Widok

szpital zaspa porodowka

Zaspa Temat dostępny też na forum:
hej, mam pytanie czy ktos sie orientuje czy istnieje mozliwosc rodzenia na zaspie ze znieczuleniem zewnatrzoponowym?? i czy i ile biora za to kasy. Ogolnie chce rodzic na zaspie bo slyszalam wiele dobrych opinii o tym szpitalu.
dziex
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wejdź na forum "Rodzina i dziecko" i wrzuć w wyszukiwarkę hasło Zaspa tam Ci się wyświetlą wątki ze Szpitalem na Zaspie. Jeżeli chodzi o poród naturalny to raczej nie ma możliwości porodu ze znieczuleniem Zewnątrzoponowym. Z tego co wiem to na pewno w Wojewódzkim jest możliwość po wcześniejszych konsultacjach z ordynatorem oddziału.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
chciałam powiedzieć że szpital na zaspie to syf a szczególnie nz ginekologi byłam świadkiem jak lekarze są ciemni i wogóle nie dbają o pacjentów wogóle nie chce im sie robić badań a ich najlepsze powiedzenie to musimy panią poobserwować tylko że czasem może to doprowadzić do tragedii tak jak w przypadku mojej siostry :( LEKARZE SĄ DO NICZEGO NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja rodzilam na Zaspie i polecam ten szpital. ZZO bylo praktycznie niemozliwe do otrzymania, wtedy tez myslalam ze to straszne ;) . Aktualnie jestem swiezo po 2 operacjach z ZZO i za drugim razem niewiele brakowalo do szybkiego zejscia z tego Swiata. Osobiscie nikomu i nigdy nie polece tego znieczulenia, a juz na pewno nie do porodu. Ja przez poltora tygodnia zastanawialam sie zasypiajac czy sie obudze...
Na Zaspie nie można rodzić przy znieczuleniu zewnątrzoponowym.Do cesarek jest podawane podpajęczynówkowe jak dobrze pamiętam.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (30 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Dobry szampon na łupież (44 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

do góry