Widok
Ja będe miała do sprzedania w czerwcu suknie Pronovias Rubi rozmiar 36/38 jest identyczna tylko z przodo na zakładce ma piękną koronkę. Też chciałam Tamarit , ale jak przymierzyłam Rubi to się zakochałam , a tren długi musi być ponieważ jest to urok tej sukienki bez trenu nie byłaby tak piękna i te cudowne guziczki.
Czy wiesz , że ten model Tamarit w salonie Madonna ( Poznań ) w grudniu lub styczniu będzie przeceniony na kwotę 2250 (jeżeli dobrze pamiętam)
Pozdrawiam Beti
Czy wiesz , że ten model Tamarit w salonie Madonna ( Poznań ) w grudniu lub styczniu będzie przeceniony na kwotę 2250 (jeżeli dobrze pamiętam)
Pozdrawiam Beti
gwisia - widziaalm ja podpieta. srednio mi sie to podobalo.
betiblue 1
Tamarit przymierzalam we wrzesniu we Wrzeszczu i byl w promocji za 890zl. !!!! To byla promocja dla kobietek slubujacych w pazdzierniku ale pani powiedziala ze przymknie oko na moj lipiec.
jednak sie nie zdecydowalam. ciezar sukni mnie przerazil a ze jest w calosci to sciagal wszystko w dol.suknia jest spuszczona na ramiona bez ramiaczek i ciagle musialabym ja sobie podciagac do gory. chyba bym sie wykonczyla psychicznie- zwlaszcza na weselisku.
Pozdro. Soltera
betiblue 1
Tamarit przymierzalam we wrzesniu we Wrzeszczu i byl w promocji za 890zl. !!!! To byla promocja dla kobietek slubujacych w pazdzierniku ale pani powiedziala ze przymknie oko na moj lipiec.
jednak sie nie zdecydowalam. ciezar sukni mnie przerazil a ze jest w calosci to sciagal wszystko w dol.suknia jest spuszczona na ramiona bez ramiaczek i ciagle musialabym ja sobie podciagac do gory. chyba bym sie wykonczyla psychicznie- zwlaszcza na weselisku.
Pozdro. Soltera
suknia jest piękna :-) tren dodaje jej tylko dostojeństwa :)
w kościele możesz go "wypuścić" (tylko żeby fotograf zapamiętał, że należy zrobic zdjęcie trenu).... a tak na sesję czy do tańców na weselu może być podpięty :)
jeśli szyjesz suknię wg tego modelu u krawcowej może być bez trenu, na pewno będzie wtedy ci wygodniej, nie sądzę żeby steraciła swój urok, ale jeśli masz oryginalną, to nic z trenem nie rób i będzie pięknie :)
pozdrawiam Witch
PS też miałam tren, długi ciągnący się ;)
w kościele możesz go "wypuścić" (tylko żeby fotograf zapamiętał, że należy zrobic zdjęcie trenu).... a tak na sesję czy do tańców na weselu może być podpięty :)
jeśli szyjesz suknię wg tego modelu u krawcowej może być bez trenu, na pewno będzie wtedy ci wygodniej, nie sądzę żeby steraciła swój urok, ale jeśli masz oryginalną, to nic z trenem nie rób i będzie pięknie :)
pozdrawiam Witch
PS też miałam tren, długi ciągnący się ;)
Suknia przepiękna . Ja miałam w podobnym stylu model Demetrios 4195. Uszycie podobne, tylko bez tej koronki. Dodatkowo moja suknia jest zdobiona haftami, koralikami i cyrkoniami. Po czyszczeniu jest jak nowa- wygląda dużo lepiej niż ta wypożyczana w salonie.
Chętnie sprzedam w komlecie z welonem, stroikiem na włosy i szalem .
http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=ce6efc702551700fbdecdb6c5b9f2575
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Chętnie sprzedam w komlecie z welonem, stroikiem na włosy i szalem .
http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=ce6efc702551700fbdecdb6c5b9f2575
Zainteresowanych proszę o kontakt.