Widok
della hej:) hmm troszke zmieniłam włoski >Najpierw rozjaśnili mi kilka pasm9 takich grubszych ) a na to nałozyłi ciepły brąz ,ale nie z tych ciemnych :) A jaki efekt: brazowo ,rude pasma .......:)Mama była zachwycona , kolezanki były bardziej sceptyczne hehehe a mój kochany tez parę razy powiedział że podobam mu się w nowym kolorze.Ten ciemny dodawał mi powagi a ten jakoś tak ociepla moją cere .Ale myslałam o innym efekcie końcowym :):)Ale u mnie ciężko coś z włosami robić bo są ciemne i grube i chyba musiałabym całość rozjasnić......... Pozdrawiam:)
ojej, kurcze juz mi glupio ze tak rozmawiamy o konkretnej biednej dziewczynie, sabra ;) moze poprosimy usera zeby potem te zdjecia usunal co?:) mi byloby glupio gdyby na jakims forum moje zdjecia krazyly z komentarzami ;) , zamykajac dyskusje, suknia afrodyty wyglada 100 razy lepiej :) i tyle :) a jak macie jeszcze jakies ladne rybki to wklejcie :)
kiecka fatalnie leży na tej dziewczynie :( !!!! najgorszy jest chyba ten tiul wkoło bioder, dziewczyna wygląda jak przewiązana powrósłem !! gdyby nie to, może by jako-tako wyglądało, nie jest taka tragiczna, meg masz rację, na upartego ;) gdyby ktoś miał biust i biodra (w przeciwieństwie do modelki) może by nawet lepiej leżała. No ale ja bym takiej nie włożyła :)
Bo kochane Kobietki zacznijmy od tego, że to nie jest suknia salonu Afrodyta - tam jej nie szyją, tylko wypożyczają (podobno bardzo drogo - ok. 2000) lub zamawiaja z rosyjskiej firmy PAPILO:
http://www.papilio.ru/
kolekcja Triumph
co do allegro, to na pewno nie jest orginalna suknia, ale dzieki allegro mozna sie przekonać, że czasami "piekne" suknie renomowanych firm w rzeczywistosci tak pieknie nie wyglądają niestety....
http://www.papilio.ru/
kolekcja Triumph
co do allegro, to na pewno nie jest orginalna suknia, ale dzieki allegro mozna sie przekonać, że czasami "piekne" suknie renomowanych firm w rzeczywistosci tak pieknie nie wyglądają niestety....
a ja uważam ze ta sukienka z allegro wcale nie jest taka zła... dziewczyny, nie przesadzajcie.... tak jak mówiłyscie krawcowe nie moga zsyc identycznych modeli jak oryginał...
a ta suknia z allegro to napewno nie na slun- nawet białej tkaniny tam nie ma, tylko taka złota...
oj Wy zawistne dziewuszki... ;o)))
a ta suknia z allegro to napewno nie na slun- nawet białej tkaniny tam nie ma, tylko taka złota...
oj Wy zawistne dziewuszki... ;o)))