Widok

szkoła podstawowa nr 80 - poproszę opinie

Przymorze Małe Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poproszę o opinie. Jak wyglada poziom nauczania I opieka w zerówce I klasach początkowych. Jaka jest opieka świetlicowa. Polecacie tą szkołę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hoopp
Do szkoly tej uszczeszczal moj maz, bylo to troche lat tem co prawda ale szkola jest jedna z lepszych w Gdansku, widzialam plac zabaw - nowyi piekny, swietlica, klasy podobno sa naprawde na wysokim poziomie - kolezanka pracuje w tej nastepnej szkole obok.
moj syn chodzi tam do zerowki. jestem zadowolona. fakt jest tam troche wyzszy poziom ale to lepiej dla dzieci. ja polecam.
Ile dzieci jest w grupach? Jest świetlica wydzielona tylko dla klas zerowych?
może dziś ktoś więcej podpowie...
wedania miałam ostatnio praktyki studenckie a 80 tce :) poza tym to MOJA szkoła do której chodziłam 8 lat także ja polecam z perspektywy ucznia jak i nauczyciela:
Szkoła wyremontowana
Nowy Plac zabaw
Dwie świetlice : jedna dla klas początkowych, druga dla klas IV-Vi
wszystko zależy od klasy a dokładniej od nauczyciela prowadzącegp. Porównanie mam odnosnie nauczania w klsie 1. W SP80 są "do tyłu" w nauce literek w porównaniu z "79" W SP79 są 3 świetlice.Ale za to w SP80 jest plac zabaw, czego jeszcze nie ma w SP79
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Organizacja i poziom nauczania w kl O zdecydowanie jest lepszy w szkole sąsiedniej czyli 79.Mam porównanie ,bo córka chodzila 2 lata temu do 80 ,a syn teraz do 79. I panie w 79 zdecydowanie milsze i bardziej komunikatywne. polecam. A i świetlica oddzielna dla klas O.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry