Widok

szkolenie psów

Mam takie pytanko,
czy ktoś korzystał z usług szkolenia psów tu w Baninie?

Na ogrodzeniu domu seniora widziałam, że ktoś się reklamuje...

a może jest tu ktoś kto zajmuje się właśnie szkoleniem czworonogów i mógłby udzielić kilku lekcji ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja szkoliłam 2 psy. Ale na Żabiance bo mi polecono.Szkolą psy od 20 lat i się na tym znają.
Pamietaj jedni, nigdy nie oddawaj psa na szkolenie gdy powiedzą Ci - zostaw go i przyjedz za 2 godz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoliliśmy psa w tej szkole "Dog & Roll" (reklama na domu seniora), ale trzeba było jeździć do Oliwy. Szkolenie OK, kosztów nie pamiętam, bo było to ładnych parę lat temu. Wiem, że można było "zamówić" szkolenie na miejscu i trener dojeżdżał. Mają stronę internetową - może jest więcej informacji.Tutaj niestety nie znam nikogo, kto zajmowałby się szkoleniem psów.
ZZ - oczywiście nie zamierzam psa nikomu zostawiać i czekać na efekty nie widząc przebiegu szkolenia ;)

MK - o dziękuję, zerknę. tymczasem wybieram się z moim "ciągnikiem" na spacer.

Pozdrawiam Was ;)
Dziękuję za odzew.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obejrzyj sobie kilka odcinków "zaklinacz psów" w necie albo w tv na pewno nie za szkodzi
My Polecamy Canac- Centrum Edukacji Kynologicznej. Rewelacyjne podejście do przewodnika psa i samego czworonoga. Pomogą Wam tam zrozumieć zachowanie psa i jak na nie reagować. Sami zaczynaliśmy w innej szkole, ale po spotkaniu p. Kasią z Canac zmieniliśmy szkołę i nie żałujemy.

W przypadku szczeniaków należałoby zacząć od samych podstaw, istnieją nawet specjalne przedszkola dla piesków, na przykład tuhttps://psiprzewodnik.pl/przedszkole-i-szkola-dla-psow-gdansk-szkolenie/ Myślę, że takie małe pieski trzeba najpierw nauczyć odpowiedniego zachowania, same z siebie nie będą tego potrafiły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry