Widok
...suknie są super ładne ale na wesele nie wypada przyjść w bieli, czerwienie i czarnym....
chociaz ten ostatni kolor jest poprostu najpopularniejszy wśród kobiet :(((
moja mama wystąpi napewno w kolorach pastelowych i to będzie suknia, niekoniecznie długa bo nie lubi, i jakis żakiecik... ślub jest pod koniec maja więc sugerując sie pogodą z zeszłego roku może być naprawde gorąco, więc bedą to materiały zwiewne.
Niech Twoja mama pomysli moze o uszyciu czego fajnego, co bedzie mogła założyć jeszcze raz, np. na imieniny cioci ...
chociaz ten ostatni kolor jest poprostu najpopularniejszy wśród kobiet :(((
moja mama wystąpi napewno w kolorach pastelowych i to będzie suknia, niekoniecznie długa bo nie lubi, i jakis żakiecik... ślub jest pod koniec maja więc sugerując sie pogodą z zeszłego roku może być naprawde gorąco, więc bedą to materiały zwiewne.
Niech Twoja mama pomysli moze o uszyciu czego fajnego, co bedzie mogła założyć jeszcze raz, np. na imieniny cioci ...
To jak wytłumaczysz fakt, że na Sylwestra 3/4 kobiet ubiera się na czarno? Żałoba po starym roku czy co?
Twoje zdanie, Twoja sprawa, tylko zastanów się, czy warto psuć sobie humor w dniu swojego ślubu czyimś strojem? bo na stroje gości nie masz wpływu, a już za tupet uznałabym mówienie komukolwiek, że ma przyjść ubrany tak czy inaczej.
Twoje zdanie, Twoja sprawa, tylko zastanów się, czy warto psuć sobie humor w dniu swojego ślubu czyimś strojem? bo na stroje gości nie masz wpływu, a już za tupet uznałabym mówienie komukolwiek, że ma przyjść ubrany tak czy inaczej.
nie zgodzę sie z Tobą. To wcale nie oznaka tupetu czy czego tam .... Poprostu dziewczyna sobie wymażyła tak czy inaczej i chce żeby było przyjemie.
Ja z powodzeniem moge powiedzieć w rodzinie (wśród cioc itp) żeby wybrały takie kreacje a nie inne. I nikt sie nie obrazi, to zależy jacy są ludzie i w jakich jesteś z nimi kontaktach.
Ja z powodzeniem moge powiedzieć w rodzinie (wśród cioc itp) żeby wybrały takie kreacje a nie inne. I nikt sie nie obrazi, to zależy jacy są ludzie i w jakich jesteś z nimi kontaktach.
Ja byłam na ślubie gdzie panna młoda miała suknię czerwoną. Wcześniej poinformowała o tym gości i prosiła aby nikt nie miał tego koloru. Myślicie, że goście zastosowali się do prośby? Niestety nie, trzy panny były w czerwonych sukniach. Dla mnie to był wielki nietakt skoro panna młoda zastrzegła sobie wcześniej ten kolor.
Tutaj sa rozne - lepsze i gorsze.
http://www.houseofbrides.com/home.php?cat=419
trzeba klikac w kolekcje:)
http://www.houseofbrides.com/home.php?cat=419
trzeba klikac w kolekcje:)