Widok

sukienka na poprawiny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny co zakładacie na poprawiny??? najbardziej cieszyłabym sie z konkretnych zdjęć.. pomyślcie..dzieki..

monia111
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej tulla, wlasnie mierzylam swoja sukienke....nareszcie doszla do mnie z OTTO - jest OK, ladnie lezy....warta ceny uwazam, mi sie podoba, do opalonego cialka ladnie wyglada
papa

image
a to moja niestety jest za duża wiec szukam pilnie dobrego(nie obleganego )krawca który mi ja ładnie zmniejszy-dopasuje-moze macie jakiegos np rodzinnego dobrego krawca:)?poprosze o namiary-oczywiscie sprawdzony:)

a może wiecie gdzie w gdańsku kupię fajną sukienkę na poprawiny? na szycie już zbytnio nie mam czasu, a i tak ja wolę zawsze przymierzyc przed zakupem i zobaczyc jak dany fason mi pasuje. A byłam ostatnio na gildii po inne rzeczy i tak jak patrzałam na tamte sukienki to wszystkie takie same, a ja chciałabym coś oryginalnego.kiedyś w Orsayu były jakieś sukienki a teraz też nic nie widziałam :-( a czas goni...

image
hmm a spróbuj w wielkim młynie na ostatnim pietrze..jedna mi sie tam podobała:)albo w manhattanie ale tam sa cholernie drogie-ta ktora ja wybrałam 1600 jak przymierzałam było cudnie ale jak siedowiedziałam ile kosztuje to myślałam ze sie przesłyszałam:)

do góry