Widok
przypomniałam sobie jeszcze o jednym outlecie :) w Oliwie - przy pętli autobusowej :)
końcówki serii znanych firm, rozmiary od (chyba) 34 do (na pewno) 52 :)
M & G outlet ul.Krzywoustego 49 Gdańsk Oliwa (1 min.od kolejki SKM i pętli autobusowej)
nie wiem czy są akurat fajne sukienki :) ale sklep jest wart polecenia :)
końcówki serii znanych firm, rozmiary od (chyba) 34 do (na pewno) 52 :)
M & G outlet ul.Krzywoustego 49 Gdańsk Oliwa (1 min.od kolejki SKM i pętli autobusowej)
nie wiem czy są akurat fajne sukienki :) ale sklep jest wart polecenia :)
Dori30 - nie jestem pewna do którego rozmiaru... ale jakieś fajne sukienki widziałam na ul. Sobótki (jak już będziesz we Wrzeszczu) - jest jakiś sklep tez chyba z końcówkami serii :) koło fryzjera i lumpków - zaraz za skrzyżowaniem Grunwaldzka-Sobótki :)
(patrzyłam jesienią, gdy koleżanka potrzebowała "40" na wesele)
Giani Forte ma fajne ciuszki - często przechodzę koło tego sklepu ;) moja klientki również w tym sklepie kupowały ubrania ;) także często widziałam na nich coś fajnego :)
widziałam jeszcze 2 sklepy z końcówkami serii - też we Wrzeszczu :) ale nie byłam tam i nie wiem do jakiego rozmiaru :P chociaż w tym na Do Studzienki fajne bluzki kupowała moja ulubiona klientka nosząca rozmiar 50-52 :P
drugi sklep - jest koło dawnego "sklepiku z ofertami pracy tymczasowej" koło Jantaru :)
drobiazg :) mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego :D
(patrzyłam jesienią, gdy koleżanka potrzebowała "40" na wesele)
Giani Forte ma fajne ciuszki - często przechodzę koło tego sklepu ;) moja klientki również w tym sklepie kupowały ubrania ;) także często widziałam na nich coś fajnego :)
widziałam jeszcze 2 sklepy z końcówkami serii - też we Wrzeszczu :) ale nie byłam tam i nie wiem do jakiego rozmiaru :P chociaż w tym na Do Studzienki fajne bluzki kupowała moja ulubiona klientka nosząca rozmiar 50-52 :P
drugi sklep - jest koło dawnego "sklepiku z ofertami pracy tymczasowej" koło Jantaru :)
drobiazg :) mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego :D
Może to być, co chcesz, http://www.gogogu.pl/suknie-slubne-dodatki jeśli nie dla Ciebie, akceptujemy również na zamówienie, zapraszamy do kontaktu. Będziemy szczęśliwi, aby służyć Państwu