Widok
suknia na miare!
Cześć dziewczyny! Jestem drobną osóbką i mam problemy z kupnem gotowej sukni, a o wypożyczeniu to wogóle moge zapomnieć więc pozostało mi tylko uszycie sukni na miare. Czy macie może jakieś namiary na dobre i sprawdzone krawcowe ( najlepiej zeby nie były bardzo drogie:D )
Czekam na wiadomości :)
Pozdrawiam,
Czekam na wiadomości :)
Pozdrawiam,
Gusia, nie wiem czy sprawdzałaś ofertę salonu Beauty
ja tam wypożyczałam suknię, ale przedemną miała tę suknię dziewczyna w rozmiarze, no nie wiem, max 34 !!!
gorset na nią dopasowywany nawet polowy pleców mi nie zakrywał, był tak mały, więc po prostu suknia była dopasowywana na taką mała osóbkę :) spódnicę miałam do połowy łydlki po tej dziewczynie
bardzo się bałam, co to będize, ale obmierzyli mnie,
i przy odbiorze miałam suknię IDEALNIE w moim rozmiarze czyli 38, i nawet w jednym miejscu nie było widać, by była gdziekolwiek przerabiana....., co więcej była na długość idealna!!
może warto tam się przejść? zapytać?
ja tam wypożyczałam suknię, ale przedemną miała tę suknię dziewczyna w rozmiarze, no nie wiem, max 34 !!!
gorset na nią dopasowywany nawet polowy pleców mi nie zakrywał, był tak mały, więc po prostu suknia była dopasowywana na taką mała osóbkę :) spódnicę miałam do połowy łydlki po tej dziewczynie
bardzo się bałam, co to będize, ale obmierzyli mnie,
i przy odbiorze miałam suknię IDEALNIE w moim rozmiarze czyli 38, i nawet w jednym miejscu nie było widać, by była gdziekolwiek przerabiana....., co więcej była na długość idealna!!
może warto tam się przejść? zapytać?