Widok

suknia na miare!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny! Jestem drobną osóbką i mam problemy z kupnem gotowej sukni, a o wypożyczeniu to wogóle moge zapomnieć więc pozostało mi tylko uszycie sukni na miare. Czy macie może jakieś namiary na dobre i sprawdzone krawcowe ( najlepiej zeby nie były bardzo drogie:D )
Czekam na wiadomości :)
Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w wejherowie

salon Mariola w Gdyni na Morskiej

image
image
moja przyjaciółka ma rozmiar 34-36:) ślub ma 28 kwietnia więc może jakby Ci się spodobała to... kupowała w salonie marietta po duuzej przecenie:)

image
image
moja suknia ma wprawdzie rozmiar 38 ale mozna ja zmiejszyc jak bys chciala to daj zmac kolor ecri laczony na spodnicy z jasnym bezem

image
Wielkie dzięki :) A to w wejherowie to masz jakies namiary ? Bardzo byłabym wdzięczna:)

VIS REDA ... WEJHEROWO

suknie ślubne ... WEJHEROWO

MAGDA ... WEJHEROWO

image
image
Gusia, nie wiem czy sprawdzałaś ofertę salonu Beauty
ja tam wypożyczałam suknię, ale przedemną miała tę suknię dziewczyna w rozmiarze, no nie wiem, max 34 !!!
gorset na nią dopasowywany nawet polowy pleców mi nie zakrywał, był tak mały, więc po prostu suknia była dopasowywana na taką mała osóbkę :) spódnicę miałam do połowy łydlki po tej dziewczynie
bardzo się bałam, co to będize, ale obmierzyli mnie,
i przy odbiorze miałam suknię IDEALNIE w moim rozmiarze czyli 38, i nawet w jednym miejscu nie było widać, by była gdziekolwiek przerabiana....., co więcej była na długość idealna!!

może warto tam się przejść? zapytać?

Salon sukien ślubnych i wieczorowych BJ
ul. Sienkiewicza 2 d
84-200 Wejherowo

Tak wiem:) Suknie z gorsetami są ale oczywiście zapomniałam dopisać że koniecznie chce mieć suknie w całości :) A z tym jest już problem :( Wielkie dzieki za wszystkie informacje , napewno z nich skorzystam :)

sproboj w salonie marioli w gdyni pumka miala tam tez szyta suknie i byla sliczna...ja sama tam tez zamowilam

image
Ja też jestem bardzo drobna i to nawet bardzo ale w Farage uszyli mi na miarę.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Wiesz moje kolezanki z pracy szyja sobie w wejcherowie nazywa sie weselisko!W necie ponoz mozna to znalesc!Sa bardzo zadowolone!!Krawcowa profesjonalistka!Ja tez sie tam wybieram ale jeszcze mam troche czasu!!

CMOK*

image
image[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.
do góry