Widok

msza w szkole?

Mam pytanie do rodziców uczniów ze szkoły w Baninie. Czy to jest utarty lokalny zwyczaj ze w szkole odbywają się msze święte? Po feriach jest planowana msza z okazji urodzin patrona szkoły. Z tego co widziałam w kalendarium szkoły to święto tego patrona jest w czerwcu - pewnie też będzie msza. Jesteśmy w tej szkole pierwszy rok i jest to dla nas zaskoczenie, w poprzedniej placówce do której syn uczęszczał nie było tego typu zjawisk.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

Chodziło mi o to, ze kiedyś,zamiast podawać godzinę rozpoczęcia roku szkolnego, podawana była godzina mszy i informacja że rozpoczecie w szkole po mszy. Więc jak się akurat nie wybierałeś do Kościoła to musiałeś sobie zgadnąć na którą jest rozpoczęcie:) Sorry, niejasno się wyraziłem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Qaz i podobni,jacy wy madrzy, madrzejsi to po tej ziemi nie stapali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

,,bink'' na tarczy zegarowej ma same ,,X'' . Stąd problem z godziną podaną rzekomo przez panią dyrektor.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za bzdury piszesz bink jakoś moje dwie córki chodziły do starej szkoły chodziły i nigdy nie było na godz X,coś słabo się interesowałeś (aś)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No niesamowite.
Takie zabawne że szok.
Szacuneczek dla pani dyrektor za poczucie humoru.:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie sposób brać urlop za każdym razu gdy pani dyrektor postanowi z publicznej placówki zrobić kościół...
Kiedyś było jeszcze zabawniej, w starej szkole 1 września początek roku szkolnego był ogłaszany tak: Rozpoczęcie nowego roku szkolnego mszą święta o godzinie X. I domyślaj się wtedy o której jest prawdziwe rozpoczęcie roku szkolnego:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co jest 10lutego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie jest wyjście z sytuacji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No proszę. Jest wyjście z sytuacji. Brawo.

10 lutego wystawiam moim dzieciom zwolnienia z zajęć szkolnych w baninie.

nie wiem czy zauważyłeś..... sam zaczynasz w swojej wypowiedzi obrażać innych, ot to hipokryzja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

I ma rację, szkoła ma być świecka i każdy bez względu na wyznanie powinien czuć się dobrze w takiej szkole.Te pyskate , prymitywne mądrale NIBY Chrześcijanie bo nie chrześcijanie prawdziwi jedno co dobrze potrafia robić na tym forum to obrzucać błotem blizniego , wyzywać dzieci i wykazywać się brakiem tolerancji. Mamy Ku*** XXI wiek i wara Ci od tego co kto wyznaje. Smutne czasy i podziały, szczucie jednych na drugich. Po co chodzisz jeden z drugim do spowiedzi. Leżysz po figurą a diabła masz za skórą. Mieszkałem na Malcie to najbardziej katolicki kraj w Europie a tam są przemili ludzie, uprzejmi , mieszka tam wielu kolorowych ludzi o róznych wyznaniach i nikt nikogo nie wyzywa , nie obraża. Wstyd mi za taki zaścianek i ciemnogród jaki robicie tu , nawet księża o odmiennej orientacji sexualnej czy pedofile to dla Was normalne ale jak ateista to tfu ..najgorszy. Hipokryci ,**ygać się chce jak się Was czyta. Obłuda jak u tej Pisowskiej sekty.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

to przepisz dziecko z powrotem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

I nikt się od tego nie rozchorowal ani nie umarł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polska jest jeszcze na szczęście świeckim krajem i jak się to Tobie nie podoba to zmień kraj. Mam nadzieję, że Polska nigdy nie będzie państwem wyznaniowym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie podoba sie zmien szkole zmien kraj
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Była!! Właśnie była!!! Co to za zwyczaje!!!?? To jest świecka szkoła !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

I co była ta Msza dzisiaj? Bo g*wnoburza trwa w najlepsze tutaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Było super, trzeba to powtórzyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio taka spinkę masz na wpis na forum? Serio umówisz sie z gościem który cię trolluje na solo? Wiesz ze to dziecinada, czy tylko udajesz? Mnie stolec obchodzi zachowanie innych katolików o zachowaniu zdeklarowanych ateistów tez by można wiele napisać, sęk w tym ze każda jednostka odpowiada za siebie, bo w kk obowiązuje personalizm nie kolektywizm :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry