Widok
strój Pana Młodego-koszty
Zależy w jakim sklepie kupisz czy w jakimś markowym czy w zwykłym :) myśmy zapłacili: około 400 zł za garnitur, 100 zł za koszulę podstawową i 50 za drugą (ewentualnie na przebranie i była z krótkim rękawem ale w rezultacie nie przydała się), 35 zł za krawato-musznik, nie było kamizelki, buty 100 zł; a wszystko było ładne i eleganckie; generalnie wydaliśmy na Pana Młodego jakieś 4 x mniej niż na mój strój i dodatki :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
my wydalismy 1200 na sam garnitur, ale jest suuuper elegancki i widac, ze moj kochany to Pan Mlody! :) :D a do tego spinki 50, musznik + kamizelka 200, koszula 150, pasek 100, buty....jeszcze nie mamy .....ale to tez jakies 200zl. no tak w sumie to 1900zl, to i dak duuuzo mniej niz moja piekna bladorozowo-bialo-srebrna suknia ;)
A ja dałem za garnitur 900 (promocja z 1500) + kamizelka z musznikiem 200 + koszula 100 teraz tylko buty, spinki, zegarek i pasek trzeba dokupić. Co do gajerów to jest ich masa, ale najważniejsze to patrzeć na skręt wełny, a co za tym idzie gniotliwość - polecam ganitury Lancerto i Digel. Jeżelo chodzi o szeroki wybór to FashionHouse.
Znizka obowiazuje TYLKO jesli kupisz CALY komplet dla Pana Mlodego, czyli nie tylko garnitur ale i kamizelke z musznikiem, spinki.... Takie pozadne garnitury, ktore nadaja sie dla TEGO najwazniejszego Pana kosztuja ok. 1200 zl. Sa tez tansze, ale to zupenie nie dla Pana Mlodego, takie zwykle, pospolite to sa w granicach 600 zl.