Widok
Z tego, co widzę już ktoś inny wybrał rodzinę. Wygląda na to, że trzeba zacząć jednak od zaklepania rodziny w systemie, a nie badania możliwości :). Wieczorem usiądę i wybiorę jakąś rodzinę. A kto w ogóle jest chętny na wspólną paczkę i co mógłby zaproponować? Może w ten sposób będzie łatwiej :).
Salombo, Ty wciąż w Wawie? Ja już prawie rok...
Salombo, Ty wciąż w Wawie? Ja już prawie rok...
White_rabbit, u mnie w pracy składamy się na szlachetna paczkę dla rodziny, która potrzebuje m.in. pralkę. Czy mogłabym się dowiedzieć, skąd byłby ew. odbiór, a przede wszystkim czy jest to aktualne.
Mój mail to babyjuice17@gmail.com. Mailowo mogę Tobie podać namiary do mojej pracy i do rodziny, którą wybraliśmy w pracy.
Mój mail to babyjuice17@gmail.com. Mailowo mogę Tobie podać namiary do mojej pracy i do rodziny, którą wybraliśmy w pracy.
Moglabym sprzedac za grosze, albo na cos zamienic, pewnie ze tak. Tylko ja nie mam jak sprawdzic, czy stanie jej nie zaszkodzilo, w piwnicy nie zrobie probnego prania ;) . Na 3 pietro w tym celu tez jej nie zaniose, nieco ciezka ;). To samo dotyczy Paczki, szansa, ze dobra pralka zepsula sie od nieuzywania, jest malutka, ale zawsze jest.