Widok

szukam bratniej duszy

dzien dobry; ośmielił mnie tu post z wczoraj odnosnie żony. ja z kolei jestem samotną młodą kobieta, która do banina przyjechała z ostródy. mieszkam sama w jednym z szeregowców. chętnie poznam młodych ludzi/ pary do wspólnych działań (szeroko rozumianych). płec/ orientacje nie są tu ważne. mam wyksztalcenie średnie, pracuję w branzy hotelarskiej i szukam chlopakow/ dziewczyn do wspolnego spedzania czasu. pozdrawiam. anka anulkabrac@wp.pl
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

I W dodatku jak ktoś mówi jestem całkowicie hetero,to mam pewność że całkiem sporo tam pierwiastka bi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

woń zboczyńcy.przez was cierpi nasza Ojczyzna.jak kogoś zobaczę ma w pysk.nie dbam co mi tam policja.nie pozwolę na rosprzestrzenianie się dewiantuw.won Polski i Banina.tylko Wielka Polska,Chrystus Królem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam 28 lat jeżeli jakieś miłe panie przed 40ką chcą się zabawić to jestem chętny oczywiście nie za darmo bo w tych czasach to nawet w łeb za darmo się nie dostanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

za stary,szukam młodszych,dużo mlodszych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ta pani pisała o seksie, czy może o tym że czuję się samotna i chętnie pozna innych ludzi. Jakaś totalna prymitywna pisania wielu ludzi o swoich dewiacjach choć mam wrażenie że wiele razy pisała to ta sama osoba. Chcesz się... To idź do klubu "tęczowego" i nie śmieć w tym temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

moj owczarek cos newowy zainteresowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wypitalaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo zarąbac glowa w sciane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry