Widok

św. Bernard

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
powiedzcie mi dziewczyny czy ciężko z zaklepaniem terminu w tym kościele?? bo ja myślałam o innym ale ten jest wyjątkowo piękny i może zmienię zdanie, a wogóle to nie jestem do końca pewna czy można tak bez problemu wziąć ślub w innym kościele
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie ze mozna wziac slub w innym kosciele,99% osob na tym forum tak robi :-D

A co do tego czy ciezko,to zalezy jak szybko tam pojdziesz i zaklepiesz.My bylismy ok 10 miesiecy szybciej i ksiadz byl w szoku ze tak szybko przyszlismy,mial caly pusty kalendarz.Natomiast teraz slysze ze na sierpien 2006 jest juz po 3 sluby dziennie... ale ja mam w lipcu i lipiec jest prawie albvo calkiem pusty,nie wiem czy wrzesien przypadkiem nie tez.Najlepiej idz i sie zapytaj do biura parafialnego albo zadzwon...

nie wiem jak z terminami, ale warto chociażby zadzwonić i zapytać. ja miałam tam ślub 3 lata temu, polecam jest pięknie i kameralnie. Super jest ks. Darek Ławik, super kazanie na temat a nie jak to bywa z innymi, że gadają o polityce czy o pogodzie. naprwdę super poprowadził mój ślub.
Spokojnie mozesz zadzwonic w godzinach otwarcia biura bo wtedy napewno zastaniesz porboszcza z ktorym wszytko zalatwisz przez telefon.
Ja rezerwowalam termin na sierpien w grudniu i w moim dniu byl zajety 1 termin, a ja zajelam drugi. Ucieszylo mnie to, ze mozesz zarezerwowac termin telefonicznie i bardzo sympatycznie :)))
A w innym kosciele , bo zastanawialismy sie nad parafia mojego narzeczonego ksiadz kazal mi przyjsc osobiscie i odlozyl sluchawke - bylam zdziwiona i oburzona sposobem potraktowania mojej osoby i to przez ksiedza, no coz...

pon i wto 16-17
pia i sob 9-10

Powodzenia z rezerwacja terminu.

do góry