Widok
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i dwie szafy. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Mialam tez zrobiony projekt komputerowy.Bylam tez po wycene w studiu kuchennym i okazalo sie,ze Pan Janusz zrobil mi o 30% taniej. Zainteresowanym moge wyslac moje zdjecia . Zycze Wam wszystkim powodzenia. beatakozlowskaa@tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
nie polecam Studia SIMA (p. Szymona)!!! Totalna amatorszczyzna, ciągłe zwodzenie klienta, usterki a zapłata w umowie przed dostarczeniem mebli. Cena wysoka nieadekwatna do końcowego efektu - znacznie lepiej prezentowałaby się Ikea a polowa pieniedzy w kieszeni by została. No cóż ale jestem mądry po szkodzie bo zachciało mi się dać pracy rodakom;///
NIE POLECAM SIMA
NIE POLECAM SIMA
Jeśli ktoś porównuje cenę gotowych zestawów mebli a projektowanie kuchni i wykonanie ich pod wymiar to widać jak się zna na rzeczy...
Kupując garnitur a szyjąc na miarę niby taż to samo... ???
A jednak moim zdanie jest w tym jakaś "drobna" różnica, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić.
Kupując garnitur a szyjąc na miarę niby taż to samo... ???
A jednak moim zdanie jest w tym jakaś "drobna" różnica, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić.
A ja polecam Sima Studio
I nie cukruje - skorzystałem i jestem zadowolony , moi znajomi również. Raczej nie udzielam sie na forach internetowych , ale jestem zdziwiony...czytając powyższą opinię. Doświadczenie mi podpowiada ( a jestem handlowcem :)) że łatwiej wypisać frustrację niż pochlebne opinię.....pozdrawiam
Zdecydowanie nie polecam usług pana Szymona!!!!
Domorosły biznesmen...partactwo,zwodzenie klienta, szkoda gadać - miło jest oczywiście do momentu ,kiedy nie dostanie pełnej kwoty pieniędzy,później szukaj wiatru w polu ... zero profesjonalizmu!
Same materiały i wykonanie mebli (oczywiście przez firmę zewnętrzną) ok,ale złożenie ich w spójną całość przez pracowników Sima studio , i profesjonalny pomiar - zapomnijcie !
Żenada, i nic więcej !
Oczywiście cena jak wszędzie ,powiem nawet,że bardzo wygórowana za efekt końcowy i partactwo,które wykonują !
Domorosły biznesmen...partactwo,zwodzenie klienta, szkoda gadać - miło jest oczywiście do momentu ,kiedy nie dostanie pełnej kwoty pieniędzy,później szukaj wiatru w polu ... zero profesjonalizmu!
Same materiały i wykonanie mebli (oczywiście przez firmę zewnętrzną) ok,ale złożenie ich w spójną całość przez pracowników Sima studio , i profesjonalny pomiar - zapomnijcie !
Żenada, i nic więcej !
Oczywiście cena jak wszędzie ,powiem nawet,że bardzo wygórowana za efekt końcowy i partactwo,które wykonują !
ja mogę ze spojonym sumieniem polecić stolarza, którego kilka wykonanych realizacji widziałam sama.
Ogólnie uważam, że fachowca najlepiej szukać pytając znajomych, zadowolonych ze swoich stolarzy.
Z tego co wiem, on również wykonuje projekt w specjalnym programie i doradza, zarówno jeśli chodzi o kolorystykę jak i rozwiązanie, które sprawdzą się w codziennym użyciu.
Podaję numer telefonu:
500-260-814
Jarek.
Pozdrawiam i życzę pięknych mebli.
Ps. w Studio zawsze będzie wyższa cena, bo ktoś musi zarobić na jego utrzymanie:)
Ogólnie uważam, że fachowca najlepiej szukać pytając znajomych, zadowolonych ze swoich stolarzy.
Z tego co wiem, on również wykonuje projekt w specjalnym programie i doradza, zarówno jeśli chodzi o kolorystykę jak i rozwiązanie, które sprawdzą się w codziennym użyciu.
Podaję numer telefonu:
500-260-814
Jarek.
Pozdrawiam i życzę pięknych mebli.
