Widok

sukienki - nie ślubne :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki, gdzie w Gdańsku znajdę sklep z ładnymi sukienkami w rozmiarach powyżej 44??? :) Idę niedługo na wesele i nie wiem gdzie się wybrać na zakupy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi bardzo podobają się sukienki w sklepie wallis, jest on w alfie i galerii bałtyckiej, rozmiary chyba do 48
polecam sklep w manhattanie we wrzeszczu są tam ładne suknie w Twoim rozmiarze (moja mama się tam ubiera), jednak są dość drogie niektóre nawet 1200zł
Aryton !
a jakie są ceny w arytonie? :)
W Arytonie też jest drogo, ale jak mają promocje mozna coś fajnego kupić. Dobre jakosciowo rzeczy.Proponuje Ci wycieczkę do Chmielna na Kaszuby tam jest fabryka czy hurtownia Arytona i na pewno dostaniesz duzo taniej sukienke niz w sklepie
No i mają jeszcze outlet w Fashion House- ale wiadomo, tam nie dostaniesz wszystkiego, co w nowych kolekcjach.
mam podobny problem :) we wrzesmiu ide na wesele i kompletnie nic nie moge znależć tez mam wiekszy rozmiar 42/44
byłyście we Wrzeszczu w Gabie? (Giani Forte) http://www.gaba-fashion.pl/
przypomniałam sobie jeszcze o jednym outlecie :) w Oliwie - przy pętli autobusowej :)

końcówki serii znanych firm, rozmiary od (chyba) 34 do (na pewno) 52 :)

M & G outlet ul.Krzywoustego 49 Gdańsk Oliwa (1 min.od kolejki SKM i pętli autobusowej)

nie wiem czy są akurat fajne sukienki :) ale sklep jest wart polecenia :)
Dzięki AgusiaGda na Ciebie zawsze można liczyć, zagladałam na stronke tej gaby w sumie sukienki niezbyt ciekawe ale ogolnie ciuszki rewelacja :) może cos na miejscu znajde a do Oliwy tez sie przejade
Dori30 - nie jestem pewna do którego rozmiaru... ale jakieś fajne sukienki widziałam na ul. Sobótki (jak już będziesz we Wrzeszczu) - jest jakiś sklep tez chyba z końcówkami serii :) koło fryzjera i lumpków - zaraz za skrzyżowaniem Grunwaldzka-Sobótki :)

(patrzyłam jesienią, gdy koleżanka potrzebowała "40" na wesele)

Giani Forte ma fajne ciuszki - często przechodzę koło tego sklepu ;) moja klientki również w tym sklepie kupowały ubrania ;) także często widziałam na nich coś fajnego :)

widziałam jeszcze 2 sklepy z końcówkami serii - też we Wrzeszczu :) ale nie byłam tam i nie wiem do jakiego rozmiaru :P chociaż w tym na Do Studzienki fajne bluzki kupowała moja ulubiona klientka nosząca rozmiar 50-52 :P
drugi sklep - jest koło dawnego "sklepiku z ofertami pracy tymczasowej" koło Jantaru :)

drobiazg :) mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego :D

już wiem - ten sklep na Sobótki ma ciuszki w rozmiarach 34-50 :) przynajmniej taka informacja jest na szybie ;)
Ja kupwoałam ostatnio suknię na wesele w dklepie na manhattanie we wrzeszczu na 1 pietrze obok Mony, i maja tam tez rozmiary do 46
Są też na Gildi w Gdańsku>> Poniżej 500zł bardzo ładne i wszystkie rozmiary>
jeśli będziesz w Oliwie zajrzyj do salonu livia na obrońców westerpllate to też niedaleko skm tylko po przeciwnej stronie torów ( blisko parku oliwskiego) oni szyją na miarę każdą sukienkę nawet ze zdjęcia
hej Tasia

Mam kilka sukienek do sprzedazy z Anglii,podaj maila to wysle zdjecia
Balbina poproszę o foty:miraceel@wp.pl
Może to być, co chcesz, http://www.gogogu.pl/suknie-slubne-dodatki jeśli nie dla Ciebie, akceptujemy również na zamówienie, zapraszamy do kontaktu. Będziemy szczęśliwi, aby służyć Państwu
Balbina ja tez bym prosila o fotki sukienek. Filip.moniuk@op.pl dzieki :))
W Gdańsku w wielkim młynie mają takie rozmiary.
Piszecie tylko o Gdańsku, a może słyszałyście gdzie w Gdyni jest sklep z dużym wyborem sukienek nie ślubnych ale prawie ?
do góry