Widok

suknia z trenem ???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się czy wygodna jest suknia z trenem ? Jak myślicie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milla, teraz są raczej tendencję z małym trenem lub bez. Ale zalezy w czym będziesz się dobrze czuła. Tren można podpiąć.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A ja nigdy nie cierpiałam trenów i nie podobały mi się "ogony" , które tylko zmiatają ziemię. Jednka moja sukienka Agnes ma takie malutkie przedłużenie i sama będę więc wystepować w roli miotły, nie chcę jej skracać, bo jest ładnie uszyta. Ponoć tren optycznie wydłuża i ci za tym idzie wyszczupla sylwetkę.
ja bede miala z o doczepianym trenem, po ceremoni w kosciele po prostu go odczepie :)
Dokłasdnie wszystko co i jak sie podoba ja mam dwie opcje welon do kosciola i welonik 80cm na zabawe ...
5 metrowy welon może i daje efekt ale do północy musisz go znosić a tren można odpiąć i po zawodach. zresztą kwestia gustu a o tych podobno się nie dyskutuje.każdem według uznania pasuje co wybuerze.
Ja swoją suknię uszyłam według wzoru z filmu i nadal jest ładna i modna
Tren jest super ale moim zdaniem do kościoła tylko. Więcej czasu jednak się spędza na zabawie i jest krótko pisząc upierdliwy. Jest też mało wzorów sukien ślubnych gdzie już podpięty tren na guziki czy inaczej ładnie wygląda . Ja raczej wolę welon 5 metrowy niż co prada ładniejszy tren.

Ale to jest moje skromne zdanie
mój tren miał 5m długości i 3,5 szerokości na końcu.był po prostu na guziczki przypinany więc wedle życzenia i potrzeby moglam go przypinać i odpinać.
Tren jest super i daje efekt, należy jednak uczulić świadków by dbali o jego rozłożenie inaczej nie będzie miał efektu
tren jest w mojej sukni tak sprytnie "zamontowany":))), ze nawet jak zawiazesz byle jak - suknia sie sama super uklada z tylu. Bardzo mi sie to podoba;)))
Dziękuję za pokrzepiające odpowiedzi. Mi również podoba się sukienka z trenem, jednak zastanawiam się jak jest z tym upięciem, czy sukienka nie straci fasonu... w sobotę idę mierzyć ! trzymajcie za mnie kciuki, bo wybredna jestem straszliwie :-)))
Pozdrawiam !
Fajnie, ze Ci sie podoba:)
Wlasnie chodzilo mi o to, zeby nie przesadzic... Szczerze, nie podobaja mi sie modele Galaxy z tego roku. Moim zdaniem przerost formy nad trescia... Ale to tylko moje skromne zdanie;)
Przepraszam to nie mialo byc tu. Pomylka. hihihi
Bardzo ladna sukienka - delikatna.
Ja nie mam zdjecia mojej. Mam gorset z Galaxy a dol Paulinki. Prosty z trenem.

Dziekuje za zdjecie.
Bardzo prosze

magdalenakwiatkowska3@wp.pl
Moge Ci wyslac fotke na maila, bo cos mi nie wychodzi umieszczanie fotek na forum... :)
Hej ja tez szyje z trenem w Agnes i do tego jeszcze go troche przedluzam.Jak bedzie zobaczymy na pewno trzeba go trzymac na ulicy bo do kosciola bedzie tak uswiniony, ze szok.
Jaka masz suknie z Farage z trenem??? Bo ja tez wzielam od nich!
Moja suknia z Farage tez ma tren i wlasnie od spodu podwiazuje sie go na wstazeczke. Suknia sie super sama uklada i wyglada extra. A z trenem wypuszczonym na pewno sie bedzie pieknie prezentowac w kosciele...

moja tez ma tren i tak jak u reszty - podczas slubu tren bedzie w calej okazalosci ciagnal sie za mna, a podczas wesela bedzie podwiazany na wstazeczki.
jak ja narazie przymierzalam to byla super wygodna i mam nadzieje, ze nie bede zalowac:)

pozdrawiam
kasia
Dokładnie, ja tak miałam. Na sesję i do kościoła rozwiązana, a potem tren podwiązała mi świadkowa. No i pierwszy taniec był z trenem, tylko trzymanym "na paluszku" :))) A suknia była super wygodna !
napewno super wyglada podczas ceremoni a potem na wesele można "podwiązac'

sylwiatko
do góry