Widok

suknia slubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc wszystkim:)
Domyslam sie,ze ten watek przewinal sie ponad miliard razy na tym forum,ale jestem tutaj dosyc krotko i takowego jeszcze nie widzialam.Jesli mozecie to pomozcie mi poszukac jakiegos fajnego salonu z niezbyt drogimi sukniami slubnymi(tak do 1500-2000zl).Z gory dziekuje za info:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Ci BEAUTY we wrzeszczu :)
A moze znacie jakies dobre wypozyczalnie sukien slubnych w Trojmiescie?
też beauty :)
a co do wypożyczalni to w tych salonach też wypożyczają,
najlepiej obejśc wszytskie żeby się trochę rozeznac, największe w Gdyni to Agnes i Marietta, j akupowałam w Mariettcie, mają ładne suknie i niedrogie, miłak obsługa, bynajmniej aj nie moge narzekac
Ja kupowałam w salonie MAriola w Gdyni na Placu Górnośląskim i byłam bardzo zadowolona i z sukni i z obsługi:))
Czy ktoras z was ma liste salonow slubnych w Trojmiescie? Bylabym bardzo wdzieczna.
ja też bym o taką listę poprosiła :)

dziewczyny tutaj jest kilka adresow salonow moze sie przydadza :
http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=moda

ok dziekuje:)wiem gdzie moga byc adresy stron sklepow w trojmiescie,ale chcialam zebyscie mi poradzily gdzie same kupujecie bo nie znam Gdanska na tyle,aby znalezc dobry salon,w ktorym nie przeplace i bede zadowolona z produktu...
Salon Marietta w Gdyni, na Danusi we Wrzeszczu podobno szyją na Ciebie, a potem Ci wypożyczają za 400 zł. POolecam Sierakowice, kupisz tam sam suknię od 1200 zł w górę.

Byłam na Danusi na początku września, szyją ale teraz kosztuje to 700 złotych i czynne będzie po 15 września z powodu choroby ;)

W zwiazku z kilkoma mailami chcialabym podziekowac za oferty sukien uzywanych,zwlaszcza,ze moje pytanie dotyczylo sprawdzonych salonow,w ktorych Same kupowalyscie nowe suknie.Ja rowniez chce Nowa dlatego prosze o nie wysylanie mi maili z takimi zapytaniami.Dziekuje za zrozumienie.Pozdrawiam
do góry