Widok

sukienka - hiszpanka:))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny niedlugo ide na wesele jako gosc. Dzisiaj znalazlam sukienke , w ktorej sie zakochalam od razu. Nie mam niestety zdjecia i nie moge znalezc nic podobnego w necie. Jest czerwonej satyny z tylu sznurowana czarnym sznurkiem - wyglada jak gorset. Na dole jest falbana z tego materialu, a z pod niej wychodzi druga czarna ze sztywnego tiulu, podpiete z boku kwiatem. Do tego jest krociutkie bolerko z rekawkiem.
Podpowiedzcie mi prosze jakie kupic do niej buty? czy pasowaly by do niej czarne kabaretki czy raczej cieliste rajstopy?
Bede wdzieczna za wszelkie uwagi, opinie i ewentualnie fotki sukienek w takim stylu...moze akurat bedzie moja. Dalam sobie czas do namyslu do poniedzialku...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do gory :))
Ja sobie próbuję wyobrazić tą suknię...
Kabaretki dodały by takiego pazurka, charakteru... Ale suknia sama w sobie pewnie jest z charakterkiem, więc może, żeby nie przedobrzyć, normalne rajstopy? Hmm...
widze ze juz zajrzalas...sukienka jest gladke, nie ma duzo falbanek, tylko ta falbanka jest z pazurkiem:) ale ja tak lubie...troszke inaczej niz wszyscy. Mam jeszcze dylemat czy do blondynki pasuje taka kiecka:) zawsze widzialam dziewczyny o czarnych wlosach i ciemnej karnacji w takich sukienkach...
wydaje mi się że lepsze kabaretki czarne - ale to tez zależy od strojności sukienki

cywilny
image
kościelny
image
Będzie pasować do blond włosów :)
Uwielbiam sukienki w stylu hiszpańskim :) A gdzie kupiłaś jak można spytać?
Z butami cięzko!!! Nie ma nic w tych sklepach!!! Cały dzień dzisiaj chodziłam za butami i kupiłam sobie... sukienkę na lato :/

image
To są takie butki ala hiszpańskie, może nie takie same, ale cos w tym kształcie.

image

image
jeszcze nie kupilam, ale wypatrzylam sobie na hali targowej w gdansku...dalam sobie czas do namyslu :) buty sa ekstra, ale chyba kupie czarne, bo sukienka jest prawie calutka wlasnie w takim kolorze. Mogloby byc za czerwono. Acha i butki musza byc na nizszym obcasie
Jeszcze takie znalazłam, ale znowu czerwone

image

image
To link do nich:

http://allegro.pl/item199153857_100_skora_naturalna_super_odjazd_.html

image
Donatella...a myslisz ze czarne kabaretki beda pasowaly? bardzo chcialam je ubrac, bo bardziej niz cieliste zakryja jeden mankament na mojej nodze :(( niestety to wyciecie z przodu jest po prawej stronie :((
Kurcze!!! Cięzko stwierdzić czy będą pasowały kabaretki. Szkoda, że nie masz zdięcia sukienki bo z opisu wnioskuję, że jest ona bogata, więc trochę sie boję, że może być za dużo tego dobrego. A z drugiej strony hiszpańskie suknie i kabaretki pasują do siebie. Musiałabyś przymierzyć. Jeśli sie zdecydujesz na kabaretki to tylko te z malutkimi oczkami.

Tu inne butki:)

http://allegro.pl/item199269466_szydlowski_nowosc_wiosna_r_38_od_ss.html

image
wiesz wydaje mi sie ze nie jest taka bogata....w porownaniu do tych co widzialam do tej pory. Moze uda mi sie znalezc jakas fotke
Poszukaj zdiecia, będzie nam łatwiej :)

image
:)))))))) kupilam ja:) przymierzylam do tego buty na obcasie z krytymi palcami i na szpilce....rewelacja. Alez jestem szczczesliwa :DDD teraz tylko musze kupic dobre rajstopy, takie dosc mocno kryjace :(( niestety tak jak pisalam wczesniej musze zakryc conieco:( Nie wkleje fotki bo nie mam kabla do aparatu...jesli bedziecie ciekawe to wkleje fotki po weselu, wtedy na pewno bede miala jakies zdjecia.
Pozdrawiam
ps. sorki za bledy ale moja klawiatura nie zna polskich literek
rybka to kupuj czarne kabaretki i bedzi esuper No i czekamy na fotki po weselu - koniecznie wklej siebie w tej kreacji

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage

A ja myślałam, że odkryłam Amerykę. Myślałam, że sukienki hiszpanki są modne od tamtego sezonu, dopiero trafiłam na https://domodi.pl/odziez/odziez-damska/sukienki/sukienki-hiszpanki i przeglądam w poszukiwaniu kolejnych w promocji. Super sprawa i zawsze się dobrze w nich wygląda i ten charrakter. Nie wiem czy skusiłabym się na kabaretki do tego, chyba stawia na zwyczajne rajstopy w cielistym kolorze.

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry