Widok
Przykleić samej kępki rzęs - może być trudne. A kępki wyglądają najfajniej. Natomiast koleżanka może ci przyklei :-).
Jak maluję kogoś, to doklejam kępki gratis ;-). Ale zazwyczaj wizażystki coś doliczają, ja mam w cenniku 12 zł chyba, ale raz w życiu doliczyłam tę kwotę do ceny makijażu.
Polecam np. kępki i klej firmy Kryolan. Jeśli masz krótkie swoje rzęsy to ładnie wyglądają doklejone krótkie i srednie. Jeśli masz dość długie rzęsy, to doklej średnie. Długie (Kryolan ma 3 długości) są baaardzo długie.
Tylko, czy Ci się będzie opłacało kupować całe opakowanie (lub dwa), tych rzęs jest sporo, a na raz przyklejasz powiedzmy po 4 kępki na oko.
Pozdrawiam.
Jak maluję kogoś, to doklejam kępki gratis ;-). Ale zazwyczaj wizażystki coś doliczają, ja mam w cenniku 12 zł chyba, ale raz w życiu doliczyłam tę kwotę do ceny makijażu.
Polecam np. kępki i klej firmy Kryolan. Jeśli masz krótkie swoje rzęsy to ładnie wyglądają doklejone krótkie i srednie. Jeśli masz dość długie rzęsy, to doklej średnie. Długie (Kryolan ma 3 długości) są baaardzo długie.
Tylko, czy Ci się będzie opłacało kupować całe opakowanie (lub dwa), tych rzęs jest sporo, a na raz przyklejasz powiedzmy po 4 kępki na oko.
Pozdrawiam.
Jeszcze coś. Rzęsy przyklejasz, jak już masz gotowy makijaż i wytuszowane swoje rzęsy. Po przyklejeniu sztucznych i odczekaniu chwilę, aż całkowicie zaschnie klej (i stanie się niewidoczny, bo zazwyczaj klej jest biały, po wyschnięciu staje się niewidoczny), mozesz ewentualnie pociągnąć lekko tuszem rzęsy, ale zazwyczaj nie ma takiej potrzeby.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
I cała reszta:
Kupic pewnie mozesz na allegro? W Lafemme w Gdyni na Chylońskiej maja niektóre rzeczy Kryolana. Jeśli chcesz przykleić rzesy w salonie to nie kupuj swoich. Nie polecę żadnego gabinetu w Gdyni, gdyż niestety nie korzystałam.
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
Hejka mam kępki Everlash w komplecie z klejem i zmywaczem. Już parę razy myłam i ścierałam twarz w ciagu dnia i trzymają się super. Efekt bardzo ładny ,ale sama nie dałabym rady ich dokleić równo. Na szczęście w cenie jest zainstalowanie ich na oczkach. Mam wersje short i w kątach tylko długie. Szczerze następnym razem kupie dłuższe. Nie wiem tylko kiedy to będzie bo tych zastało jeszcze spooooro. Jutro ślub to njapiszę jak przetrwały imprezę:)
ja polecam rzęski od Magnitica Lashes https://magniticalashes.pl/rzesy-z-norek-mink-0-25.html - praca z nimi jest banalna a na oku wyglądają przepięknie
Ja używam tylko kępek, miałam przedłużane ale wypadła mi połowa rzęs i tyle z tego było. Polecam to każdemu, kto ma problem z niezbyt gęstymi i słabymi rzęsami http://hairoutine.pl/Kepki-rzes-idealne-podkreslenie-makijazu-na-kazda-okazje/
Moje miasto