Widok
następny nawiedzony i już pewnie dawno po andropauzie....a co....pies ma miauczeć?? Właśnie przez takich bobków jak ty straż zajmowana jest byle czym. Trzeba było podejść do faceta i sprawę załatwić na miejscu...no chyba, ze jesteś bez jaj. A propos.....skoro pies na ciebie ujadał tzn. ze jesteś zły człowiek..psy to czują. A CO DO KOŁA NA TRAWNIKU! jestem jak najbardziej za blokowaniem takich aut. Trawa tez chce żyć!!!
Co by nie pisać to utrzymywanie kilkuset cymbałów by przegonić s****ącego psa, babę z pietruszką, pobić jakiegoś gościa z zabawkami na Długiej, lepić mandaty łamiąc prawo o którym te cymbały bez szkoły nie mają zielonego pojęcia, to stanowczo zbyt mało by pajaców utrzymywać.
Rozgonić ścierwo na cztery wiatry.
Rozgonić ścierwo na cztery wiatry.
Coś fascynującego, ja uważam, że Straż miejska jest potrzebna, bo ludzie by inaczej parkowali już wszędzie! Jestem studentką GUMEDu i nic mnie nie wkurza tak jak ludzie parkujący na Smoluchowskiego!!! Na szczęście SM sowicie im nagradza parkowanie na zakazie :D To samo się tyczy prostaków palących i pijących na przystankach, chamów oblewających mury swoimi szczochami. Kto by zbierał napitych (ciągle lub po imprezie) ludzi, żeby nie spali w styczniu na ulicy, bo mają "zgona"? Mieszkam w Gdańsku prawie 2 lata, dochodzę do wniosku, że więcej kultury człowiek na wsi znajdzie... Uważam nadto, że SM powinni chodzić nieumundurowani, wtedy wreszcie ludzie może nauczyliby się choć trochę obycia w miejscach publicznych... w mieście, z którego pochodzę też jest SM, ale ma dużo mniej roboty niż ta w Gdańsku, bo tam ludzie dorośli nie robią straży miejskiej roboty, nie ma za co tych mandatów pisać... Narzekają Ci, co mają problemy ze sobą
"Mieszkam w Gdańsku prawie 2 lata, dochodzę do wniosku, że więcej kultury człowiek na wsi znajdzie..." - Ty miastowa, a skąd przyjechałaś? i skąd takie porównanie? Przecież nie od dziś wiadomo, że mieszczuchy to więksi "wieśniacy" niż rdzenni mieszkańcy mniejszych miejscowości nie posiadających praw miejskich zwanych wsiami.