Widok

sterylizacja kotki - gdzie i za ile?

Inne Grabówek Temat dostępny też na forum:
Czy możecie polecić mi dobrego weterynarza? planuję sterylizację kotki. jaki jest koszt takiego zabiegu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam Dr Sujkowskiego pogórze
https://pogorze.cylex.pl/firmy/sujkowski-tomasz--lek--wet--lecznica-dla-zwierz%C4%85t-10688009.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja odradzam kielecką. Polecam stryjską kawałek dalej. Moja "dachowa" kotka miała wypadek i wybity dysk. Trafiła na kielecką. Tragedia. Przeniosłam ją następnego dnia całą we własnym moczu i zestresowaną. Przez decydującą dobę nie zrobili nic poza podaniem leków przeciwbólowych i umieszczeniem w klatce. Nawet nie wiedziałam jak ją trzymać. Zero informacji. Za tę dobę zapłaciłam 150zł+wizyta+leki i zdjęcie. Ze stryjskiej odebrałam koteczkę dopiero po tygodniu. Dzwoniłam codziennie.... 2 razy dziennie. Codziennie dostawałam informacje o jej postępach. 2 razy dziennie miała zabiegi, stałą opiekę. Koteczka po tygodniu była odprężona, tuliła się do pani doktor. Groziło jej uśpienie. Dziś już obskakuje wszystkie kąty w domu. :) Cena? 2 razy taniej za dobę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
po ilu miesiącach można sterylizować kotki?
Szczerze polecam, profesjonalne podejście, ludzie z pasją do zwierzaków :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.gdynia.pl/ratusz/7731_83075.html - tańsze sterylizacje w marcu
Hejka chodzilo mi o post od Kashka
asmilky, do kogo konkretnie kierujesz swoje pytanie?
Hej mam pytanie odnosnie Twojego postu,gdzie ta steryluzacja,mozesz mi podac adres tego osrodka? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
Czy wiecie może kto teraz przyjmuje w Dr Vet na Legionów? Bo doszły mnie słuchy że ekipa się zmieniła (?).
pani Łukuć w Redlowie. Mega małe cięcie. Oddaje kota wybudzonego. Jaki jest koszt normalnie nie wiem, bo sterylizowałam kotkę w ramach marcowej akcji sterylizacji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też polecam dr Sujkowskiego :) wyratował mojego kocura :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zdecydowanie polecam dr Tomasza Sujkowskiego - Pogórze Górne, świetny specjalista
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr.Bandura z Gdyni świetny specjalista chirurg. wszystkie moje koty tam sterylizowałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ktoś może polecić weterynarza do sterylizacji kotki w Gdyni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na początku roku bodajże w lutym będzie darmowa lub za pół ceny sterylizacja i kastracja.
Dowiedz się u weterynarza.
Koszt to około 285 złotych z opieką lakami i wszystkimi wizytami oraz kubraczkiem! Dr Sontag -patoka na Michałowkiego naOliwie jest mistrzynią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam ocelota z boku robia i moja koteczka brykala nastepnego dnia)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam ja nie polecam pana doktora na pogórzu górnym w gdyni na przeciwko rynku taki facet w kreconych wlosach nie ma dobrego podejscia do zwierząt i zrobił tak sterylizacje ze kotce jakies bebechy wychodzą brzuchem karygodne i ma to glęboko w powazaniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam pana Jerzego Kończaka z Rumi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
szukam w gdansku adresu do sterylizacji kotki,prosze o pomoc