Widok

suknia dla mamy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam czegoś z naszych rodzimych stron, sukienek, garsonek, bo moja mamusia płacze, że sie nie ma w co ubrać na mój ślub :) pomożecie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta, fajne :) może nam ktoś powie jak wklejać ze stron we flaszu i jak pisać nazwy firm, żeby nikt ich nam nie kasował :(

No własnie, i znowu zniknęło. Fajne mamy forum, nie ma co.

dzięki, ja cały czas szperAm i szukam i niucham ....
powiedzcie mi przy okazji jakie stroje powinny obowiązywać na weselu? koktajlowe, czy wieczorowe? niby nie można zmusić gości, żeby się ubierali w to co ja chcę, ale będzie wtopa jak połowa przyjdzie w sylwestrowych błyszczących czerwonych sukienkach, a reszta w bermudach i laczkach plażowych hihihi ,,,,,,

Albo może Pabia? Wiem że mają swoje firmowe sklepy w Gdyni na Starowiejskiej (skrzyżowanie z 3-go Maja) i chyba w Geant w Gdańsku.

Ceny straszne, ale ciuchy super...

to jest link do miejsca gdzie mozecie ten zestaw kupic online ;) a firma Dagnez

fajne to to jestdobrze, kto jest producentem, powiedz mi na uszko? dziś się preszłam po sklepach w madisonie i jest jedna wielka porażka :(
myślałam o czymś takim dla mamy ..... :)a moja mama też jest wysoka ;) jak ja ...
image

strona felszowa :) wiec tylko link, nawet ladne niektore rezczy i na slub dla mamy sie nadadza :)

image
image

image
naturalny jedwab, zestaw kosztuje... 930zl ;)

:) ja Ci pomogę ;> oczywiście :)
image
image
ale wszystko zależy jeszcze, w jakim wieku masz Mamę i jaką ma figurkę.
Ja swoją chcę koniecznie widzieć, w jakimś stylowym kapeluszu - podoba mi się, kiedy starsze kobiety, np. w Anglii mają piękne stylowe garsonki a do tego świetnie dopasowany kapelusz - prawdziwe kobiety z klasą!

do góry