Widok

sztuczne rzęsy jakie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy możecie podpowiedzieć gdzie w gdyni bym mogła dokleić (jaki gabinet) i ile to kosztuje ewentualnie czy sama dam sobie radę -jakie wybrać aby nie odpadły-moźe ktoś wie i podpowie?
myślę o przyklejeniu jednorazowo na wesele
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykleić samej kępki rzęs - może być trudne. A kępki wyglądają najfajniej. Natomiast koleżanka może ci przyklei :-).

Jak maluję kogoś, to doklejam kępki gratis ;-). Ale zazwyczaj wizażystki coś doliczają, ja mam w cenniku 12 zł chyba, ale raz w życiu doliczyłam tę kwotę do ceny makijażu.

Polecam np. kępki i klej firmy Kryolan. Jeśli masz krótkie swoje rzęsy to ładnie wyglądają doklejone krótkie i srednie. Jeśli masz dość długie rzęsy, to doklej średnie. Długie (Kryolan ma 3 długości) są baaardzo długie.

Tylko, czy Ci się będzie opłacało kupować całe opakowanie (lub dwa), tych rzęs jest sporo, a na raz przyklejasz powiedzmy po 4 kępki na oko.

Pozdrawiam.
Jeszcze coś. Rzęsy przyklejasz, jak już masz gotowy makijaż i wytuszowane swoje rzęsy. Po przyklejeniu sztucznych i odczekaniu chwilę, aż całkowicie zaschnie klej (i stanie się niewidoczny, bo zazwyczaj klej jest biały, po wyschnięciu staje się niewidoczny), mozesz ewentualnie pociągnąć lekko tuszem rzęsy, ale zazwyczaj nie ma takiej potrzeby.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

dziękuje ci justyno a gdzie mogę kupić te kępki i ew. gdzie w Gdyni jakiś salon gdzie wykonują coś takiego???
image
hoopa
image
Kupic pewnie mozesz na allegro? W Lafemme w Gdyni na Chylońskiej maja niektóre rzeczy Kryolana. Jeśli chcesz przykleić rzesy w salonie to nie kupuj swoich. Nie polecę żadnego gabinetu w Gdyni, gdyż niestety nie korzystałam.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Ja jutro będę miała doklejone kępki na ślub brata. Napisze jutro jak się nazywa firma i czy się sprawdziły. Podobno powinny się trzymać około 10 dni. Zobaczymy...

image
image
dzięki czekam
image
Hejka mam kępki Everlash w komplecie z klejem i zmywaczem. Już parę razy myłam i ścierałam twarz w ciagu dnia i trzymają się super. Efekt bardzo ładny ,ale sama nie dałabym rady ich dokleić równo. Na szczęście w cenie jest zainstalowanie ich na oczkach. Mam wersje short i w kątach tylko długie. Szczerze następnym razem kupie dłuższe. Nie wiem tylko kiedy to będzie bo tych zastało jeszcze spooooro. Jutro ślub to njapiszę jak przetrwały imprezę:)
image
image
KLADE RZESY KTORE NIE TYLKO NIE ODPADAJA ALE TEZ SA PIENKE:) ZAPRASZAM NA BLOG http://pola83gdynia.blogspot.com/
Pola poprosze o koszty i miejsce gdzie to jest wykonywane
na swietojanskiej w gdyni moj nr 507576156...gg8833314 koszt to 200 zl mam promocje na lipiec w sierpniu 300
Chciałabym się dowiedzieć gdzie w Gdyni kupię sztuczne rzęsy firmy ardell. Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. z góry dziękuję
Podpinam sie pod pytanie. Gdzie kupić rzęski Ardell?

ja polecam rzęski od Magnitica Lashes https://magniticalashes.pl/rzesy-z-norek-mink-0-25.html - praca z nimi jest banalna a na oku wyglądają przepięknie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak przedłużanie rzęs, to tylko z produktami najlepszej jakości, by nie wywołały uczuleń na przykład albo nie odpadły po 3 dniach. Dlatego ja zdecydowanie mogę zarekomendować rzęsy z MOs Beauty Shop, z ich MOs Lashes. Są najlepsze, jak dla mnie.

Ja używam tylko kępek, miałam przedłużane ale wypadła mi połowa rzęs i tyle z tego było. Polecam to każdemu, kto ma problem z niezbyt gęstymi i słabymi rzęsami http://hairoutine.pl/Kepki-rzes-idealne-podkreslenie-makijazu-na-kazda-okazje/
Moje miasto

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry