Widok

szpilki dla kogo ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam z tym problem, mam 170 cm wzrostu, czy nosicie szpilki, albo w ogóle buty na obcasach przy takim bądź większym wzroście ? jak ja założę takie buty i stoję między ludźmi, powiedzmy np. w kościele na mszy, to mi się wydaje, że wyglądam jak wielkolud jakiś, a wszyscy są dużo niżsi hehehe i drugie pytanie na co dzień śmigam na płaskim, bo wiadomo za dzieckiem :))) a jak już ubiorę te obcasy od święta, to po godzinie odpadają mi nogi, czy jest możliwe, że jedne buty na wysokim obcasie mogą być wygodniejsze od drugich???? mam teraz dwie uroczystości duże rodzinne i muszę być w takich butach bo to jest eleganckie i się zastanawiam czy kupić inne i może będą wygodniejsze ? matko jak aj to przeżyję :))))))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważam ze szpilki pasuje każdej z nas :) ja mam 172cm i nosze szpilki ale tylko takie które są wygodne i teraz postawiłam na te saway bo są mega wygodne i skórzane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie noszę. Z eleganckich slingbacki czy klapki na obcasie. Albo coś płaskiego. Moja stopa lubi luz i swobodę, palce albo pięta (raczej pięta) otwarte w butach do których nie da się założyć bawełnianej skarpety muszą być. No i przy mojej sylwetce i stylizacjach wyraziste buty (nawet szanelki w zastępstwo całych beżowych czółenek) sprawdzają się lepiej.

Jeśli miałabym wskazać buty z szafy, w których choddzę najwięcej to będa to na pewno skeanersy jak tutaj:
https://swiatkobiecy.pl/sneakersy-damskie-modnym-dodatkiem-niemal-przez-okragly-rok/

Nakładam je praktycznie przez cały rok.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry