Widok

suknie z BJ

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny ktore mialyscie suknie szyte w BJ w wejherowie, mozecie powklejac fotki? albo na maila prosze:) chce zobaczyc jak wygladaja te sukienki, a nie tylko te starocie ktore sa na ich stronie www. wiem ze kilka dziewczyn szylo u nich, napewno inne dziewczyny tez chcialyby wiedziec jak wyszlo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie mogę wkleic tutaj zdjęć jakoś nie wychodzi ale jeśli podasz swój adres to przęślę ci zdjęcia swojej sukienki i siostry obie szyłyśmy właśnie w BJ, możesz je potem wkleić tutaj na forum
veryvanilla@gazeta.pl
ja szylam suknie w Bj i pare fotek wyslalm Ci na maila i tutaj mozna ja zobaczyc http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=399207&t=376824

ktos jeszcze?
ja szyję mam jutro 1 przymiarkę :)

w jakim przedziale cenowym są do kupienia suknie w salonie BJ? I ile mniej więcej kosztuje uszycie własnego modelu?
ja za swoja zaplacilam 1200zl z tego co pamietam to pani mowila,ze najdrozsza suknia jest u nich za 2 tys..nie jest drogi ten salon i naprawde piekne kiecki maja..w modelu,ktory Ci sie podoba mozesz zmienic wszystko po aplikacje konczac na sznurowanym gorsecie

Dziewczyny, wklejcie tutaj zdjęcia swoich sukni... ja też u nich szyję, 27.08 mam drugą przymiarkę ;)

ja chciałąm u nich szyć...przesłałam im zdjęcie sukni i powiedzieli, że za 2 tyś uszyją mi całość...ale znalazłam ( a w zasadzie dostałam namiary na krawcową ) i ta za 1200 uszyje wszystko tak jak chcę:):)

niki wysłałam ci zdjęcia sukienek, jak wiesz jak je tu wstawić to śmiało wswtawiaj.
wysłałam ci 2 maile jeden z moją sukienka a drógi z sukienką siostry daj znać czy oba doszły:)
narazie mam maila od agusia43 tylko, zaraz wstawie fotki skoro mam pozwolenie :)
wstawiaj śmiało mi to nie wychodzi:)
sorry mam fotki monisi84, zaraz wstawie. inne fotki nie doszly jeszcze.
suknia monisi84

http://img247.imageshack.us/my.php?image=dsc04726kz2.jpg

cos mi dzis nie idzie wstawianie fotek ;(
czyli nie doszły do ciebie moje wiadomości?
nie doszly agusiu. wyslij na veryvanilla@gazeta.pl
do góry