Widok
sylwester dla singli 2011
Czy ktoś może wie, czy gdzieś w trójmieście jest organizowany jakaś zabawa sylwestrowa dla singli. Bo mam wrażenie, że jest to jedyne takie szczęśliwe miejsce, że każdy człowiek ma swoją drugą połowę i ma z kim spędzić ten wieczór. Czuje się całkowicie ignorowana, a nie mam ochoty spędzić tego wieczoru w domu przed telewizorem. Jakąś ciężko mi uwierzyć, że nie ma takich imprez. Niedawno przeprowadziłam się z Wawy i po prostu tragedia:(
przeciez w singlowaniu chodzi o to aby byc samym i samotnym. Macie dziwaczne pojecie .... chcecie byc singlami a pozniej gadacie ze wam jest ktos jeszcze do szczescia potrzebny. Przeciez tylko jak bedziecie sami w sylwestra to tylko wtedy bedzie to Sylwester dla singli :))) Single to nudziarze ktorym nikt nie odpowiada a sami sa nudni to sobie siedzcie sami i nie wciskajcie sie na Sylwestra.
Spadaj stąd żonkosiu - to nie wątek dla ciebie. Nie przepadam za słówkiem "singiel" ale jestem rozwiedziony (takie zabawne?) i nie specjalnie mam ochotę podpisywać się z byle powodu "rozwiedziony" więc czasem używam tego słówka-wynalazku. A co do wpychania się na sylwestra, to od dwóch lat jest szampańsko, misiu, a wcześniej było tragicznie. P.S. "sylwester" jako dzień albo impreza pisze się z małej - sam(a) się nie wciskaj na Sylwestra :-p
Odezwał się ~///// taki mądry. Nie każdy jest singlem z wyboru ponieważ my jako single nie z wyboru szukamy odpowiedniego partnera lub odpowiedniej partnerki na życie a z natury jesteśmy myśliwymi polujemy zdobywamy. A zdarza się że życie nam płata figle lub jest dla nas okrutne lub chce nam przekazać coś żebyśmy dalej szukali tego jedynego lub tą jedyną. A jestem ciekaw czy Ty jesteś szczęśliwy w swoim związku jeśli masz kogoś. Bo mi się wydaje że Bóg Cię opuścił i dlatego wyżywasz się na singla bo coś Ci w życiu nie poszło po twoim myśli. Może jesteś singlem i boisz się przyznać. Pozdrawiam singlów i nie przyjmujmy się tym co gadają na nasz temat.
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
Sądzę, że kawaler/panna to określenie osoby, która nie jest w stanie żyć w związku z drugim człowiekiem. Często przyczyną tego jest charakter panny/kawalera.
Lub też samotność tych osób nie z własnego wyboru spowodowana jest czynnikami fizycznymi, których większość ludzi nie akceptuje.
A singlami są osoby w różnym wieku nieprzebywające w stałych związkach. Przeważnie z własnego wyboru. Jakiś czas temu gdzieś czytałam o pierścieniach dla singli (:
Dziwactwa :)
ot i się wypowiedziałam :)
Czytam, czekając na mściwego człowieka )))
Lub też samotność tych osób nie z własnego wyboru spowodowana jest czynnikami fizycznymi, których większość ludzi nie akceptuje.
A singlami są osoby w różnym wieku nieprzebywające w stałych związkach. Przeważnie z własnego wyboru. Jakiś czas temu gdzieś czytałam o pierścieniach dla singli (:
Dziwactwa :)
ot i się wypowiedziałam :)
Czytam, czekając na mściwego człowieka )))
Same szukałyśmy z przyjaciółką miejsca dla singli na Sylwestra i niestety nic! Terminal to niestety nie miejsce dla nas - bardzo mało miejsca w środku. Za to słyszałam, że na miejscu starego Apartamentu otworzono nowy klub Insomnia. To by było dobre miejsce dla zorganizowania takiej imprezy (dla nas). Miejsce praktycznie w centrum Gdańska, koszt wejścia nie za duży chyba z 30 zł. Blisko koncert Ewy Farny i fajerwerki w samą północ. Może sami się tam zorganizujemy i spotkamy?
