Widok

sylwester dla singli 2011

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może wie, czy gdzieś w trójmieście jest organizowany jakaś zabawa sylwestrowa dla singli. Bo mam wrażenie, że jest to jedyne takie szczęśliwe miejsce, że każdy człowiek ma swoją drugą połowę i ma z kim spędzić ten wieczór. Czuje się całkowicie ignorowana, a nie mam ochoty spędzić tego wieczoru w domu przed telewizorem. Jakąś ciężko mi uwierzyć, że nie ma takich imprez. Niedawno przeprowadziłam się z Wawy i po prostu tragedia:(
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez jestem ciekawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeciez w singlowaniu chodzi o to aby byc samym i samotnym. Macie dziwaczne pojecie .... chcecie byc singlami a pozniej gadacie ze wam jest ktos jeszcze do szczescia potrzebny. Przeciez tylko jak bedziecie sami w sylwestra to tylko wtedy bedzie to Sylwester dla singli :))) Single to nudziarze ktorym nikt nie odpowiada a sami sa nudni to sobie siedzcie sami i nie wciskajcie sie na Sylwestra.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34
Odezwał się ~///// taki mądry. Nie każdy jest singlem z wyboru ponieważ my jako single nie z wyboru szukamy odpowiedniego partnera lub odpowiedniej partnerki na życie a z natury jesteśmy myśliwymi polujemy zdobywamy. A zdarza się że życie nam płata figle lub jest dla nas okrutne lub chce nam przekazać coś żebyśmy dalej szukali tego jedynego lub tą jedyną. A jestem ciekaw czy Ty jesteś szczęśliwy w swoim związku jeśli masz kogoś. Bo mi się wydaje że Bóg Cię opuścił i dlatego wyżywasz się na singla bo coś Ci w życiu nie poszło po twoim myśli. Może jesteś singlem i boisz się przyznać. Pozdrawiam singlów i nie przyjmujmy się tym co gadają na nasz temat.
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy singiel to to samo co kawaler/panna ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie Single!!! Jeżeli ktoś jest zaintersowany sylwestrem w Gdyni proszę o kontakt na e-maila: diana26@poczta.onet.pl. Szczegóły podam na e-maila. Proszę się pospieszyć. ilość miejsc ograniczona. Oferta skierowna jest i do kobiet i do mężczyzn.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sądzę, że kawaler/panna to określenie osoby, która nie jest w stanie żyć w związku z drugim człowiekiem. Często przyczyną tego jest charakter panny/kawalera.
Lub też samotność tych osób nie z własnego wyboru spowodowana jest czynnikami fizycznymi, których większość ludzi nie akceptuje.
A singlami są osoby w różnym wieku nieprzebywające w stałych związkach. Przeważnie z własnego wyboru. Jakiś czas temu gdzieś czytałam o pierścieniach dla singli (:
Dziwactwa :)

ot i się wypowiedziałam :)
Czytam, czekając na mściwego człowieka )))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Spadaj stąd żonkosiu - to nie wątek dla ciebie. Nie przepadam za słówkiem "singiel" ale jestem rozwiedziony (takie zabawne?) i nie specjalnie mam ochotę podpisywać się z byle powodu "rozwiedziony" więc czasem używam tego słówka-wynalazku. A co do wpychania się na sylwestra, to od dwóch lat jest szampańsko, misiu, a wcześniej było tragicznie. P.S. "sylwester" jako dzień albo impreza pisze się z małej - sam(a) się nie wciskaj na Sylwestra :-p
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto chyba określić przedział wiekowy. W każdym razie wysoki i kulturalny, sylwestrowy 37-latek z Gdyni jest do wzięcia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z resztą, może i masz rację. Ja nie singiel, ja rozwiedziony mężczyzna :-). Chociaż, jak ktoś się wpycha na "nieswoje" wątki, to jest natręt.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj. Przedział wiekowy wynosi 25-45 lat. W celu uzyskania szczegółów proszę o kontakt na e-maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej AnnaDomino82 moze razem cos wymyslimy? Zapraszam na gg:36046247 Pozdrowionka
Też szukam takiej imprezy gdzie potańczyć byłoby przy czym i z kim ;-)
Daj znać jak coś znajdziesz (najlepiej w Gdańsku)
Polecam :

Terminal

http://www.facebook.com/events/241452009261848/
Same szukałyśmy z przyjaciółką miejsca dla singli na Sylwestra i niestety nic! Terminal to niestety nie miejsce dla nas - bardzo mało miejsca w środku. Za to słyszałam, że na miejscu starego Apartamentu otworzono nowy klub Insomnia. To by było dobre miejsce dla zorganizowania takiej imprezy (dla nas). Miejsce praktycznie w centrum Gdańska, koszt wejścia nie za duży chyba z 30 zł. Blisko koncert Ewy Farny i fajerwerki w samą północ. Może sami się tam zorganizujemy i spotkamy?
A może sylwester w kinie?
A może teatr?
a może do lasu? a może do studni? ludzie! tak się będziecie licytować do 1 stycznia???
katastrofa...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Dobra, kto byłby zainteresowany takim "zorganizowanym" wypadem singli do klubu? Załóżmy na początek że do wspomnianej wyżej Insomnii, choć wybór miejsca to wg mnie sprawa drugorzędna bo dojechać z Gdanska do Sopotu czy odwrotnie to nie chhyba nie problem.

Jak by się kilka osób zdecydowalo to uzgodniłoby sie szczegoły.

Więc zainteresowani niech sie wpisza poniżej.

Niech bede ze jestem Pierwszy
ja jestem drugi
do góry