Widok

sukienki "KOKTAJLOWE" gdzie ????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
potrzebuje koktajlowej sukienki tzw małej czarnej ale niekoniecznie czarnej do ok 200 zł
klasyczna prosta alemoże z jakimś pazurem:)
sieciówki typu Orsay Reserved odpadają bo to duża impreza i nie chcę się powtórzyć ,co już mi się niestety raz zdarzyło ...
gdzie dostane taka sukienkę, gdzie poszukać ??? gdzie mają spory wybór
wiem ze np jest taki sklep w Gdyni obok hotelu Gdynia suknie maja pieknę ale myśle ze za tą cenę niestety nic tam nie znajdę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wesele najlepiej sprawdzą się sukienki koktajlowe. Można je dopasować właściwie do każdej sylwetki. Takie sukienki koktajlowe wielu marek znajdziecie na https://www.ceneo.pl/Sukienki/Rodzaj:Koktajlowe.htm . W dodatku można trafić na naprawdę atrakcyjne ceny takich kreacji.

Ja mam zawsze taki problem przed weselem, tylko najczęściej budzę się za późno ;) Ostatnio kupiłam sukienkę z koronki. Dobrze się w niej czuje i wreszcie moja mama się uśmiechnęła się na mój widok, gdy spotkałyśmy się na urodzinach cioci :) Mam nadzieję, że też znajdziesz tą jedyną!

Zalando.pl

Zerknij sobie na http://www.oteo.pl/odziez-damska/sukienki-damskie/sukienki-koktajlowe/ - ja tam kupowałam kilka razy.

Polecam firme https://navona.pl/ znajdziecie tam niepowtarzalne suknie! Daję osobistą gwarancję :)

A może coś z mojej sukienkowej szafy,napisz na amika025@wp.pl i podaj rozmiar,troszkę mam tych sukienek niektóre raz ubrane wiec może jakas wpadnie Ci w oko😊

Może warto przejrzeć strony młodych projektantów, oni nie mają ogromnych cen a ciuchy na pewno oryginalne.
Moda in na Świętojańskiej ma ładne i w przystępnych cenach sukienki. Często niepowtarzalne egzemplarze. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję za polecenie Rumii kupiłam dziś sukienke w sklepie Solmir za super cenę- 116 zł :)) w Pretty Girl tez były śliczne, 2 mi się bardzo podobało ale ze względu na sieciowy charakter sklepu i duża ilość towaru, nie kupiłam, co by nie zdarzyła mi się wpadka z tą samą kreacja
naprawdę nie trzeba płacić majątku zeby miec fajna sukienke, do 200 zł była bardzo spory wybór
znalazłam link :)
http://moda.allegro.pl/littleblacky-mala-czarna-3-kolory-34-44-r-36-i1400884081.html
ja polecam w Port Rumia sklepy - SOLMIR i MADONNA, fajne sukienki ceny ok. 170-220zł, duży wybór tzw. małych czarnych. Poza tym jeszcze sklepy J&M - znajdziesz na pasażu tesco na Karwinach i w Chyloni też.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
znalazłam ją na allegro, pamiętam że kosztowała 129 zł, więc niedroga była, sama szukam dla siebie sukienki na poprawiny
mi się taka też podoba
tylko wolałabym jednak przymierzyć,cięzko na internecie trafić z rozmiarem
http://allegro.pl/mala-czarna-flower-style-kolekcja-2011-42-i1385065771.html
no właśnie w sumie to tez jest sieciówka
ta co wkleiłaś bardzo łądna skąd??
o taki typ mniej więcej mi chodzi
image

Uploaded with ImageShack.us

mała czarna mi się z czymś takim kojarzy w Pretty Girl są ładne sukienki ale dużo osób tam kupuje..
ale w sumie w Luziku w zeszłym roku nic nie znalazłam, a ten Pretty rzezywiście jest w Rumii i chyba nigdy w nim nie byłam bo kojarzył mi się ze sklepem dla nastolatek właśnie
my to jeszcze Michałowa sobie pogadamy :)
Hej Ewa ;-)
Nie wiem czy pretty girl nie ma w Porcie Rumia? Coś mi się kojarzy, ale na 100% pewna nie jestem.

Ale może rzeczywiście przejedź sie do Rumi - jest tam parę sklepów.
znam Luzik jest tez na Świętojańskiej, myślałam o nim również
noszę rozmiar 36, ale mam problem z zakupem kiecki bo jestem niska i do tego ciut szerokie biodra, więc albo są za długie albo za szerokie u góry itp. dzień przed sylwesterem byłam bez kreacji więc wybrałam się do auchan nastawiona, że przecież i tak nic nie kupię.A kupiłam i to w sklepie do którego bym raczej nie zajrzała co mnie przyciągnęło to czerwona sukienka na wystawie.Bardzo sympatyczna pani obsługująca podawała mi kiecki do przymiarki i przyniosła taką "od siebie" bym zmierzyła.I to był strzał w 10kę.Na wieszaku nie wyglądała za ciekawie no i jeszcze w szarym kolorze, ale jak ją ubrałam to na mnie świetnie się dopasowała:))Ten sklep to chyba Luzik w każdym razie jest obok Venezii, a sukienki w cenie ok 240zł.
dziękuję za stronę internetową nawet już jedna fajną znalazłam tylko obawiam się o ich wygląd z bliska
a gdzie ten sklep jest w Gdyni???
mam rozmiar 36 ale potrzebuję raczej klasycznej sukienki chociąz zdjęcie możesz wkleić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry