Widok

suknia dla mamy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam czegoś z naszych rodzimych stron, sukienek, garsonek, bo moja mamusia płacze, że sie nie ma w co ubrać na mój ślub :) pomożecie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wstyd sie przyznać hihi Kupiłysmy ją przez przypadek, tzn. nie planowałysmy, że kupimy tego dnia sukienke dla mamy na mój ślub :) Ale zaszłysmy do Orsaya i tam były śliczne sukienki z kolekcji wieczorowej. A że moja mama jest szczupła i lubi modę młodzieżową.. i tak to wyszło :) A sukienka jest naprawde śliczna- prosta ale bardzo ładna!
aha, zapomniałam.. kciałam sie pochwalić:
image
aj, no to na moją raczej w Monie bym coś mogła znaleźć, w rozmiarach bardziej damskich ;) z tym że tam ostatnio taka porażka,,,,,, :( ja nie wiem kto zajmuje sie projektowaniem tych ciuchów dla dojrzałych pań, ślepi chyba z daltonistami do spółki .....

a co dla "większych " mam?!:)
no się wlaśnie sama zastanawiam :P bo tak głoopio w prześcieradło zawinąć ;) a nic z sensem w sklepach na razie ni ma :( ;(

odświeżam wątek ;) niestety zdjęcia znowu z niepolskich stron - mamo jedziemy na zakupy do paryża :)
imageimage
imageimage

Moja mama uszyła sobie sukienkę (gdyż nie ma wymiarów modelki jest większych rozmiarów) w takim malutki saloniku na ul.Długiej
Świetnie tam szyją i za przystępną cenę.
Sukienka była czarno-czerwona z króciutkim rękawkiem i na to coś w rodzaju bolerka z rękawkiem 3/4 wszystko naprawdę pięknie wyglądało bardzo zwiewnie a zarazem elegancko!!!
Pozdrawiam i życzę udanych łowów
rewelacyjny ten komplecik wklejony przez Witch.
A z tymi stronami, to macie rację - mi też się to nie podoba - oni uważają, że jest reklama, a ona jest tu zabroniona, ale bez przesady - myślę, że takie linki byłyby nam wszystkim bardzo przydatne...

pink ;) podbijam wątek :)
image
image
image
ehm ehme hm :P
do góry