Widok
no wlasnie .... solar to ja tez niestety stosuje.. w domu mam wsumie caly gabinet:)) masa peelingow do twarzy i ciala masa maseczek zeli itp... wsumie mozna sobie samemu zrobic zabiegi- np posmarowac sie i owinac sie folia.... i lezec pod kocem- kii masz drenaz limfatyczny w wersji home..;)) wsumie szkoda mi kasy, patrzylam na ceny- od 100 zl min z a 1 zabieg;/
a ja sie wybieram. cere mam ok ale wydaje mi sie troche szara i zmeczona i chcialabym ja naszpikowac witaminkami.
poza tym to zawsze dobra okazja zafundowac sobie troche relaksu :))
jesli chodzi i depilacje to od lat stosuje depilator wiec to mi chyba nie bedzie potrzebne. ale wymodelowanie brwi to juz owszem.
poza tym to zawsze dobra okazja zafundowac sobie troche relaksu :))
jesli chodzi i depilacje to od lat stosuje depilator wiec to mi chyba nie bedzie potrzebne. ale wymodelowanie brwi to juz owszem.
Lili Marlene, Gdańsk ul. Świętojańsk - pani Agnieszka jest rewelacyjna a salonik ma atmosferę...
Jeżeli nie masz kłopotów z cerą, to chyba najlepiej wybrać się do kosmetyczki już teraz ale tylko na rozmowę, ocenę stanu skóry i aby wpisać się do jej kalendarza na dogodne terminy. A zabiegi można robić jakiś miesiąc - trzy tygodnie przed ślubem.
Jeżeli nie masz kłopotów z cerą, to chyba najlepiej wybrać się do kosmetyczki już teraz ale tylko na rozmowę, ocenę stanu skóry i aby wpisać się do jej kalendarza na dogodne terminy. A zabiegi można robić jakiś miesiąc - trzy tygodnie przed ślubem.
Ja także chodzę do kosmetyczki na mikro i oczyszczanie. Ostatnim zabiegiem będą maseczki z alg itp.
Myślę, że warto, cera inaczej wygląda, ma ładniejszy kolor i jest gładsza.
Korzystam akurat z gabinetu kosmetycznego w Sopocie, ale chętnie wybrałabym się do Instytutu Thago. Widziałam na ich stronie, że mają tez salony w Gdańsku.
Myślę, że warto, cera inaczej wygląda, ma ładniejszy kolor i jest gładsza.
Korzystam akurat z gabinetu kosmetycznego w Sopocie, ale chętnie wybrałabym się do Instytutu Thago. Widziałam na ich stronie, że mają tez salony w Gdańsku.