Widok

studio tatuazu - szukam

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, , ale chcialam was zapytac czy znacie jakis dobry salon tatuazu?a moze jakis wasz znajomy czy ktos pracuje w takim salonie?
chcialabym zrobic sobie drugi tatuaz ale juz tym razem w poleconym studiu. Mam na oku Tat-studio w Gdansku, moze ktoras z was albo waszych znajomych korzystal z ich uslug?we mnie wzbudzili zaufanie,ale zawsze warto popytac :)

z gory dzieki :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam studio JaTuTaTTu w Wejherowie
www.jat2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tatuowalam sie w Seagull'u w Sopocie, Maciek poprostu mistrz w swoim fachu widac, ze gosc kocha to co robi, a do tego ma talent, nie jest tani i tez trzeba poczekac, ja czekalam jakies 2 miesiace na termin, ale bylo warto, co do bólu to owszem bolało, robilam tatuaz na stopie a to jedno z bolesniejszych miejsc, w kazdym razie nie trwało to zbyt długo. Efekt duzo, duzo lepszy niz myslalam. szczerze polecam Macka
to ja jeszcze miałam szczęście ;)

gdy robiłam swój tatuaż w Tat Studio - weszłam z kumpelami "z ulicy" i nie było problemu ze zrobieniem ;) ale jak wcześniej pisałam - to było 9 lat temu ;) wtedy salon był na parterze ;)
ten wątek spał mi jak z nieba, bo od dwoch tygodni szukam dobrego studia zeby sobie swoj pierwszy tatuaz zrobic. Sluchajcie, a na Bora w Tat studio, jakie sa ceny?? wiem ze to zalezy, ale za niewielki tatuaż (ok. 5 na 10 cm) , kolorowy ile moge zaplacic?? chodzi mi o przedzial cenowy, czy to bedzie raczej 200, czy raczej 1000zl??
polecam tat studio na przymorzu,

ja swoje tez 2 tatuaze robilam, u Dagmary. rewelka.

ciezko z terminami i musisz czekac ok. miesiaca, ale warto
polecam tat studio na przymorzu,

ja swoje tez 2 tatuaze robilam, u Dagmary. rewelka.

ciezko z terminami i musisz czekac ok. miesiaca, ale warto
ja takze polecam tat studio na bora. robilam u nich dwa tatuaze a takze cover up i jestem bardzo zadowolona. pelen profesjonalizm i fachowosc. robila mi dagmara. ale jej maz tez super robi tatuaze, moja kolezanka ma wlasnie przrz nie robiony.terminy-fakt nie dostaniesz sie z dnia na dzien ale warto poczekac, efekt wart zachodu.
jesli kiedys zdecyduje sie na kolejny to bedzie takze napewno u nich.
osobiście polecam studio Dagmary (wspomniane na początku wątku)
ja robiłam tylko kolczyk w nosie, ale mój brat od lat chodzi do nich - są bezkonkurencyjni!
Ja i mój narzeczony robiliśmy sobie tatuaże w studiu Black8 przy SKM Gdańsk Przymorze i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Polecam
Olcia ja swój robiłam w Seagull Tattoo w Sopocie przy ul. Dąbrowskiego 4/1a. Naprawdę polecam Maćka-wlaściciela- prawdziwy artysta i do tego dokładny a ja mam fioła na punkcie wykończeń :)

Stronka: http://seagulltatto.home.pl/kontakt.html
jesli to do mnie to kolezanka czekala chyba ok tygodnia a cena to juz zalezy od wielkosci tatuazu
no wlasnie sie mocno nad nimi zastanawiam...jesli chodzi o bol to sie nie boje bo juz 1 mam i powiem ze to nawet przyjemne uczucie :)

a powiedz mi jak bylo z cenami i terminem,bo podobno dlugo sie do nich czeka..przynajmniej tak sie dzis dowiedzialam...eh... :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
sprobuj w studiu tatuazu naprzeciwko kosciola św. Mikołaja w Gdańsku
to jest na Bora Komorowskiego - tak?

teraz chyba na piętrze?

ja robiłam tam swój tatuaż ponad 9 lat temu :) jakieś 3-4lata później mój (obecnie)EX również robił u nich tatuaż :)

on miał duży - łeb tygrysa na całym ramieniu :) po roku miał poprawkę gratis :)

ja nie miałam poprawianego swojego tatuażu - ale przez ten czas wygląda cały czas ok :)

i chociaż od tamtego czasu dużo przytyłam - to z "rysunkiem" (na piersi) nic się nie stało :)

mojemu EX tatuaż robiła Dagmara :) mi - chłopak.. nie pamiętam imienia :)

wzór wybierałam 2,5 godziny :)

gość świetnie doradzał/odradzał :)

jestem niesamowitą panikarą jeśli chodzi o igły, zastrzyki itp. i bałam się okropnie ;) więc on na spokojnie - nie martw się, zaczniemy od jednej kreski, później przerwa - żebyś mogła się oswoić ;)
na co ja - ale której kreski? ;P
zaczął od jednej małej kreseczki - pół jednego ząbka z listka róży ;)

oczywiście nie bolało :) lekko szczypało :) i to na tyle :D
do góry