Widok
izaqueen napisał(a):
> My oboje mamy po 6 mm i mimo tego, ze nie mam duzych palcow
> moja obraczka wyglada super i dobrze sie ja nosi.
>
> Ja przed wyborem chyba 3 razy bylam z Aparcie na przymiarce,
> mierzylam kazdy model i szerokosc jaka moglam. Ale to dlatego,
> ze zamawialismy obraczki przez internet u firmy z poludnia
> Polski i musialam miec wszystko dokladnie zmierzone i
> 'obcykane'
> Jak dla mnie wyszly super, tak jak w Apart ale o 50% tansze
>
>
>
>
>
>
izaqueen mozesz mi napisac jaka to była firma? bede wdzieczna. Na jakim modelu sie wzorowaliście?
> My oboje mamy po 6 mm i mimo tego, ze nie mam duzych palcow
> moja obraczka wyglada super i dobrze sie ja nosi.
>
> Ja przed wyborem chyba 3 razy bylam z Aparcie na przymiarce,
> mierzylam kazdy model i szerokosc jaka moglam. Ale to dlatego,
> ze zamawialismy obraczki przez internet u firmy z poludnia
> Polski i musialam miec wszystko dokladnie zmierzone i
> 'obcykane'
> Jak dla mnie wyszly super, tak jak w Apart ale o 50% tansze
>
>

>
>

>
>
izaqueen mozesz mi napisac jaka to była firma? bede wdzieczna. Na jakim modelu sie wzorowaliście?
My oboje mamy po 6 mm i mimo tego, ze nie mam duzych palcow moja obraczka wyglada super i dobrze sie ja nosi.
Ja przed wyborem chyba 3 razy bylam z Aparcie na przymiarce, mierzylam kazdy model i szerokosc jaka moglam. Ale to dlatego, ze zamawialismy obraczki przez internet u firmy z poludnia Polski i musialam miec wszystko dokladnie zmierzone i 'obcykane'
Jak dla mnie wyszly super, tak jak w Apart ale o 50% tansze

Ja przed wyborem chyba 3 razy bylam z Aparcie na przymiarce, mierzylam kazdy model i szerokosc jaka moglam. Ale to dlatego, ze zamawialismy obraczki przez internet u firmy z poludnia Polski i musialam miec wszystko dokladnie zmierzone i 'obcykane'
Jak dla mnie wyszly super, tak jak w Apart ale o 50% tansze

My mamy podobne jak bubek, tylko bardziej żółte. Oboje mamy szczupłe dłonie i nasze obrączki maja nieco ponad 3 mm szerokości, ale są dość grube. Wyglądają świetnie i są wygodne (nosimy je po cywilnym).
Marzyły nam się tytanowe. Niestety na mojej dłoni wyglądają okropnie, jak śrubka. Bardzo żałujemy, bo złoto jest miękkie i obrączki po miesiącu były już podrapane. Niektóre koleżanki mówią, że ich zmatowiały po tygodniu.
A te obrączki z odciskiem palca, to super pomysł. Też o nich myślałam, ale na cywilny zdecydowaliśmy się dość szybko i te z odciskiem za późno znalazłam. A na kościelny nie chcemy zmieniać, skoro już mamy te.
My obrączki robiliśmy na rogu Miszewskiego i Grunwaldzkiej we Wrzeszczu. Mieliśmy babcine obrączki z rudego złota, ale bez problemu nam "doczyścili" na żółte. Zapłaciliśmy 200zł za całość. Polecam, fachowo i szybko.
Marzyły nam się tytanowe. Niestety na mojej dłoni wyglądają okropnie, jak śrubka. Bardzo żałujemy, bo złoto jest miękkie i obrączki po miesiącu były już podrapane. Niektóre koleżanki mówią, że ich zmatowiały po tygodniu.
A te obrączki z odciskiem palca, to super pomysł. Też o nich myślałam, ale na cywilny zdecydowaliśmy się dość szybko i te z odciskiem za późno znalazłam. A na kościelny nie chcemy zmieniać, skoro już mamy te.
My obrączki robiliśmy na rogu Miszewskiego i Grunwaldzkiej we Wrzeszczu. Mieliśmy babcine obrączki z rudego złota, ale bez problemu nam "doczyścili" na żółte. Zapłaciliśmy 200zł za całość. Polecam, fachowo i szybko.
ja mam 4mm, szersza nie wchodziła w grę, poza tym tak średnio przepadam za biżuterią więc postawiłam na minimalizm, a mój luby będzie miał 6mm,ale on ma kawał ręki (rozmiar 29) i pewnie też tylko na specjalne okazje będzie nosił, bo w jego pracy )branża narzędziowa) to niebezpieczne.
jeśli chodzi o wygodę, to chyba te wypukłe od środka są wygodniejsze
jeśli chodzi o wygodę, to chyba te wypukłe od środka są wygodniejsze
ja bym chciała 4 mm, nie lubię szerokich, a Pawłowi zrobimy chyba 5 mm. I tak, ze względu na wykonywany zawód, będzie ją rzadko nosił :(
(jest fizjoterapeutą, często wykonuje masaże, pracuje z chorymi ludźmi- obrączka tylko by przeszkadzała, zbierałaby zarazki..) Także tylko na jakieś wyjścia będzie ubierał dżi-pi-esa :P
(jest fizjoterapeutą, często wykonuje masaże, pracuje z chorymi ludźmi- obrączka tylko by przeszkadzała, zbierałaby zarazki..) Także tylko na jakieś wyjścia będzie ubierał dżi-pi-esa :P
ja na poczatku zdecydowalam sie na 4 mm a tomek mial miec 6mm, jubiler robioacy nam obraczki poradzil mi jednak ze 4mm to za malo i radzil zrobic obie po 6mm.. tak tez sie stalo. po czym gdy je odebralam i przymierzylam okazalo sie ze 6mm to dla mnei stanowczo za duzo, obraczka brzydko wygladala na palcu wiec poszlam zmniejszyc na 5mm i taka tez mam :)
tak wiec ja mam 5mm a tomek 6mm
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
tak wiec ja mam 5mm a tomek 6mm
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...