Dobra, kto byłby zainteresowany takim "zorganizowanym" wypadem singli do klubu? Załóżmy na początek że do wspomnianej wyżej Insomnii, choć wybór miejsca to wg mnie sprawa drugorzędna bo dojechać z Gdanska do Sopotu czy odwrotnie to nie chhyba nie problem.
Jak by się kilka osób zdecydowalo to uzgodniłoby sie szczegoły.
Więc zainteresowani niech sie wpisza poniżej.
Niech bede ze jestem Pierwszy
Jak by się kilka osób zdecydowalo to uzgodniłoby sie szczegoły.
Więc zainteresowani niech sie wpisza poniżej.
Niech bede ze jestem Pierwszy
a może spotkamy się w czekoladzie w sopocie , ja z koleżanką planowałyśmy tam się wybrać, chodzimy tam często i jest naprawdę w bardzo fajnie. Wstęp 59zł, a z miejscem siedzącym 129zł. Tu możecie sobie poczytać o tej imprezie https://www.facebook.com/events/190561701038165/
Chciałyśmy wybrać się same ale w sumie fajnie byłoby pójść z jakąś ekipą, może okaże się że mamy wiele wspólnego i nadajemy na tych samych falach :) piszcie jeżeli wam odpowiada :)
Chciałyśmy wybrać się same ale w sumie fajnie byłoby pójść z jakąś ekipą, może okaże się że mamy wiele wspólnego i nadajemy na tych samych falach :) piszcie jeżeli wam odpowiada :)
Jak do tej pory otrzymałam cztery maile w tym jeden się waha do Insomnii :)
Ja jednak proponuje Miasto Aniołów.
Spotkanie przed Miastem Aniołów o 20.30 co wy na to??
1.Mario l.25
2.Marlena l.24
3.Sławek l.27
4.Krystian (wiej niepodany..proponuje Insomnie)
oczywiście będę ja z koleżanką :)
jeśli dojdą nowe maile ,jutro podam nową listę
nie krępować się , tylko wpisywać
bez ograniczeń wiekowych:):)
Ja jednak proponuje Miasto Aniołów.
Spotkanie przed Miastem Aniołów o 20.30 co wy na to??
1.Mario l.25
2.Marlena l.24
3.Sławek l.27
4.Krystian (wiej niepodany..proponuje Insomnie)
oczywiście będę ja z koleżanką :)
jeśli dojdą nowe maile ,jutro podam nową listę
nie krępować się , tylko wpisywać
bez ograniczeń wiekowych:):)
Kolezanka zaproponowala 2 kluby moze warto sprawdzic jaka maja oferte? Szkoda,ze nie jestesmy na tyle otwarci zeby zrobic cos wspolnie ,wieksza grupa. Jak widac bywa tutaj troche osob,a integracji brak. Klikamy sobie tak bez celu, a czas leci. Fajna oferte maja takze w Rewie. Miejscowka nazywa sie "NA FALI".
To spotkajmy sie wszyscy pod fontanną w gdyni na skwerze o 21.30 i wtedy zdecydujemy gdzie idziemy. Niech kazdy ma ze sobą szampana (chocby ruskiego) w razie gdyby do zadnego lokalu nie udaloby się wbić.
Zawsze mozna wziąć grupowo taxi i sie szybko przemiescic np do sopotu czy gdanska.
KTO POWAZNIE JEST ZAINTERESOWANY I ZDECYDOWANY niech przesle na mój mail:
1. imię,
2. nick ktorego uzywa na tym forum,
3. nr telefonu kontaktowego (zeby sie odnaleźć w sylwestra),
4. i dla latwiejszej identyfikacji wzrost.
Im większa grupa tym lepiej więc chyba juz czas najwyzszy zeby sie zdecydowac na 100%
Zawsze mozna wziąć grupowo taxi i sie szybko przemiescic np do sopotu czy gdanska.
KTO POWAZNIE JEST ZAINTERESOWANY I ZDECYDOWANY niech przesle na mój mail:
1. imię,
2. nick ktorego uzywa na tym forum,
3. nr telefonu kontaktowego (zeby sie odnaleźć w sylwestra),
4. i dla latwiejszej identyfikacji wzrost.
Im większa grupa tym lepiej więc chyba juz czas najwyzszy zeby sie zdecydowac na 100%
witam wszystkich pisze poraz pierwszy bo zostalem sam jak palec na sylwka widze ze cos sie dzieje i chcialbym sie przylaczyc do grupy w gdyni mam 32 lata ale wiek dla mnie nie gra roli wiec moge isc ze wszystkimi tylko zeby sie zabawic i miec co wspominac.....czy jest jakas grupa ktora organizuje sie w gdyni bo ciezko sie polapac
wiem ze cos sie dzieje przed Gemini start 22.30 ja ide biore ze soba szampana, dotego jeszcze jakies plyny zebym nie zamarzl :) i heja zobaczymy gdzie sie skonczy.....jeli jest ktos kto chcialby sie przylaczyc to zapraszam...... nr tel podam jak ktos sie odezwie....szczesliwego nowego roku single:)))
Wielkimi krokami zbliża się Sylwester 2012
W związku z tak magiczną nocą , to już zbieramy również magicznych ludzi do wspólnej zabawy . I tak jak ubiegłego Sylwestra robimy zbiórkę do Miasta Aniołów. W zeszłym roku , jak widać w komentarzach zabawa była przednia ...czy w tym roku tak będzie? to się okaże , już teraz zbieramy listę
podaję dla przypomnienia maila
angelinaJ1@wp.pl
Julka ...juz lat 39 :)
W związku z tak magiczną nocą , to już zbieramy również magicznych ludzi do wspólnej zabawy . I tak jak ubiegłego Sylwestra robimy zbiórkę do Miasta Aniołów. W zeszłym roku , jak widać w komentarzach zabawa była przednia ...czy w tym roku tak będzie? to się okaże , już teraz zbieramy listę
podaję dla przypomnienia maila
angelinaJ1@wp.pl
Julka ...juz lat 39 :)
Ponawiam przypomnienie o organizowanej zbiórce przy Mieście Aniołów w noc sylwestrową gdzie wraz z koleżanką zbieramy ekipę
Do mnie na maila(z przeprosinami dopiero dziś odczytałam) zgłosiło się dwóch Panów i mam nadzieję że potwierdzą pozytywnym efektem
Teraz będziemy na bieżąco z uaktualnieniem listy obecności
I tak jak w ubiegłym roku robimy zbiórkę przy moście o godz 20.
Nie posiadamy rezerwacji stolika - poprzednim razem cudem udało nam się zdobyć miejsca siedzące.
Po świętach zorientuję się jak wygląda rezerwacja stolika:)
Także single i nie single zbieramy się w noc i bawimy do rana
Pisać na maila lub forum
Na maila mogę podać nr tel w celach kontaktowych aby się nie pogubić
Do mnie na maila(z przeprosinami dopiero dziś odczytałam) zgłosiło się dwóch Panów i mam nadzieję że potwierdzą pozytywnym efektem
Teraz będziemy na bieżąco z uaktualnieniem listy obecności
I tak jak w ubiegłym roku robimy zbiórkę przy moście o godz 20.
Nie posiadamy rezerwacji stolika - poprzednim razem cudem udało nam się zdobyć miejsca siedzące.
Po świętach zorientuję się jak wygląda rezerwacja stolika:)
Także single i nie single zbieramy się w noc i bawimy do rana
Pisać na maila lub forum
Na maila mogę podać nr tel w celach kontaktowych aby się nie pogubić
Witam!
Jeżeli chce się ktoś wybrać na sylwestra do Miasta Aniołów a nie ma biletu to chętnie odsprzedam dwie wejściówki, a mianowicie dwa miejsca siedzące przy stoliku. Cena w klubie to 75 zł / osobę,ale w związku z tym,że nie mogę iść to chętnie zniżę cenę! zapraszam!
Więcej inf: k.kiemczynska@op.pl
Jeżeli chce się ktoś wybrać na sylwestra do Miasta Aniołów a nie ma biletu to chętnie odsprzedam dwie wejściówki, a mianowicie dwa miejsca siedzące przy stoliku. Cena w klubie to 75 zł / osobę,ale w związku z tym,że nie mogę iść to chętnie zniżę cenę! zapraszam!
