Widok

szpital w Kościerzynie - opinie..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z dziewczyn jest moze z Koscierzyny lub rodzila/ ma zamiar rodzic w szpitalu w Koscierzynie? Chcialabym dowiedziec sie wiecej o tym szpitalu i warunkach jakie w nim panuja?
dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. JA rodziłam tam 2 czerwca mojego snka:)
I muszę ci szczerze powiedzieć że super! Nie spotkałam się jeszce w żadnym szpitalu z tak miłą obsługą:) Wszystkie pielęgniarki i ołożne są bardzo miłe i pomocne, warunki super, szpital jest stosunkowo nowy więc jest czysto i ładnie, no tylko prysznice lekko zniszczone, ale sale super. Co do samego porodu to rewelka, nie miałam prywatnie położnej a i tak było ok,mimo że rodziłam aż 11godz. Położna była bardzo miła i pomocna (pani Beatka-dość młoda kobietka)
Ogólnie jestem bardzo zadowolona:)
JAk chcesz coś jeszcze dokładnie wiedzieć to pytaj -odpowiem:)
image
dzieki za info, uspokoilas mnie, a czy chodzilas na zajecia ze szkoly rodzenia? jak wygladaly? ja dopiero zaczne po 20 wrzesnia poniewaz pani prowadzaca je jest na urlopie i ma przerwe.
a jeszcze jedno pytanie co nalezy wziasc ze soba do szpitala dla dziecka i dla siebie - a raczej czego nie brac bo dostaje sie od nich?

przeczytalam wlasnie w innym watku ze dla dziecka wszystko Ci dali - no to super

no dokładnie;) dla dzidzi dostałam wszystko. a co do szkoły rodzenia to całkiem ok, chodziłam bardziej dla rozrywki żeby poznać dziewczyny,zajęcia aż tak dużo mi nie dały jeśli chodzi o poród, bo tam na porodówce wszystko tocz się własnym torem, a teoria zostaje gdzieś tam... ale mimo wszystko uważam że fajnie było.
powodzonka:)
image
Słyszałam od znajomego z branży lekarskiej, że jedynie na porodówkę w Kościerzynie nie ma skarg :-).

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Spędziłam tydzień na patologii ciąży, opieka była rewelacyjna! No i czysto, nowocześnie, itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się patologia ciąży jest ok ,położne przesympatyczne ,pani magda ,pani małgosia-najbardziej je zapamiętałam .polecam
znajoma rodziła w koscierzynie i bardzo se chwaliła
a ja z kolei słyszałam bardzo dobre opinie na temat całego szpitala
mój tato tam leżał i znajomy na badaniach

image
image
Tylko nie Kościerzyna. moje dziecko zmarło zaraz po porodzie z ich winy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam pochodzę z okolic Kościerzyny. Na porodówce nie bylam, teraz mieszkam w okolicach Pruszcza więc rodzilam a Gdańsku. Mogę szpital pochwalić za calokasztalt. Często moi rodzice w nim leżą, spotlkalam sie tam z konkretnymi lekarzami, milymi pielęgniarkami, ktore zawsze bez problemu sluza pomocą a nie z laska oraz z tym że naprawdę zależy im na zdrowiu pacjentów. Moj maz gdy dostal skierowanie do szpitalaze wzgledu na rozpoznanie cukrzycy wybral za moja namowa szpital w K-nie. Pielęgniarki bylymega mile, lekarze wprost mowili skad ona sie wziela w tym przypadku akurat z duzej winy meza oraz cierpliwie tlumaczyli jak podawac insuline i jakie sa szanse na przejscie na tabletki. Dodatkowo poszedl na szkolenie na temat cukrzycy i Pani ktora je prowadzila zapytala czy zona rowniez moze przyjsc nastepnego dnia zeby porzmawiac o zywieniu. Jesli chodzi o porodowke to nie slyszalam by ktoras z dziewczyna narzekala a ta polozna mloda Pani Beatka o ktorej tak milo pisala jakas forumowiczka pochodzi z mojej miejscowoscii jest bardzo mila osobą.
Rodzilam w Koscierzynie 2,5 roku temu. Oceniam szpital bardzo pozytywnie. Lekarzy z malymi wyjatkami rowniez;) Polozna byla barzo fajna. Niestety nie pamietam jej imienia , a szkoda do dzis bardzo milo ją wspominam. Przez 3 dni kiedy bylam w szpitalu juz z maluszkiem Ona zagladala do mnie jak tylko byla na dyżurze,a nie byla to oplacona polozna.
czy orientujecie się czy w szpitalu jest depozyt? będę jechać z trójmiasta ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam 8 lat temu rodziłam w kościerzynie i 30 08 2012 znowu powinnam rodzić w tym szpitalu. Lekarz prowadzący to dr Marek Moll bardzo polecam tego lekarza cierpliwy wszystko tłumaczy i rewelacyjnie opiekuje się kobietami w ciąży. Świetny fachowiec w dziedzinie ginekologi, polecam szpital i cały personel położniczo ginekologiczny w Kościerzynie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
moll rzeczywiście uprzejmy jak się calą ciąże prywatnie do niego chodzi. :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry