Widok

usuwanie trenu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

bardzo podoba mi sie suknia, ktora ma tren i nie jest on niestety odpianany. Suknie pokochalam :) a nie wyobrazam soebi zabawy weslenej z trenem. Panie z salonu Lissa Ferrera ( bo tam ja upatrzylam) zaproponowaly mi, ze tren usuna. Czy ktoras z Was sie na takie cos zdecydowala? Jestem ciekawa, czy fason sukni bedzie nadal OK itd... Poza tym zapytalam sie, ile bedzie mnie to kosztowac, a Panie, ze to jeszcze ustalimy, ale nie musze sie obawiac wysokich kosztow. Moze dlatego tak mi odpowiedziano, gdyz cala nasza "rozmowa" odbywa sie mailowo (jestem zagranica). Czy ktos zna koszt takiej uslugi? A moze powinnam poszukac innej sukni..... poradzcie prosze...

pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale czasami treny są podpinane...ja taki włąsnie będę miała...ale nie wiem jak to się sprawdzi w trakcie wesela :)

moj niestety nie jest :(

Ja bede miała odpinany tren ,myślę ze nie popsuje fasonu
ja miałam suknie z Lisa Ferrera, moj tren mial prawie 1,5m dlugosci i byl podpinany - na weselu nie przeszkadzal (podpielam go) ale proponuje wziac agrafki lub igle i nici bo zdarza sie ze tasiemki puszczaja :(
kazdy tren da sie podpiac - przyszywa sie guziczek lub inna pentelke. przymierzalam wiele sukien i panie w sklepach wlasnie mi pokazywaly system podpiecia (sa dwa sposoby: na wierzch lub pod spod)
Ja również upatrzyłam sobie suknie w Lisie, która nie ma odpinanego trenu. Mam ten sam porblem, czy będzie on bardzo przeszkadzał w zabiawie lub jak go podpiąć żeby wyglądało nadal ładnie.. ?!

Asieńka, jaki model sobie upatrzyłaś w Lissie? Jestem ciekawa, bo tez zamierzam zakupić lub wypożyczyć u nich suknie, bo są naprawdę przecudowne. Mam już swój ulubiony model. A Ty kupujesz czy pożyczasz?

do góry