Więcej inf: k.kiemczynska@op.pl
Zuza
płatność na miejscu 50zeta , strój elegancko-sylwestrowy
singielka
w każdej chwili można się dołączyć
ze wstępnych obliczeń już jest ponad dycha uzbieranych singli
z przewagą kobiet , także faceci nie ociagać się i dołączyć do nas:):)
zbiórka jak wcześniej pisałam o 20 na moście przy lokalu
stolika nie posiadamy(rezerwacja kosztuje i nie mało)
liczymy na łut szczęścia jak w ubiegłym roku iż znajdziemy bezpłatne miejsce,stąd wcześniejsza zbiórka ( poprzednim razem dostaliśmy bezpłatne miejsca)
na maila podaję nr tel aby być w kontakcie:))
płatność na miejscu 50zeta , strój elegancko-sylwestrowy
singielka
w każdej chwili można się dołączyć
ze wstępnych obliczeń już jest ponad dycha uzbieranych singli
z przewagą kobiet , także faceci nie ociagać się i dołączyć do nas:):)
zbiórka jak wcześniej pisałam o 20 na moście przy lokalu
stolika nie posiadamy(rezerwacja kosztuje i nie mało)
liczymy na łut szczęścia jak w ubiegłym roku iż znajdziemy bezpłatne miejsce,stąd wcześniejsza zbiórka ( poprzednim razem dostaliśmy bezpłatne miejsca)
na maila podaję nr tel aby być w kontakcie:))
ja również super wspominam naszą wspólną zabawę,
dzięki Wam wszystkim za wspaniałe towarzystwo,
a propozycja Moniki i Przemka super pomysł, fajnie byłoby gdzieś wspólnie potańcować...
otwórz Julieta nowy wątek, to może więcej osób się zainteresuje
Pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz szczęśliwego Nowego Roku!
Asia
dzięki Wam wszystkim za wspaniałe towarzystwo,
a propozycja Moniki i Przemka super pomysł, fajnie byłoby gdzieś wspólnie potańcować...
otwórz Julieta nowy wątek, to może więcej osób się zainteresuje
Pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz szczęśliwego Nowego Roku!
Asia
To i ja dołączam się do życzeń noworocznych - coby nam się wiodło, szczęście i uśmiech towarzyszyły w każdym dniu..i żeby było więcej okazji do spotkań ;)
Za dobrą zabawą nie zdążyłam pozbierać kontaktów, ale liczę, że się jeszcze uda, choćby za sprawą kolejnej zabawy - a może by tak teraz w Gdyni, np. na Pokładzie?
..i taki żarcik na koniec:
"jestes singlem z wyboru?...nie, ku.... z losowania"
Agnieszka
Za dobrą zabawą nie zdążyłam pozbierać kontaktów, ale liczę, że się jeszcze uda, choćby za sprawą kolejnej zabawy - a może by tak teraz w Gdyni, np. na Pokładzie?
..i taki żarcik na koniec:
"jestes singlem z wyboru?...nie, ku.... z losowania"
Agnieszka
Bardzo fajne towarzystwo, no może prócz tego typa z brodą:) Osoby, które się nie zdecydowały przyjść i zostały w domu, mogą żałować, szczególnie jeśli chodzi o facetów, ja się czułem jak na wybiegu dla modelek;) Dwudziestoparoletnie, piękne, uśmiechnięte kobiety, z nogami bez końca:D Gdybym tylko był trochę młodszy i miał krótszą brodę... Naprawdę miło było was poznać:) Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w 2013:)
Zakładam nowy wątek na ogólnym forum - wyjścia...pod tytułem Imprezy dla singli - sylwestrowych i nie tylko i liczę, że ktoś się skusi ;)
Jutro kilka osób spotyka się na Pokładzie w Gdyni - impreza salsa, łącznie z nauką tańca. A w sobotę czy ktoś dołączyłby w tej samej lokalizacji?
Proszę dajcie znać: adaga@interia.pl
Agnieszka
Jutro kilka osób spotyka się na Pokładzie w Gdyni - impreza salsa, łącznie z nauką tańca. A w sobotę czy ktoś dołączyłby w tej samej lokalizacji?
Proszę dajcie znać: adaga@interia.pl
Agnieszka