Widok
slonecznik, mierzylam valdemara, bo sie w niej zakochalam od pierwszego wejzenia i powiem, ze zepelnie inaczej wyglada w rzeczywistosci. jak bys byla zainteresowana czyms bardzo podobnym, prostym, nieskomplikowanym, Manuelem Mota Pronovias 2010 to mam model Odin do sprzedania. z gazy, lekka, zwiewna, romantyczna.
slonecznik, jesli chodzi o fotki, to mozesz wejsc na www.pronovias.es to jest ich hiszpanska strona. nastepnie wejdz w kolekcje 2010 Manuela Moty a tam poszukaj modelu ODIN. przewracaj kartki katalogu. moja jest chyba 9, 10 lub 11. masz tam 3 ujecia. jak podasz maila to przesle Ci tez jakas moja fotke z ostatniej soboty.
dziekuje bardzo za pomoc z wklejeniem zdjecia, Ostola! mi tez podobala sie Valdemar, przymierzylam ja, ale tak jakos nieforemnie w niej wygladalam. suknia przepiekna, jednak tyl mnie nie przekonal. zupelnie mi sie nie zgral z prostym przodem.
no i jak slonecznik, interesuje Cie przymiarka mojego cuda?
no i jak slonecznik, interesuje Cie przymiarka mojego cuda?
Ja przymierzałam Valdemar i ona jest zupełnie inna niż na tych zdjęciach. Trzeba być bardzo szczupłym i jak to Pani w salonie powiedziała... najlepiej bez biustu bo ona ma bardzo płytkie miseczki a te kwiaty dodatkowo poszerzają.
Co do Kolekcji Manuel Mota to ja po 15 sierpnia będę miała do sprzedania model SALEM. Rozm 38 na 175 cm plus 5-6 cm obcas.
Co do Kolekcji Manuel Mota to ja po 15 sierpnia będę miała do sprzedania model SALEM. Rozm 38 na 175 cm plus 5-6 cm obcas.
Mnie pasowała przepięknie:) Wszyscy chwalili ponadczasowy krój. W salonach suknia jest za wielka i ciężko sobie wyobrazić siebie w niej, ale fakt, trzeba miec drobniutki biust i ładne ramiona.
Sukienka była na mnie szyta na miarę, jestem drobna, szczupła, ale nie wychudzona.
Suknia była szyta na 162 + obcas.
Mam ją do sprzedania.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: ewelina_s1@interia.pl
Sukienka była na mnie szyta na miarę, jestem drobna, szczupła, ale nie wychudzona.
Suknia była szyta na 162 + obcas.
Mam ją do sprzedania.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: ewelina_s1@interia.pl
We wrześniu będę miała do odsprzedania sukienkę Valdemar (kupiona w warszawskim salonie Madonna). Po przymiarkach w lipcu dam znać jaki będzie miała rozmiar, szczerza mówiąc nie wiem czy pozostanie 36? Możliwe, że będzie ją trzeba nieco zmniejszyć. Wzrost się nie zmieni:) 165, tyle że zakładam dość wysokie buty (ok. 7, 8 cm).