Widok

szara plamka na wardze sromowej wypełniona krwią

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wczoraj zauważyłam śladowe ilości krwi na bieliźnie. Gdy wzięłam lusterko aby zlokalizować miejsce krwawienia na wardze sromowej zauważyłam coś wypukłego (wyglądało to jak czasami wrzód wypełniony ropą), gdy to lekko przycisnęłam, wylała się duża ilość krwi. Dziś to coś jest już płaskie, ale pozostała ciemno-szara plamka wielkości małego paznokcia :( Oczywiście zarejestrowałam się od razu do dermatologa, ale wizyta dopiero 8 maja :( Martwię się okropnie, dodam że jestem w 6 m-cu ciąży, a w necie natrafiłam na raka sromu i całą noc nie spałam :((((( Czy któraś z Was miała coś kiedyś podobnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Miałam tak samo. Dokładnie identycznie jak piszesz.Przestraszyłam się trochę ale to musiał być pryszcz. W tym miejscu kolor skóry jest inny niż np. na twarzy więc i pryszcz będzie szary. To coś mi szybko zniknęło. Podejrzewam, że do wizyty już nie będzie po tym śladu. Nie denerwuj się na zapas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może być tez żylak, niestety żylaki sromu to częsta przypadłość w ciazy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie również w drugiej ciąży przypałętaly się żylaki sromu. Objawy podobne, tyle że moje akurat nie krwawiły, nie próbowałam też wyciskać. Zniknęły po porodzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kiedyś tak miałam. Wielki bąbel i mnóstwo krwi. Okazało się, że to włosek wrósł w skórę. Gdy to robi się np. na nodze to jest tylko mała krostka, a "tam" to fioletowy krwisty bąbel. Zeszło szybko i bez śladu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jakoś tak było - Mydło szczotka kubek ciepła woda , kto się nie myje ten ma kłopoty ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ja kiedys tez kiedyś cos podobnego miałam. Taki pryszcz.
jak nacisnęłam to bardzo bolało, wyszła ropa a potem poleciała krew.
Od razu ulga.
Widać było ślad po tym pryszczu, ale po kliku dniach nic już nie było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo, naprawdę mnie uspokoiłyście. Wczoraj wieczorem jak to wybadałam to byłam tak przerażona, że całą noc nie spałam. Jaca Ciebie nawet nie komentuję. Kto Cię wystrugał durna kobieto...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaca to pewnie facet- Jacek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (85 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry