiadacz takiego autka pozyczyłby go nam na kilka godzin -oczywiście odpłatnie :-)
czekam na kontakt :-)
Ania
za prawie 2-godzinną przejażdżkę jako aperitif na wieczorze kawalerskim zapłaciłam 150zł
za dzień ślubu - 1tyś zł... pan musiał dojechać z Oruni (bo tam mieszka i garażuje swoje cudeńka) na dąbrowę (gdynia)
po drodze zajechał po mojego świadka w Gdańsku i po teściów
dowiózł ich na błogosławieństwo jakie miało miejsce w domu moich rodziców w gdyni...
później trasa dąbrowa-park oliwski, park oliwski - kościół w gdyni, kościół - lokal za gdynią...
auto mieliśmy do dyspozycji od 13stej do 19stej w sumie...
początkowo cena mnie przerażała, ale piękno i niezapomniane wrażenia z podróży TAKIM autem TEGO dnia naprawdę są warte każdej ceny...
p.s. ten czerwony już jest biały...
za dzień ślubu - 1tyś zł... pan musiał dojechać z Oruni (bo tam mieszka i garażuje swoje cudeńka) na dąbrowę (gdynia)
po drodze zajechał po mojego świadka w Gdańsku i po teściów
dowiózł ich na błogosławieństwo jakie miało miejsce w domu moich rodziców w gdyni...
później trasa dąbrowa-park oliwski, park oliwski - kościół w gdyni, kościół - lokal za gdynią...
auto mieliśmy do dyspozycji od 13stej do 19stej w sumie...
początkowo cena mnie przerażała, ale piękno i niezapomniane wrażenia z podróży TAKIM autem TEGO dnia naprawdę są warte każdej ceny...
p.s. ten czerwony już jest biały...