Widok

szaro zielone oczy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos mi powie jaki kolor wlosow pasuje do takich oczu?od 5,5 lat mam przez przypadek wlosy zrobione na czarno i w trakcie robilam kilka razy blond baleyaz i potem coraz wiecej pasemek ,doszlam do wniosku ze w ciemnych mi lepiej i wracalam do czarnych,
ale bylo to zle rozwiazanie,bo owszem na bank w ciemnych mi lepiej,ale nie czarnych.
naturalnie mialam taki mysi kolor torche pod szatynke podchodzacy, nic ciekawego dlatego chce nadal farbowac.niestety przed weselem wpadlam na to zeby sciagac klor:D zeby nie zniszczyc ich bardziej niz sa mialam dopiero raz sciagane pasemkami i obecnie to nie wyglada wcale hehe.jeszcze bede musiaal raz czy dwa zrobic.i na to dopiero jakis pasujacy kolor.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co ty ja nie mam ciemnej karnacji,to solarka :) tzn taka zupelnie blada tez nie jestem,ale generalnie bez solarium nie mam ladnej cery i ciemnej takze czarne wlosy odpadaja.zawsze wybieram ciemne odcienie brazu :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja mam takie oczy i przez 7 lat nosilam intensywna rubinowa czwerwien z palety:) i wlasnie do niej wracam:)

ale ty masz chyba calkiem ciemna karnacje jesli dobrze kojarze z fotek,ja mam ciemna jak sie opalam ale po wakacjach schodzi,czasem uzywam kremow i samoopalaczy ale ooglnie trace cierpliwosc i o nich zapominam:D

ja mam takie oczy i mam ciemno brazowe wlosy, farbuje najczesciej garnier 100% color ciemny szatyn czy jakos tak,albo opalizujacy braz.. :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
do góry