Ps. w Studio zawsze będzie wyższa cena, bo ktoś musi zarobić na jego utrzymanie:)
Witaj dar
Jak szukałam kuchni rzuciła mi sie w oczy ich reklama ale ostatecznie do nich nie trafiłam. Swoją kuchnię zrobiłam w studiu z niemieckimi meblami nobilia i jestem super zadowolona poniżej link do mojej opini pod ich prezentacją polecam
http://www.trojmiasto.pl/Nobilia-o26350.html#wyniki
ania
Jak szukałam kuchni rzuciła mi sie w oczy ich reklama ale ostatecznie do nich nie trafiłam. Swoją kuchnię zrobiłam w studiu z niemieckimi meblami nobilia i jestem super zadowolona poniżej link do mojej opini pod ich prezentacją polecam
http://www.trojmiasto.pl/Nobilia-o26350.html#wyniki
ania
To jest malo powiedziane zaliczka ja wplacilam calosc i meble sa niedokonczone a to co jest to fuszerka.Uwaga pan Szymon to OSZUST, KLAMCA,NACIAGACZ i do tego mozna dodac jeszcze obiecuje ze przyjezdza w danym dniu i godzinie a go nie ma ja tak czekam od sierpnia 2011 roku.Podaje nr telefonu do p. Szymona moze ktos zechce sobie porozmawiac z nim i troche nerwow szarpnac 506340413
W pelni sie zgadzam, ze to oszust jakich malo! Moja projektantka przekonala mnie by z nim wspolpracowac, ale teraz bardzo tego zaluje. Umowa podpisana w styczniu z adnotacja, ze dzielo (uslugi szklarskie) mialy byc zakonczone w lutym. Dzis po trzech miesiacach mam niedokonczony projekt, stracilem jeden dzien na klotnie, a cala sprawa pewnie skonczy sie w sadzie. Szymon jest nieslowny, umawia sie i nie dotrzymuje slowa, wreszcie klamie w zywe oczy. Zalecam: unikac go absolutnie!
Trafić teraz na porządnych stolarzy którzy zamontują kuchnie zgodnie z projektem to marzenie.Ja zamawiałam kuchnie z Elbląga, stolarze tak zamontowali mi meble że płakać się chce.Kuchnia połączona z salonem żadnych listew maskujących nic.Między barkiem oddzielającym kuchnie a salonem zostawili wielkie dziury, krzywo docieli szafki przez co porobili kolejne szczeliny.Zapłaciłam za kuchnię 8000 a nie mogę na nią patrzeć.Codziennie wydzwaniam do nich żadając poprawki umywają ręce.
Właśnie odebrałam mieszkanie i także szukam solidnego wykonawcy kuchni ale także i szaf. W ostatni weekend odwiedziłam salon strefa kuchni jest to pierwsze miejsce do jakiego trafiłam. trafiłam do nich przez to forum mają doskonałe opinie klientów ponadto mieli promocję 40 % rabatu. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, wybór kolorów bardzo duży oferta cenowa do zakceptowania ale oczywiście zamierzam odwiedzić jeszcze inne sklepy i napewno opiszę moje wrażenia. Mam nadzieję napisałam cos bardziej pomocnego ...
pozdrawiam
martyna
pozdrawiam
martyna
Witam Pania,
jako Rzedstawiciel Nimieckich Producentow Störmer oraz Artego Küchen moge zaproponowac bezposrednia wycene Projektu albo pojscia do studia Kuchennego w Sopocie w ktorym takze dozoruje Projekt. Jezeli zwrocilem Zainteresowanie Prosze o kontakt.
Linki do stron Internetowych.
http://www.artego-kuechen.de
http://www.stoermer-kuechen.de
W Imieniu Kierownictwa Firmy Artego oraz Störmer Kuchnie Zapraszam do Wspolpracy.
Pozdrawiam
Peter Schulz
Fon: + 49 561 7398 2579
Fax: + 49 561 7598 2578
Kom. + 48 518 248 561
Mobil. + 49 172 48 76 774
E-mail: k.u.echen@hotmail.de
E-mail: p.schulz.artego@hotmail.de
jako Rzedstawiciel Nimieckich Producentow Störmer oraz Artego Küchen moge zaproponowac bezposrednia wycene Projektu albo pojscia do studia Kuchennego w Sopocie w ktorym takze dozoruje Projekt. Jezeli zwrocilem Zainteresowanie Prosze o kontakt.
Linki do stron Internetowych.
http://www.artego-kuechen.de
http://www.stoermer-kuechen.de
W Imieniu Kierownictwa Firmy Artego oraz Störmer Kuchnie Zapraszam do Wspolpracy.
Pozdrawiam
Peter Schulz
Fon: + 49 561 7398 2579
Fax: + 49 561 7598 2578
Kom. + 48 518 248 561
Mobil. + 49 172 48 76 774
E-mail: k.u.echen@hotmail.de
E-mail: p.schulz.artego@hotmail.de
Jeśli przejechać się obwodnica nie byłoby problemem to polecam wybrać się do Gdyni, na Pogórze. Tam otwiera się nowe studio Lubek Bauformat (salon co prawda jest w trakcie przygotowania, ale już teraz można po umówieniu z właścicielem zobaczyć ekspozycje i zamówić kuchnię - ja tak zrobiłam). Kontakt do właściciela salonu to: Tomasz Lubaczewski 501 985 180, salon znajduje się przy ul. Płk. Dąbka, jakieś 200 m za Nomi.
Meble, z Niemieckiej fabryki Bauformat są bardzo solidne - wykonane z niemiecką precyzją, a takich aranżacji jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałam.
Na Pogórze dojazd jest banalny bo z obwodnicy trzeba zjechać na przedostatnim zjeździe, na Estakadę Kwiatkowskiego, przejechać nią do końca i prosto wjechać pod gore (przy drodze stoi reklama z mapką dojazdu). Na górze skręcić w lewo w Płk. Dąbka i przejechać jakiś 1km. Salon mieści się w budynku za Przychodnia Weterynaryjna (boczna uliczka to Żłókiewskiego).
Meble, z Niemieckiej fabryki Bauformat są bardzo solidne - wykonane z niemiecką precyzją, a takich aranżacji jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałam.
Na Pogórze dojazd jest banalny bo z obwodnicy trzeba zjechać na przedostatnim zjeździe, na Estakadę Kwiatkowskiego, przejechać nią do końca i prosto wjechać pod gore (przy drodze stoi reklama z mapką dojazdu). Na górze skręcić w lewo w Płk. Dąbka i przejechać jakiś 1km. Salon mieści się w budynku za Przychodnia Weterynaryjna (boczna uliczka to Żłókiewskiego).
Zakład stolarski - ceny producenta- wizualizacje komputerowe- zapraszam http://www.meblodar.com
Zapraszam do firmy Majster Serwis w Gdańsku na ulicy Wyczółkowskiego 36 lub na naszą stronkę: http://www.ms-ster.pl
Napewno nie pożałujesz Martyno.
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z biurem, bądź na mój adres e-mail: patrycja.majsterserwis@gmail.com ;)
Pozdrawiam
Patrycja
Napewno nie pożałujesz Martyno.
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z biurem, bądź na mój adres e-mail: patrycja.majsterserwis@gmail.com ;)
Pozdrawiam
Patrycja
Apel do oszukanych przez SIMA Studio
Szanowni Państwo !
To o czym piszecie powyżej to szablon działań Pana Szymona, który pięknie mówi, przedstawia pomysłowe projekty, a dalej.... prosi o sporą zaliczkę na wykonanie zamówienia, a w przeddzień montażu wymusza zapłatę reszty poprzez szantaż, że jeśli się nie zapłaci to nie będzie montażu. Klient jest wtedy przyparty do muru , bo skoro tyle czasu już czekał to w przeddzień montażu ma nie zapłacić reszty ?
Następnie zjawiają się Panowie , którzy część mebli przywożą , a reszta jest potem. A to potem trwa i trwa i trwa. U nas od grudnia do połowy lutego.
Jest stały szablon rozmów , tłumaczeń, że zawiódł wykonawca mebli, monter, zepsuł się samochód itd. Obiecany jest montaż na następny termin ,który trwa tygodniami. A na dobrą sprawę widoku końca nie widać. Totalna ignorancja klienta /nie odbieranie telefonów/.
i bezczelne kłamstwo.......
Usprawiedliwieniem jest też trudna sytuacja finansowa, rozwiązanie Firmy , chociaż zamówienia nadal są przyjmowane i na pewno oszukiwani są kolejni ludzie.
Chyba nadszedł czas , aby wreszcie zrobić porządek i zakończyć ten proceder.
My już poczyniliśmy odpowiednie kroki i nawiązaliśmy kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi , traktowanymi w ten sam sposób.
Prosimy klientów SIMA Studio znajdujących się w podobnej sytuacji o kontakt z nami : 501778522 , 508797777
To o czym piszecie powyżej to szablon działań Pana Szymona, który pięknie mówi, przedstawia pomysłowe projekty, a dalej.... prosi o sporą zaliczkę na wykonanie zamówienia, a w przeddzień montażu wymusza zapłatę reszty poprzez szantaż, że jeśli się nie zapłaci to nie będzie montażu. Klient jest wtedy przyparty do muru , bo skoro tyle czasu już czekał to w przeddzień montażu ma nie zapłacić reszty ?
Następnie zjawiają się Panowie , którzy część mebli przywożą , a reszta jest potem. A to potem trwa i trwa i trwa. U nas od grudnia do połowy lutego.
Jest stały szablon rozmów , tłumaczeń, że zawiódł wykonawca mebli, monter, zepsuł się samochód itd. Obiecany jest montaż na następny termin ,który trwa tygodniami. A na dobrą sprawę widoku końca nie widać. Totalna ignorancja klienta /nie odbieranie telefonów/.
i bezczelne kłamstwo.......
Usprawiedliwieniem jest też trudna sytuacja finansowa, rozwiązanie Firmy , chociaż zamówienia nadal są przyjmowane i na pewno oszukiwani są kolejni ludzie.
Chyba nadszedł czas , aby wreszcie zrobić porządek i zakończyć ten proceder.
My już poczyniliśmy odpowiednie kroki i nawiązaliśmy kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi , traktowanymi w ten sam sposób.
Prosimy klientów SIMA Studio znajdujących się w podobnej sytuacji o kontakt z nami : 501778522 , 508797777
Dla relaksu proponuje przejrzeć sobie parę dobrych projektów z http://pikea.pl
Sprawa oszustwa przez p. Szymona i jego kolegę prowadzona jest przez I Komisariat Policji Gdańsk Orunia - na razie jest 6 osób poszkodowanych może warto zgłosić następne przypadki oszustw i krętactw /chociaż te nie są kwalifikowane jako przestępstwa/. Numer telefonu do KP Orunia prowadząca sprawę 583216752.