Widok

sztuczne kwiaty, dekoracje slubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy macie mozesz jakies namiary na sklep,gdzie sprzedaja sztuczne kwiaty (w Gdansku, ewentualnie w Sopocie) ?? Czekam na info i pozdraiwam,pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam sie do prośby - moze być również Gdynia
Dośc sporo sztucznych kwiatów znajdziecie w hurtwowni Szczepan- na przeciwko rafinerii Gdańskiej....ceny nawet nawet porównywalne z giełda kwiatową.
Zdecydowanie największy wybór sztucznych kwiatów jest na giełdzie...tylko że tam trzeba byc perzed 7 rano... a to duuuuża wada ;)
a nie znasz moze czegos blizej miasta? Gdanska lub Gdyni ? moze jakas kwiatkarnia :)
na Renku jest stoisko z mnostwek sztuszczych kwaitow - Sabinex, z tego co wiem ta firma ma tez duza hurtownie w Rumii.

A czy to prawda, ze wstęp do Renku mają tylko ci, którzy prowadzą działalność gospodarczą?
wjechac i kupic może kazdy-opłata samochodowa 3zl;
wszystko zależy jakie ilości -małe to ceny detaliczne
duże ilości ceny hurtowe :))

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry